Home World 2 onderdanen van het Verenigd Koninkrijk die vrijwilligerswerk deden in Oost-Oekraïne gedood

2 onderdanen van het Verenigd Koninkrijk die vrijwilligerswerk deden in Oost-Oekraïne gedood

5
0

Twee Britse vrijwilligers die als vermist waren opgegeven Oost-Oekraïne zijn gedood, volgens een familieverklaring die dinsdag is vrijgegeven.

Andrew Bagshaw, 48, en Christopher Parry, 28, gingen vermist eerder deze maand op weg naar de stad Soledar, in de oostelijke regio Donetsk, waar zware gevechten plaatsvonden.

Parry’s familie bevestigde in een verklaring vrijgegeven door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken dat beide mannen zijn vermoord.

“Het is met grote droefheid dat we moeten aankondigen dat onze geliefde Chrissy samen met zijn collega Andrew Bagshaw is vermoord tijdens een poging tot humanitaire evacuatie vanuit Soledar, Oost-Oekraïne”, aldus de verklaring.

BRITSE STAD ZET STRAATVERLICHTING NA MIDDERNACHT UIT OM ENERGIE TE BESPAREN ONDANKS MISDAAD ZORGEN, VERHOOG BELASTINGEN: RAPPORT

Twee Britse mannen die vrijwilligerswerk deden in Oost-Oekraïne zijn gedood tijdens een poging tot humanitaire evacuatie uit de stad Soledar.

Twee Britse mannen die vrijwilligerswerk deden in Oost-Oekraïne zijn gedood tijdens een poging tot humanitaire evacuatie uit de stad Soledar.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De verklaring voegde eraan toe dat Parry “zich in maart aangetrokken voelde tot Oekraïne in het donkerste uur bij het begin van de Russische invasie en de meest behoeftigen hielp, waarbij hij meer dan 400 levens redde plus veel verlaten dieren.”

De Oekraïense politie zei op 9 januari dat ze het contact met Bagshaw en Perry verloren nadat ze op weg waren naar Soledar.

Bagshaw, een inwoner van Nieuw-Zeeland, was in Oekraïne om te helpen bij het leveren van humanitaire hulp, volgens berichten in de Nieuw-Zeelandse media.

Previous articleMedewerker Wereldgezondheidsorganisatie ontvoerd in Noord-Mali
Next articleBronny James, zoon van NBA-ster LeBron James, genoemd naar McDonald’s All American Game

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.