Home Latest Headlines 49ers QB Trey Lance plaatst een cryptisch bericht op sociale media gericht...

49ers QB Trey Lance plaatst een cryptisch bericht op sociale media gericht aan de nieuw geslagen Titans GM Ran Carthon

11
0

De Tennessee Titanen huurde Ran Carthon in als hun volgende algemeen directeur

Carthon volgt Jon Robinson op, die tijdens het seizoen afscheid nam van Tennessee. Carton werkte recentelijk als de San Francisco 49ers’ directeur van het spelerspersoneel.

De Titans maakten de aanwerving woensdag bekend.

Kort nadat dat nieuws bekend werd, plaatste de geblesseerde 49ers quarterback Trey Lance een cryptisch bericht op zijn Instagram-verhaal met drie “vingers gekruiste” emoji’s samen met een foto van Carthon.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Quarterback Trey Lance van de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft tegen de Chicago Bears op Soldier Field op 11 september 2022 in Chicago.

Quarterback Trey Lance van de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft tegen de Chicago Bears op Soldier Field op 11 september 2022 in Chicago.
(Michael Reaves/Getty Images)

Lance liep in week 2 een ACL-blessure op aan het einde van het seizoen. Het team wendde zich vervolgens enkele weken tot de ervaren quarterback Jimmy Garoppolo, totdat hij op 4 december ten onder ging met een voetblessure.

Garoppolo onderging later aanvullende tests en toonde de quarterback geen Lisfranc-blessure opgelopen, waarvoor een operatie aan het einde van het seizoen nodig zou zijn geweest.

NIEUWE KARDINALEN GM MONTI OSSENFORT SCHETST HERBOUWPLANNEN, VERWACHTINGEN VAN SPELERS: ‘EGO WORDT NIET GETOLEREERD’

Het team wendde zich vervolgens tot rookie quarterback Brock Purdy voor de rest van het reguliere seizoen. Purdy leidde de 49ers naar een wildcard play-off overwinning op de Seahawks vorig weekend. Purdy heeft nog geen wedstrijd verloren sinds hij invalt als invaller voor noodgevallen en lijkt op weg om San Francisco’s openingsdagstarter in 2023 te worden.

Ondanks dat het team meerdere draft-picks ruilde om Lance te selecteren in de eerste ronde van het ontwerp van 2021, de toekomst van de tweedejaars quarterback in de Bay Area is onzeker. Maar de 49ers staan ​​misschien niet te popelen om Lance te laten gaan.

Personeelsdirecteur San Francisco 49ers Ran Carthon voor een wedstrijd tegen de Minnesota Vikings in Santa Clara, Californië, 28 november 2021.

Personeelsdirecteur San Francisco 49ers Ran Carthon voor een wedstrijd tegen de Minnesota Vikings in Santa Clara, Californië, 28 november 2021.
(AP Foto/Jed Jacobsohn, Bestand)

De 22-jarige heeft eerder goede wensen geuit aan teamgenoten in posts op sociale media met “vingers gekruiste” emoji’s. Maar het is onduidelijk of Lance Carthon gewoon het beste wenste of liet doorschemeren dat hij in Tennessee wilde spelen.

Garoppolo stemde er enigszins verrassend mee in om dit seizoen terug te keren naar San Francisco, maar hij zal buiten het seizoen vrij spelen.

Trey Lance (5) van de San Francisco 49ers en hoofdcoach Kyle Shanahan van de San Francisco 49ers praten voor een wedstrijd tegen de Houston Texans in Levi's Stadium op 2 januari 2022 in Santa Clara, Californië.

Trey Lance (5) van de San Francisco 49ers en hoofdcoach Kyle Shanahan van de San Francisco 49ers praten voor een wedstrijd tegen de Houston Texans in Levi’s Stadium op 2 januari 2022 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Het nieuwe team van Carthon, de Titans, zou kunnen vertrekken van de ervaren quarterback Ryan Tannehill en zijn dure contract.

De Titans hebben vorig jaar Malik Willis opgesteld in de derde ronde, maar hij liet niet genoeg zien om aan te geven dat hij het langetermijnantwoord is als quarterback.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Carthon zal voorlopig worden geïntroduceerd op een persconferentie in Tennessee op vrijdag.

Previous articleJacinda Ardern treedt af als premier van Nieuw-Zeeland | Politiek nieuws
Next articleNHL-analist zegt dat Ivan Provorov ‘betrokken kan raken’ bij de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nadat hij de gay pride-trui heeft geweigerd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.