Home Latest Headlines Bestuurder van vluchtmisdrijf in Los Angeles die moeder en baby inreed in...

Bestuurder van vluchtmisdrijf in Los Angeles die moeder en baby inreed in gestolen auto, wordt na lichte straf vermoord

7
0

WAARSCHUWING GRAFISCHE INHOUD

EERST OP FOX: Een 17-jarige uit Los Angeles die in 2021 een moeder aanreed die haar baby in een kinderwagen uitliet en slechts een paar maanden afleidingskamp kreeg als straf werd neergeschoten in Palmdale deze week.

Kristopher Baca, die Fox News Digital eerder niet heeft geïdentificeerd vanwege zijn jeugd, pleitte vorig jaar schuldig aan de hit-and-run.

Het kantoor van de lijkschouwer-medische onderzoeker in Los Angeles County bevestigde zijn dood vrijdag, maar zei dat het onderzoek nog in behandeling was.

LOS ANGELES VERKEERDE HIT-AND-RUN BESTUURDER DIE IN GESTOLEN AUTO IN MOEDER EN BABY IN PLOEGDE, WIL VERVROEGDE VRIJGAVE

Bewakingsvideo registreerde het volledige hit-and-run-incident van 6 augustus 2021 in Venetië, Californië.  De gewonde vrouw heeft woensdag tijdens een vervroegde vrijlatingshoorzitting voor de tienerbestuurder George Gascon, de officier van justitie van Los Angeles County, uitgescholden.

Bewakingsvideo registreerde het volledige hit-and-run-incident van 6 augustus 2021 in Venetië, Californië. De gewonde vrouw heeft woensdag tijdens een vervroegde vrijlatingshoorzitting voor de tienerbestuurder George Gascon, de officier van justitie van Los Angeles County, uitgescholden.
(Los Angeles)

Agenten vonden hem dood met schotwonden op een oprit van Palmdale in blok 83600 van 11th Street East woensdagavond, volgens het kantoor van de sheriff.

Bronnen dicht bij het onderzoek zeiden dat hij eerder in een fastfoodrestaurant was geweest om ‘met een meisje om te gaan’.

Terwijl hij alleen naar huis liep, stopte er een auto naast hem en brak er ruzie uit. Iemand in het voertuig opende het vuur en ging er vervolgens vandoor.

Als George Gascon zijn werk zou doen, zou deze jongen nog steeds in de gevangenis zitten.

— Slachtoffer van vluchtmisdrijf

De jonge moeder, die alleen heeft gevraagd om als Rachel te worden geïdentificeerd, verhuisde uiteindelijk met haar familie uit Los Angeles om weg te komen van wat zij heeft beschreven als een zacht misdaadbeleid.

Ze vertelde Fox News Digital Friday dat haar man de stad uit was toen ze het nieuws hoorde, en dat ze er alleen over moest nadenken. Ze zei dat ze zowel opgelucht als bedroefd was door het nieuws.

GASCON VAN LOS ANGELES ROEPT RAPPORTEN OVER HIT-AND-RUN ‘VERKEERDE INFORMATIE’ TERWIJL HET SLACHTOFFER ‘MOORDERVRIENDELIJKE’ officier van justitie ontploft

“Het universum heeft de gerechtigheid geleverd die ons niet werd gegeven in de rechtbank, maar een veel zwaardere straf dan hij zou hebben gekregen in een rechtbank,” ze zei.

GRAFISCHE INHOUD: Hartverscheurend moment wanneer auto moeder en baby raakt en wegrijdt in Venice, CA

De zaak haalde vorig jaar de landelijke krantenkoppen toen het kantoor van de officier van justitie van Los Angeles, George Gascon, een straf van vijf tot zeven maanden in een jeugdreclasseringskamp eiste, een straf voor jonge delinquenten die wordt beschreven als minder streng dan de militaire school maar strenger dan een zomerkamp.

Gascons kantoor vertelde destijds aan Fox News Digital dat de zin “een passende oplossing” was. Woordvoerders reageerden vrijdag niet direct op een verzoek om commentaar.

LOS ANGELES DA GEORGE GASCON ‘OVERSCHRIJFT ZIJN AUTORITEIT’, KAN CALIFORNIË WET NIET NEGEREN, RECHTSREGELS

Nadat ze Rachel en haar 8 maanden oude baby had geslagen, kwam de spookrijder in botsing met een pick-up.

Nadat ze Rachel en haar 8 maanden oude baby had geslagen, kwam de spookrijder in botsing met een pick-up.
(Los Angeles County)

De tiener zat al in een proeftijd voor het vergiftigen van de drank van een middelbare schoolmeisje op het moment van de vluchtmisdrijf – die bewakingscamera’s op 6 augustus 2021 vastlegden.

De video toont een gestolen voertuig dat met hoge snelheid door een eenrichtingsstraat rijdt. Hij botste tegen een vrouw die haar zoontje in een kinderwagen uitliet. Toen gaf hij gas en versnelde weg van de plaats delict, waar een barmhartige Samaritaan in een pick-up het verdachte voertuig frontaal ramde.

De politie van Los Angeles reageerde en vond drugs in het systeem van de bestuurder en marihuana in de auto, volgens een incidentrapport verkregen door Fox News.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De verdachte was 15 ten tijde van de vluchtmisdrijf en vroeg de rechtbank om vervroegde vrijlating van zijn lichte straf. Een rechter wees het verzoek af, maar hij stierf voor zijn 18e verjaardag.

“Ik denk dat ik me kortgesloten voel – door het systeem omdat ze hem niet verantwoordelijk en verdrietig hielden, niet voor hem, maar een beetje voor zijn moeder, want als George Gascon zijn werk zou doen, zou deze jongen nog steeds in de gevangenis zitten.” zei Rachel.

Previous articleDemocrat-led cities are already moving forward with gas stove bans that will affect millions
Next articleApple løser iPhone 14-problem med softwareopdatering: Rapporter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.