5 bedste streamingenheder i 2023

  6
  0

  Et stigende antal af jer er vende sig til streaming som din primære måde at forbruge medier på. Nye streamingtjenester og originalt indhold forventes også at drive væksten i branchen. Med alt dette i tankerne ønsker vi at sikre, at du kan se alt det indhold, du elsker, så vi har samlet fem af de bedste streamingenheder på markedet.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Amazon Fire TV Stick.

  Amazon Fire TV Stick.
  (Amazon)

  Med over 208.000 anmeldelser på Amazon og en godkendelsesvurdering på 84 % på udgivelsestidspunktet, Amazon Fire Stick er et fremragende valg af streamingenhed. Opført til kun $49,99, kan du se alt i levende 4K Ultra HD med understøttelse af Dolby Vision, HDR og HDR10+. Ved at bruge denne enhed kan du streame mere end 1 million film og tv-afsnit fra Netflix, Prime Video, Disney+, Fox Now, Fox Nation, Fox Sports, Peacock og mere, plus lytte til millioner af sange. Derudover kommer den med Alexa Voice Remote, hvor du kan søge og starte indhold med din stemme.

  Få Amazon Fire TV Stick 4K

  Roku Streaming Stick.

  Roku Streaming Stick.
  (Roku)

  På tidspunktet for udgivelsen var Roku Streaming Stick 4k noteret for kun $39,55 på Amazon og havde en godkendelsesvurdering på 83% med over 47.000 anmeldelser. Det helt nye design sættes direkte ind i dit tv med en enkel opsætning, så du kan skjule det for deres gæster, når de kommer forbi.

  APPLE MAPS APP-FUNKTION KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE EN PARKERINGSPLADS

  Det har lang rækkevidde Wi-Fi der virker op til 2x hurtigere, og du kan opgradere din streaming med et massivt udvalg af gratis, live og premium-tv, inklusive Roku Originals og 275+ gratis live-tv-kanaler på The Roku Channel.

  Få Roku Streaming Stick 4K

  NVIDIA Shield Android TV Pro.

  NVIDIA Shield Android TV Pro.
  (NVIDIA)

  Denne enhed er på den dyrere side, noteret for $189 på Amazon på tidspunktet for udgivelsen. Den har dog en godkendelsesvurdering på 80 % med næsten 10.000 anmeldelser og har tonsvis af muligheder. Det tilbyder det meste 4K-indhold af enhver streaming medieafspiller.

  PAYPAL HACKER ANGRET AFSLÅR KUNDENAVNE OG SOCIALSIKRINGSNUMRE

  Du kan se Netflix, Amazon Video, Apple TV+, Disney+, Fox Now, Fox Nation, Fox Sports og Google Play Movies & TV i skarp 4K HDR og YouTube, Hulu og mere i 4K. Du kan også streame fra din telefon med en indbygget Chromecast 4K. Derudover kan du endda styre din SHIELD håndfrit med Google Home eller Alexa og Amazon Echo.

  Få NVIDIA SHIELD Android TV Pro

  Apple TV.

  Dette touch-kontrol Apple-enhed er også på den dyrere side, noteret til $124,98 på Amazon på tidspunktet for udgivelsen. Det giver dig dog adgang til alle Apples bedste funktioner, inklusive Apple Original-udsendelser og film fra Apple TV+, Apple Arcade, Apple Fitness+ og Apple Music.

  IPHONE-HACK GØR DET LET AT BRUGE ENHÅNDT OG NÅ ALT PÅ SKÆRMEN

  Den understøtter også andre streamingtjenester som Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Fox Now, Fox Nation, Fox Sports og Fox Weather. Du kan også bruge AirPlay til at dele billeder, videoer og mere fra din iPhone, iPad og Mac på dit tv.

  Få 2022 Apple TV 4K

  Google Chromecast.

  Google Chromecast.
  (Google)

  Opført til $49,50 på Amazon med en godkendelsesvurdering på 81 % og næsten 8.000 anmeldelser på udgivelsestidspunktet, folk elsker Chromecast med Google TV 4K-enhed. Med denne enhed kan du opdage over 700.000 film og tv-afsnit plus millioner af sange.

  Du kan trykke på Google Assistant-knappen på fjernbetjeningen og bruge stemmesøgning til at finde bestemte programmer, eller søge efter humør, genre og mere, styre lydstyrken, skifte input, afspille musik og få svar, alt sammen håndfrit. Og det bedste er, Chromecast er nem at installere og kompatibel med næsten ethvert tv, der har en HDMI-port.

  Få Chromecast med Google TV 4K

  Hvilke streamingenheder er dine favoritter til at bruge?

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleTrump wijst tweede rechtszaak tegen New Yorkse procureur-generaal Letitia James vrijwillig af
  Next articleCrenshaw drops bipartisan bill creating ATF appeal route for gun industry: agency ‘has trampled’ on 2A rights

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.