Home Politics Assistenten van het Witte Huis vinden nog 5 geheime documenten in het...

Assistenten van het Witte Huis vinden nog 5 geheime documenten in het huis van Biden in Delaware

16
0

Een derde partij geheime documenten is gevonden in de residentie van president Biden in Wilmington, Delaware, zo maakten de advocaten van de president zaterdag bekend.

Speciale raadsman van de president, Richard Sauber, maakte in een verklaring bekend dat er donderdagavond vijf extra pagina’s met documenten met geheime markeringen zijn gevonden bij Biden thuis, waardoor er in totaal zes geheime documenten zijn opgehaald.

Sauber legde uit dat toen de persoonlijke advocaten van Biden woensdag een geheim document bij Biden thuis identificeerden, ze stopten met zoeken naar aanvullende documenten omdat ze niet over de vereiste veiligheidsmachtigingen beschikten om die materialen te bekijken.

“Omdat ik een veiligheidsmachtiging heb, ben ik donderdagavond naar Wilmington gegaan om het verstrekken van het document dat de persoonlijke raadsman van de president woensdag vond aan het ministerie van Justitie te vergemakkelijken”, zei Sauber. “Terwijl ik het doorgaf aan de DOJ-functionarissen die mij vergezelden, werden vijf extra pagina’s met classificatiemarkeringen ontdekt tussen het materiaal dat erbij zat, voor een totaal van zes pagina’s. De DOJ-functionarissen die bij mij waren, namen ze onmiddellijk in bezit.”

Er zijn aanvullende geheime documenten gevonden in de garage van Biden en in het oude kantoor van de president in het Penn Biden Center in Washington, DC

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt.

Previous articleSådan bruger du påmindelser på din macOS, og hvorfor du skal
Next articleDe waanzinnige strijd van Rusland om de strategische steden in het oosten van Oekraïne | Oorlogsnieuws Rusland-Oekraïne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.