Home Sports 49ers verslaan Cowboys, gaan door naar NFC Championship Game terwijl winstreak in...

49ers verslaan Cowboys, gaan door naar NFC Championship Game terwijl winstreak in leven blijft

6
0

Het was niet de offensieve aanval van de San Fransisco 49ers vorige week getoond in Levi’s Stadium, maar ze hebben nog steeds de klus geklaard door de Dallas Cowboys met 19-12 te verslaan om voor het tweede jaar op rij door te gaan naar de NFC Championship Game.

Dankzij twee scoredrives die samen 14 minuten duurden, konden Brock Purdy en de aanval de klok doden en genoeg punten op het bord krijgen om te forceren Dak Prescott en de Cowboys om een ​​touchdown te scoren als ze op zijn minst verlengingen wilden forceren.

Prescott werd echter gedwongen tot een three-and-out, omdat de beste verdediging van de competitie tijdens het reguliere seizoen eens te meer bewees waarom ze zo gevaarlijk zijn.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Brock Purdy #13 van de San Francisco 49ers gooit een pass tegen de Dallas Cowboys tijdens de eerste helft in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Brock Purdy #13 van de San Francisco 49ers gooit een pass tegen de Dallas Cowboys tijdens de eerste helft in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

Hij zou nog een kans krijgen zonder time-outs nadat de 49ers meer klok hadden verbrand, maar het was allemaal voor niets toen San Francisco hun overwinning vierde.

Purdy heeft er goed aan gedaan om deze winstreak levend te houden voor de 49ers, die nu naar 12 wedstrijden op rij gaan. Maar hij zal de aanval moeten blijven verplaatsen in zijn eerste playoff-wedstrijd op de weg tegen de Philadelphia Adelaars volgende zondag.

Purdy beëindigde de wedstrijd met 214 yards op 19-of-29 door de lucht, terwijl hij tweemaal werd ontslagen.

GEORGE KITTLE VAN 49ERS MAAKT EEN ONGELOOFLIJKE VANGST OM DE GO-AHEAD TOUCHDOWN TE HELPEN

Prescott hoopte dat zijn vijf touchdowns tegen de Tampa Bay Buccaneers vorige week zou hem wat vaart geven tegen de Niners, maar dat was niet het geval. In plaats daarvan gooide hij meer onderscheppingen dan touchdowns, waardoor hij in de eerste helft twee keer omdraaide.

Prescott eindigde als 23-van-37 voor 206 yards met één touchdown en twee onderscheppingen terwijl hij zich haastte voor 22 yards op vier dragers.

Dalton Schultz #86 van de Dallas Cowboys scoort een touchdown tegen de San Francisco 49ers tijdens het tweede kwartaal in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Dalton Schultz #86 van de Dallas Cowboys scoort een touchdown tegen de San Francisco 49ers tijdens het tweede kwartaal in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Het kostte de 49ers tot het vierde kwartaal om eindelijk hun eerste touchdown van de avond te krijgen, toen Christian McCaffrey een rit van 10 play afsloot met een run van twee meter om een ​​voorsprong van 16-9 op de Cowboys te nemen.

49ers placekicker Robbie Gould was de enige die punten op het bord zette, waaronder een 50-yarder die de eerste helft afsloot met een 9-6 voorsprong, voorafgaand aan die lange rit naar San Fran.

Dallas scoorde de eerste touchdown van de wedstrijd dankzij het strakke einde van Dalton Schultz die een korte Prescott-pass ving en in het tweede kwartaal de eindzone in walste. De belegerde kicker Brett Maher kreeg echter zijn extra puntpoging geblokkeerd, die een week komt nadat hij vier van zijn vijf pogingen in Tampa Bay tegen de Buccaneers had gemist.

BRETT MAHER VAN COWBOYS HEEFT EXTRA-PUNTPOGING GEBLOKKEERD TERWIJL DE PROBLEMEN AANHOUDEN; TEXAS GOV. ABBOTT LEIDT DE REACTIES

De trap van Maher zag eruit alsof hij gemist zou hebben als hij om te beginnen niet op de lijn was geblokt. Maar Maher zou weer op een positieve swing komen dankzij een velddoelpunt van 25 meter in het derde kwartaal.

Hoofdcoach Mike McCarthy zou hem later in het vierde kwartaal een poging van 43 yard geven om de voorsprong van de 49ers terug te brengen tot vier, en hij sloeg het, tot grote vreugde van iedereen aan de zijlijn van de Cowboys en van de toekijkende fans.

Zoals het geval is geweest sinds Purdy de starter werd, heeft 49ers tight end George Kittle geholpen om ruimte in het midden van het veld te creëren voor gemakkelijke worpen. Hij heeft ook een flair voor het dramatische, toen Purdy een kogel in de naad schoot die Kittle met één hand stopte, een beetje jongleerde en uiteindelijk naar beneden kwam met de receptie om McCaffrey’s touchdown te helpen opzetten.

Kittle was de belangrijkste ontvanger van het team met vijf vangsten voor 95 meter, terwijl Deebo Samuel vier ontvangsten had voor 45 meter.

Brett Maher #19 van de Dallas Cowboys warmt zich op voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Brett Maher #19 van de Dallas Cowboys warmt zich op voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

En hoewel McCaffrey de touchdown-run had, was Elijah Mitchell de leidende rusher met 51 yards op 14 dragers, terwijl Dallas zich concentreerde op het stoppen van hen in dat gebied van de aanval.

voor Dallas, CeeDee Lam leidde de weg met 10 vangsten en 117 yards. Schultz was het dichtst bij hem met slechts 27 meter op vijf recepties.

De Cowboys verloren ook Tony Pollard, een katalysator in zowel het run-spel als het pass-spel, vroeg in deze vanwege een enkelblessure. Als gevolg hiervan had Dallas slechts 76 meeslepende werven als team.

Christian McCaffrey #23 van de San Francisco 49ers draagt ​​de bal tegen de Dallas Cowboys tijdens het eerste kwart in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Christian McCaffrey #23 van de San Francisco 49ers draagt ​​de bal tegen de Dallas Cowboys tijdens het eerste kwart in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Nogmaals, het solide reguliere seizoen van Dallas loopt ten einde zonder de NFC Championship Game te bereiken, terwijl de 49ers zullen proberen Jalen Hurts en de Eagles te verslaan om door te gaan naar de Super Bowl in Arizona.

Previous articleChinese militaire schepen en vliegtuigen naderen opnieuw de ruimte van Taiwan, zegt het ministerie van Defensie
Next article‘Rust’ zal de productie voortzetten met Alec Baldwin in de hoofdrol na zijn beschuldigingen van onvrijwillige doodslag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.