Home Latest Headlines Advocaat vraagt ​​rechter om zich terug te trekken uit Young Dolph-zaak

Advocaat vraagt ​​rechter om zich terug te trekken uit Young Dolph-zaak

5
0

De advocaat van een man die wordt vervolgd dodelijk neerschietende rapper Young Dolph zei vrijdag dat hij een rechter heeft gevraagd om zichzelf uit de zaak te verwijderen op basis van beweringen dat de rechter niet onpartijdig is.

Luke Evans, de advocaat van Justin Johnson, zei dat hij niet op de hoogte was van een bevel dat in november was uitgevaardigd door rechter Lee Coffee van het strafhof van Shelby County, waardoor Johnson’s vermogen om te communiceren met andere mensen dan Evans buiten de gevangenis werd beperkt.

Coffee zei vrijdag tijdens een hoorzitting dat hij het bevel had uitgevaardigd nadat Johnson een opname gehoord buiten de gevangenis waar Johnson wordt vastgehouden. Media meldden dat de opname een rapnummer was, gemaakt door Johnson en verspreid op sociale media.

Bestelling van de koffie beperkt zijn bezoekrechten en staat Johnson niet toe om telefonisch of schriftelijk te communiceren met iemand buiten de gevangenis behalve zijn advocaat, inclusief familie. Evans zei dat de opname in kwestie is gemaakt met de telefoon van de gevangenis, maar hij vroeg zich af of Johnson de opname daadwerkelijk heeft gemaakt.

VERZOEK VAN VOORMALIGE BALTIMORE-AANKlager MARILYN MOSBY OM VERANDERING VAN PLAATS IN MEINEEDPROCES AFGEWEZEN

Een advocaat vraagt ​​de rechter om zich terug te trekken uit de Young Dolph-zaak.  De advocaat stelt dat de rechter in de hele zaak niet onpartijdig is geweest.

Een advocaat vraagt ​​de rechter om zich terug te trekken uit de Young Dolph-zaak. De advocaat stelt dat de rechter in de hele zaak niet onpartijdig is geweest.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Evans zei dat Johnson geen hoorzitting heeft gekregen om de kwestie aan te pakken en dat het bevel een straf is.

“De belangrijkste zorg voor meneer Johnson is dat hij een eerlijk proces krijgt voor een onpartijdige rechter”, zei Evans na de hoorzitting tegen verslaggevers. “Ons rechtssysteem is gebouwd op transparantie, het is gebouwd op processen.”

Coffee zei dat hij het bevel had uitgevaardigd voor de veiligheid van Johnson en hij ontkende de beschuldigingen dat hij niet onpartijdig zou zijn. Coffee zei dat hij geen uitspraken heeft gedaan over de schuld of onschuld van Johnson.

De rechter hield op 2 februari een hoorzitting over de wrakingsmotie.

Johnson heeft gepleit niet schuldig te zijn aan aanklachten, waaronder moord met voorbedachten rade in de schieten van Young Dolph in november 2021 bij een bakkerij in Memphis.

Previous articleIndia’s windfall tax hits Reliance Industries | Business and Economy News
Next article‘Verschillende inconsistenties’ tonen ‘meer dan op het eerste gezicht lijkt’ bij dood van CA-procureur in Mexico: expert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.