Home Sports Advocaat uit Georgia houdt persconferentie van Devin Willock zonder zijn familie, deelt...

Advocaat uit Georgia houdt persconferentie van Devin Willock zonder zijn familie, deelt verklaring namens hen

4
0

Een advocaat die de familie van Universiteit van Georgië voetballer Devin Willock, die stierf bij een auto-ongeluk enkele uren na het vieren van back-to-back nationale kampioenschappen, hield donderdagmiddag een persconferentie om een ​​verklaring van Willock’s ouders voor te lezen.

Advocaat Roy T. Willey IV sprak met verslaggevers buiten het gerechtsgebouw van Athens-Clarke County, waar hij een verklaring voorlas namens Dave en Sharlene Willock, van wie hij zei dat ze “vandaag niet konden verschijnen”.

Georgia's Devin Willock (77) wordt vertoond tijdens de CFP National Championship-wedstrijd tegen TCU op 9 januari 2023 in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië.

Georgia’s Devin Willock (77) wordt vertoond tijdens de CFP National Championship-wedstrijd tegen TCU op 9 januari 2023 in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië.
(Jeffrey Vest / Icon Sportswire via Getty Images)

“Allereerst willen we de stad Athene bedanken en de overweldigende steun van de voetbalgemeenschappen van Georgia en New Jersey, fans, teamgenoten, coaches en vrienden in de afgelopen dagen. Aangezien er geen woorden zijn die kunnen worden gevonden om de verdriet dat we ervaren met ons verlies, de steun van iedereen die vriendelijke woorden heeft gezegd en gedeeld liefdevolle herinneringen aan Devin heeft ons in deze tijd geholpen”, begon de verklaring.

BIJGEDRAGEN SNELHEID HAD BIJGEDRAGEN AAN CASH DAT DEVIN WILLOCK, GEORGIË VOETBAL MEDEWERKER DODE: POLITIE

“Wat we iedereen willen laten weten, is dat Devin meer was dan alleen een voetballer. Hij was een vertrouwde vriend, een ondersteunende en liefhebbende broer, een toegewijde student en een geweldige zoon. Devin’s aanstekelijke persoonlijkheid en liefdevolle glimlach is er een die niemand wie hem ontmoette of zag, zal het ooit vergeten. Hij was een jonge man die niet alleen gedreven werd door voetbal. Hij werd gedreven door zijn liefde voor anderen en zijn verlangen om zijn toekomst te vervullen.”

In die verklaring werd de supporters gevraagd “de familie van Chandler LeCroy in gedachten en gebeden te houden”, evenals de twee andere overlevenden van de crash.

Devin Willock uit Georgië viert feest na het winnen van het nationale kampioenschap in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië, op 9 januari 2023.

Devin Willock uit Georgië viert feest na het winnen van het nationale kampioenschap in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië, op 9 januari 2023.
(John W. McDonough / Sports Illustrated via Getty Images)

LeCroy, een voetbalstaflid uit Georgia, was dat ook gedood bij de crash. Zij bestuurde op dat moment het voertuig.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

“Hoewel we dit moment nooit echt te boven zullen komen, blijven jullie gebeden, gedachten en herinneringen aan Devin ons kracht geven gedurende deze tijd”, concludeerde de verklaring.

Het advocatenkantoor bracht woensdag een verklaring uit waarin de persconferentie werd aangekondigd en is van plan om de details van het onderzoek en de juridische stappen te bespreken.

Maar Dave Willock vertelde de Atlanta-Journal Constitution dat hij geen plannen heeft om juridische stappen te ondernemen tegen de universiteit en hoorde van de persconferentie van het nieuws.

Devin Willock

Devin Willock
(Jeffrey Vest / Icon Sportswire via Getty Images / File)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

‘Nee, Georgia werkt met ons samen’, zei hij. “We hebben geen reden om dat te doen, want ze vergoeden ons 100%.”

Wiley maakte tijdens de persconferentie van donderdag geen melding van mogelijke juridische stappen.

Volgens een crashrapport dat dinsdag door de politie van Athene-Clarke is vrijgegeven, zeggen onderzoekers dat buitensporige snelheid een factor was die bijdroeg aan de crash van zondag. Willock en een andere passagier droegen op dat moment ook geen veiligheidsgordels.

Previous articleBolivian judge rules Santa Cruz governor to remain in detention | Politics News
Next articleEXCLUSIVE: Border Patrol chief fumed at Biden admin’s handling of whipping controversy, emails show

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.