Apple-brugere kan sikre konti med en fysisk sikkerhedsnøgle

  2
  0

  Apple-brugere kan nu sikre deres konti ved hjælp af en fysisk sikkerhedsnøgle.

  Ifølge tech-giganten giver sikkerhedsnøglerne – små eksterne enheder, der ligner tommelfingerdrev eller tags – ekstra beskyttelse mod phishing-angreb eller social engineering-svindel og kan bruges til verifikation, når man logger ind med et Apple-id ved hjælp af to-faktor-godkendelse.

  Sikkerhedsnøglen kan fungere som en erstatning for den sekscifrede bekræftelseskode, der normalt bruges til to-faktor-godkendelse.

  “Fordi du bruger en fysisk nøgle i stedet for den sekscifrede kode, styrker sikkerhedsnøgler to-faktor-godkendelsesprocessen og hjælper med at forhindre din anden godkendelsesfaktor i at blive opsnappet eller anmodet om af en angriber,” siger Apple.

  HVORDAN MAN FINDER NOGET PÅ EN APPLE IPHONE, IPAD OG MAC

  En mobiltelefon adgangskode sikkerhedsskærm ses i denne fotoillustration

  En mobiltelefon adgangskode sikkerhedsskærm ses i denne fotoillustration
  (STR/NurPhoto via Getty Images)

  Men der er et twist: Hvis en bruger mister alle betroede enheder og sikkerhedsnøgler, kan de blive låst ude af deres Apple-konto for altid.

  Der kræves mindst FIDO® Certified* sikkerhedsnøgler, der fungerer med de Apple-enheder, du bruger regelmæssigt, samt iOS 16.3iPadOS 16.3 eller macOS Ventura 13.2 eller nyere på alle de enheder, hvor du er logget ind med dit Apple ID.

  Apple-logoet ses på en telefon på dette illustrationsbillede taget i Polen den 1. december 2020.

  Apple-logoet ses på en telefon på dette illustrationsbillede taget i Polen den 1. december 2020.
  (Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

  SÅDAN ÆNDRER DU DIN SKRIFTSTØRRELSE PÅ EN IPHONE

  En moderne webbrowser er også et must, ifølge Apple, og en iPhone eller en iPad med en softwareversion, der understøtter sikkerhedsnøgler, er også nødvendig for at logge ind på Apple Watch, Apple TV eller HomePod.

  Når du bruger sikkerhedsnøglerne, kræves der en pålidelig enhed eller sikkerhedsnøgle for at logge ind med et Apple ID på en ny enhed eller på nettet, nulstille en Apple ID-adgangskode eller låse et Apple ID op eller tilføje yderligere sikkerhedsnøgler eller fjerne en sikkerhedsnøgle.

  I denne fotoillustration vises indstillingssiden for brug af ID-berøring på skærmen på en iPhone den 7. februar 2019 i Paris.

  I denne fotoillustration vises indstillingssiden for brug af ID-berøring på skærmen på en iPhone den 7. februar 2019 i Paris.
  (Chesnot/Getty Images)

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  “Opbevar dine sikkerhedsnøgler et sikkert sted, og overvej at opbevare en sikkerhedsnøgle mere end ét sted. Opbevar f.eks. én nøgle derhjemme og én nøgle på arbejdet. Hvis du er ude at rejse, vil du måske efterlade en af ​​dine sikkerhedsnøgler derhjemme,” rådgiver Apple.

  Apple annoncerede først sikkerhedsnøgler til Apple ID i december, samt to andre avancerede sikkerhedsfunktioner.

  Previous article‘Nonstop beating’: Family seeks justice in fatal US traffic stop | Police News
  Next articleBrock Nelson van de eilandbewoners trekt zijn eigen tand uit tijdens het spel

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.