Home Latest Headlines Alabama basketballer Darius Miles beschuldigd van hoofdmoord in dodelijke schietpartij

Alabama basketballer Darius Miles beschuldigd van hoofdmoord in dodelijke schietpartij

18
0

Alabama herenbasketbal speler Darius Miles was een van degenen die werden beschuldigd van hoofdmoord bij het doodschieten van een 23-jarige vrouw in de buurt van Bryant-Denny Stadium.

Mijl, 21, en Michael Lynn Davis, 20, werden aangeklaagd volgens WBRC-TV bij de dood van Jamea Jonae Harris tijdens een schietpartij op zondagochtend vroeg in de buurt van het voetbalstadion in Tuscaloosa.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Darius Miles uit Alabama rijdt met de bal tegen LSU tijdens een wedstrijd in het Pete Maravich Assembly Center op 5 maart 2022 in Baton Rouge, Louisiana.

Darius Miles uit Alabama rijdt met de bal tegen LSU tijdens een wedstrijd in het Pete Maravich Assembly Center op 5 maart 2022 in Baton Rouge, Louisiana.
(Jonathan Bachman/Getty Images)

De autoriteiten werden rond 01.45 uur naar het gebied gestuurd en de bestuurder van een voertuig vertelde de agenten dat de verdachten schoten op zijn auto hadden geschoten en Harris hadden gedood, aldus het bureau. De bestuurder vertelde agenten dat hij terugschoot en dacht dat hij een van de verdachten had geraakt.

Het station meldde dat een van de verdachten niet-levensbedreigende verwondingen opliep.

Ambtenaren zeiden dat het erop leek dat de schietpartij het resultaat was van een kleine ruzie tussen de verdachten en de slachtoffers.

Miles werd ontslagen uit het mannenbasketbalteam nadat was onthuld dat hij naar verluidt betrokken was bij de schietpartij. Eerder zaterdag was hij wegens een enkelblessure uitgeschakeld voor de rest van het seizoen.

GEORGIË VOETBALLER DEVIN WILLOCK, PERSONEELSLID CHANDLER LECROY GEDOOD BIJ AUTO-ONGEVAL

Darius Miles

Darius Miles
(politie van Tuscaloosa)

“De hoogste prioriteit van de Universiteit van Alabama is de veiligheid en het welzijn van de campusgemeenschap”, aldus de school. “We zijn bedroefd door het incident dat zich gisteravond in de buurt van de campus heeft voorgedaan en betuigen ons diepste medeleven aan de familie en vrienden van het slachtoffer.”

“We zijn dankbaar voor de snelle en grondige reactie van wetshandhavings- en noodhulpteams, en we zullen het lopende onderzoek volledig blijven steunen. We werden op de hoogte gebracht van de recente aanklacht tegen student-atleet Darius Miles; hij is verwijderd van de campus en is geen lid meer van het Alabama herenbasketbalteam.”

Hij leek te huilen en te praten met iemand buiten de deur Tuscaloosa County-gevangenisvolgens AL.com.

‘Ik hou van je’, hoor je hem zeggen. “Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen.”

Darius Miles uit Alabama controleert de bal tegen Longwood tijdens de eerste helft in Coleman Coliseum in Tuscaloosa, Alabama, op 7 november 2022.

Darius Miles uit Alabama controleert de bal tegen Longwood tijdens de eerste helft in Coleman Coliseum in Tuscaloosa, Alabama, op 7 november 2022.
(Marvin Gentry-USA TODAY Sports)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Miles was bij het team voor Alabama’s 106-66 overwinning op LSU eerder zaterdag.

Previous articleDaniel Jones en Saquon Barkley loodsen Giants naar eerste playoff-overwinning sinds Super Bowl XLVI
Next articleHet herstel van het toerisme in Maleisië mislukt terwijl Thailand en Indonesië geld binnenhalen | Toerisme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.