Home Sports Anderson Silva zegt dat hij niet tegen Jake Paul is gedoken, eerlijk...

Anderson Silva zegt dat hij niet tegen Jake Paul is gedoken, eerlijk heeft verloren: ‘De mensen geven Jake geen eer’

5
0

Toen YouTuber bokser werd Jake Paul versloeg UFC-legende Anderson Silva door een unaniem besluit in oktober waren velen er snel bij om het gevecht opgetuigd te noemen.

Op weg naar de overwinning van Paul sloeg hij Silva neer in de achtste ronde van het gevechtmaar er waren er genoeg die dachten dat het niet legitiem was.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Jake Paul (L) poseert met Anderson Silva uit Brazilië na hun cruiserweight-gevecht in de Desert Diamond Arena op 29 oktober 2022 in Glendale, Arizona.  Paul won met eenparigheid van stemmen.

Jake Paul (L) poseert met Anderson Silva uit Brazilië na hun cruiserweight-gevecht in de Desert Diamond Arena op 29 oktober 2022 in Glendale, Arizona. Paul won met eenparigheid van stemmen.
(Christian Petersen/Getty Images)

Boksfanaten vonden dat Silva een duik nam om Paul te helpen en zijn toch al krankzinnige populariteit te laten groeien, maar Silva zegt dat hij eerlijk en vierkant verloor.

“De mensen geven geen eer aan Jake,” Silva zei tegen TMZ Sports. “Jake is een heel jonge jongen, hij is erg vastberaden en traint elke dag hard.”

Silva – ter herinnering, UFC-vechter – zei dat hij niet goed was voorbereid op de bokswedstrijd.

Jake Paul en Anderson Silva staan ​​tegenover elkaar tijdens een Jake Paul v. Anderson Silva persconferentie in NeueHouse Hollywood op 12 september 2022 in Hollywood, Californië.

Jake Paul en Anderson Silva staan ​​tegenover elkaar tijdens een Jake Paul v. Anderson Silva persconferentie in NeueHouse Hollywood op 12 september 2022 in Hollywood, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

JAKE PAULS LANGVERWACHTE STRIJD MET TOMMY FURY HEEFT EEN NIEUWE DATUM NA TWEE UITSTELLEN: VERSLAG

“Ik had de juiste strategie en ik verloor het gevecht, en dat is geweldig, want ik blijf leren, blijf de nieuwe techniek accepteren met mijn coach, en dat is geweldig”, zei de 47-jarige.

Silva voegde ook bemoedigende woorden toe aan de Probleemkind.

“Jake, blijf je werk doen, man. Je doet het geweldig. Ik hou van je!”

Silva voegde eraan toe dat hij open zou staan ​​voor een herkansing met Paul op de weg, maar naar verluidt is Paul nu klaar om eindelijk tegen Tommy Fury te vechten.

Jake Paul, links, en Anderson Silva poseren voor foto's tijdens een persconferentie op maandag 12 september 2022 in Los Angeles.  De twee zijn gepland om te vechten tegen een catchweight van 187 pond op 29 oktober in Phoenix.

Jake Paul, links, en Anderson Silva poseren voor foto’s tijdens een persconferentie op maandag 12 september 2022 in Los Angeles. De twee zijn gepland om te vechten tegen een catchweight van 187 pond op 29 oktober in Phoenix.
(AP foto/Ashley Landis)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Na twee keer uitstel staan ​​de twee op 25 februari tegenover elkaar.

Previous articleThe West’s ‘indecision’ is killing our people, Ukraine says | Russia-Ukraine war News
Next articleRon Klain expected to step down as Biden chief of staff: reports

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.