Home Latest Headlines Ambtenaren in Kentucky identificeren het lichaam van een vrouw die na achtervolging...

Ambtenaren in Kentucky identificeren het lichaam van een vrouw die na achtervolging door de politie op de achterbank van een voertuig is gevonden

21
0

Staatspolitie Kentucky heeft de identiteit vrijgegeven van een vrouw uit West Virginia wiens lichaam werd gevonden achter in een voertuig dat agenten op een politieachtervolging langs de Interstate 75 leidde.

Het lichaam van Rachel Louise Carder, 53, van Huntington, West Virginia, werd woensdag uit het voertuig gehaald, zei Scottie Pennington, woordvoerder van de staatspolitie, in een persbericht. Haar lichaam werd naar een keuringsarts gestuurd om de doodsoorzaak vast te stellen.

VROUW VAN KENTUCKY WINT LOTERIJ VAN $146K, BIEDT CADEAUBONNEN AAN ANDEREN AAN: ‘BETALEN’

Het lichaam van West Virginia Rachel Carder werd geïdentificeerd op de achterbank van een auto in Kentucky na een achtervolging door de politie.  Haar zoon wordt naar een keuringsarts gestuurd om haar doodsoorzaak vast te stellen.

Het lichaam van West Virginia Rachel Carder werd geïdentificeerd op de achterbank van een auto in Kentucky na een achtervolging door de politie. Haar zoon wordt naar een keuringsarts gestuurd om haar doodsoorzaak vast te stellen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Een politieman zag een voertuig onzorgvuldig over de snelweg in Madison County rijden en zette het voertuig aan de kant. Maar toen troopers het voertuig naderden, snelde het weg, en de staatspolitie achtervolgde het voertuig in zuidelijke richting langs de I-75 naar Laurel County. De voertuig raakte twee kruisers van de staatspolitie in Laurel County voordat het werd gestopt, en de bestuurder werd in hechtenis genomen. Het lichaam van Carder werd op de achterbank gevonden, zei Pennington.

De bestuurder van het voertuig, David Maurice Reed, 54, uit St. Petersburg, Florida, wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder moord, vluchten en misbruik van een lijk. Reed bleef donderdag gehouden in de Laurel County detentiecentrum. Gevangenisgegevens gaven niet aan of Reed een advocaat heeft die namens hem commentaar kan geven op de beschuldigingen.

Previous articleKamala Harris defends not going to border during Arizona trip, promises to go again
Next articleLSU-gymnastiek Olivia Dunne verdedigt social media-platform tegen critici: ‘Dat is niet de verantwoordelijkheid van een vrouw’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.