Home Latest Headlines Alec Baldwin in ‘Rust’: experts onthullen hoe strafrechtelijke aanklachten de film zullen...

Alec Baldwin in ‘Rust’: experts onthullen hoe strafrechtelijke aanklachten de film zullen beïnvloeden

6
0

Ondanks hoofdrolspeler zullen mensen “absoluut” de western “Rust” gaan zien Alec Baldwin wordt aangeklaagd bij de dood van de cameraman van de film, zeggen sommige waarnemers.

Melina Spadone, advocaat van Rust Movie Productions, bevestigd aan Fox News Digital de film ligt op schema om te worden voltooid met meneer Baldwin in de hoofdrol en Joel Souza als regisseur.

Spadone bevestigde ook dat het project “op de set aanwezige veiligheidssupervisors en vakbondsbemanningsleden zal omvatten en elk gebruik van werkende wapens of munitie zal verbieden”. Scherpe munitie was naar verluidt verboden op de filmset “Rust”.

Een expert vertelde Fox News Digital dat de tragedie op de “Rust” -set zelfs zou kunnen leiden tot veel grotere aantallen aan de kassa.

Deskundigen vertelden Fox News dat digitale mensen dat wel zullen doen "Absoluut" ga naar het voltooide "Roest" film ondanks hoofdrolspeler Alec Baldwin die wordt aangeklaagd en gevangenisstraf krijgt.

Experts vertelden Fox News dat digitale mensen “absoluut” naar de voltooide “Rust” -film zullen gaan, ondanks dat hoofdrolspeler Alec Baldwin wordt aangeklaagd en gevangenisstraf krijgt.
(Sonia Moskowitz/Getty Images)

ALEC BALDWIN KRITIEK VOOR EERSTE INSTAGRAM-POST NA AANSLAG VAN ONVRIJWILLIGE DOODSLACHT

“In feite kent een veel, veel groter publiek ‘Rust’ vanwege deze vreselijke tragedie”, legt Kelcey Kintner, senior vice-president van Red Banyan, uit aan Fox News Digital. “Ik weet zeker dat mensen nieuwsgierig zullen zijn om te zien hoe producenten omgaan met de film in het licht van de tragische omstandigheden en ook geïnteresseerd zullen zijn in het optreden van Alec Baldwin, aangezien deze zeer ernstige aanklacht hem boven het hoofd hangt.”

Merkexpert Eric Schiffer merkte echter op dat de film voor een groot deel van de mensen onaantastbaar is.

“Voor degenen die remmen bij ongelukken op snelwegen en tijd besteden aan het draaien van 90 graden en vastgelijmd aan de scène, ze zullen ernaar kijken”, vertelde Schiffer aan Fox News Digital. “Maar voor miljoenen anderen is ‘roest’ stof. Ze zouden het niet aanraken. Ze zouden er net zo dichtbij gaan als een vuile bom in hun buurt.”

De experts waren het erover eens dat er waarschijnlijk nog steeds wapens in de film zullen worden gebruikt, ondanks de tragische schietpartij op de originele set in 2021.

“Ik denk dat ze zullen proberen een manier te vinden om de dorst naar de ervaring te vangen die sommigen willen – de dorst naar het gruwelijke – met respect voor degenen die hier en op deze planeet nog zouden moeten zijn,” merkte Schiffer op.

Alec Baldwin zal het filmen van voltooien "Roest" als hoofdrolspeler van de western.

Alec Baldwin zal de verfilming van “Rust” voltooien als hoofdrolspeler van de western.
(Santa Fe County Sheriff’s Office)

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Kintner toegevoegd, “De film is een western waarin een outlaw probeert zijn kleinzoon uit de gevangenis te bevrijden, dus wapens en geweld zullen zeker nog steeds deel uitmaken van de film. Maar één ding is zeker: er zullen serieuze voorzorgsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat er geen scherpe munitie op de set aanwezig is.

