Home Politics Al Gore zegt dat Inflation Reduction Act vooral rekening houdt met klimaatverandering

Al Gore zegt dat Inflation Reduction Act vooral rekening houdt met klimaatverandering

11
0

Voormalig vice-president Al Gore zei woensdag dat de Inflation Reduction Act in de eerste plaats een wetsvoorstel klimaatverandering tijdens de top van het World Economic Forum (WEF).

In een panelgesprek noemde Gore, die de strijd tegen klimaatverandering tot een van zijn belangrijkste prioriteiten heeft gemaakt, de goedkeuring van de inflatiewet als een van de beste prestaties van de Verenigde Staten.

“In mijn land passeerden we de ‘Inflatieverminderingswet’, wat in de eerste plaats een klimaatwet is, 369 miljard dollar, wat in feite veel groter zal zijn, omdat het zware werk wordt gedaan door belastingkredieten die zeer langlopend zijn, sommige zelfs voor onbepaalde tijd, en de vroege investeringen die al zijn gedaan Erdoor getriggerd, geven veel redenen, vele redenen, om te geloven dat het veel groter zal zijn dan $ 369 miljard, “zei Gore op het forum in Davos, Zwitserland. “Dus daar ben ik erg bemoedigd door.”

ELITES IN DAVOS STRATEGISEREN OVER HOE TE BESTRIJDEN MET ‘RECHTS’ GROEPEN: ‘SLA TERUG’

Al Gore reageert tijdens de 53e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum, WEF, in Davos, Zwitserland.  Woensdag zei hij dat de Inflation Reduction Act vooral een wet op de klimaatverandering is.

Al Gore reageert tijdens de 53e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum, WEF, in Davos, Zwitserland. Woensdag zei hij dat de Inflation Reduction Act vooral een wet op de klimaatverandering is.
(AP)

Het pakket van $ 739 miljard werd vorig jaar aangenomen om te bestrijden stijgende kosten die veel Amerikanen hebben verlamd. In de wetgeving is naar schatting 369 miljard dollar opgenomen voor investeringen in “Energiezekerheid en klimaatverandering”.

Het wetsvoorstel biedt belastingverminderingen aan huishoudens om kostenbesparende energie-efficiëntieverbeteringen aan te brengen in hun huizen en andere stimulansen voor fabrikanten.

Het Environmental Defense Fund noemde het de “grootste pakket klimaatinvesteringen in de geschiedenis van de VS.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ondanks de bedoeling om inflatie te bestrijden, concludeerden meerdere analyses dat het pakket dat niet deed. Het Congressional Budget Office zei dat het wetsvoorstel “een verwaarloosbaar effect” zal hebben en dat de impact ervan in 2023 zou variëren van een verlaging van de inflatie met 0,1% tot een verhoging met 0,1%.

Previous articleDe burgemeester van New Jersey klaagt zijn eigen staat aan wegens hervorming van de borgtocht en wijt falend beleid aan de enorme piek in autodiefstallen
Next articleHet Hooggerechtshof van Alabama opent venster om doodvonnissen uit te voeren na een reeks moeilijke executies

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.