“In feite zou je hopen dat alle filmsets hun veiligheidsprotocollen hebben herzien en beoordeeld in het licht van dit zeer vermijdbare ongeval. Uiteindelijk zou het passend zijn als Halyna Hutchins herinnerd kan worden, niet alleen voor haar werk, maar ook voor het aanwakkeren van verandering dat maakte filmsets veiliger in de toekomst.”

Het werd aangekondigd “Rust” zou worden voltooid nadat de familie van Halyna een rechtszaak had beslecht tegen Baldwin en andere leden van de productie. De film wordt niet afgemaakt in New Mexico.

“Halyna’s weduwnaar is nu de uitvoerend producent van de film en wil begrijpelijkerwijs dat het eindproduct een eerbetoon is aan het laatste werk van zijn overleden vrouw”, zei Kintner. “Gezien zijn betrokkenheid en toewijding om Halyna’s laatste productie tot een goed einde te brengen, is het logisch om verder te gaan.”

Schiffer noemde de zet eenwalgelijke geldklopperij.”

“Het getuigt van een groot gebrek aan respect voor Halyna, allemaal voor Hollywood-winsten, in een tijd waarin de ster de gevangenis in kan”, zei Schiffer tegen Fox News Digital.

Alec Baldwin houdt een envelop voor zijn gezicht als hij op 20 januari een gebouw in New York City binnengaat. Dit was de eerste keer dat Alec Baldwin in het openbaar werd gezien sinds bekend werd dat hij zal worden aangeklaagd voor twee gevallen van onvrijwillige doodslag bij de dood van Halina Hutchins.

Alec Baldwin houdt een envelop voor zijn gezicht als hij op 20 januari een gebouw in New York City binnengaat. Dit was de eerste keer dat Alec Baldwin in het openbaar werd gezien sinds bekend werd dat hij zal worden aangeklaagd voor twee gevallen van onvrijwillige doodslag bij de dood van Halina Hutchins.
(Dario Alequin voor Fox News Digital)

Baldwin zal worden aangeklaagd met twee tellingen van onvrijwillige doodslag bij het dodelijke neerschieten van Hutchins. De cameraman stierf op 21 oktober 2021, nadat een pistool dat Baldwin vasthield op de set werd afgevuurd.

Souza raakte ook gewond bij de schietpartij in een kerk op Bonanza Creek Ranch in New Mexico.

De advocaat van Baldwin noemde de beslissing om de acteur aan te klagen een “gerechtsblunder.”

“Deze beslissing verdraait de tragische dood van Halyna Hutchins en vertegenwoordigt een vreselijke gerechtelijke dwaling”, vertelde Luke Nikas van Quinn Emanuel in een verklaring aan Fox News Digital. “Meneer Baldwin had geen reden om aan te nemen dat er een scherpe kogel in het pistool zat – of waar dan ook op de filmset. Hij vertrouwde op de professionals met wie hij werkte, die hem verzekerden dat het pistool geen scherpe patronen had. We zullen deze bestrijden aanvallen, en we zullen winnen.”

Onvrijwillige doodslag is een misdrijf van klasse D waarop maximaal 18 maanden gevangenisstraf en een boete van $ 5.000 staan.

De tweede aanklacht van Baldwin is onvrijwillige doodslag bij het plegen van een wettige daad, waarvoor “bewijs vereist is dat er meer dan eenvoudige nalatigheid bij een overlijden betrokken was”, aldus het OM. Het is ook bestraft met maximaal 18 maanden gevangenisstraf en een boete van $ 5.000.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Deze aanklacht omvat echter een vuurwapenverbetering. Als hij wordt veroordeeld voor de verhoging, zou Baldwin een verplichte gevangenisstraf van vijf jaar krijgen.

Tracy Wright van Fox News Digital heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleArkansas bill seeks to classify drag shows like strip clubs
Next articleTwo British volunteers confirmed dead in eastern Ukraine | Russia-Ukraine war News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.