Home Latest Headlines Bewapende moeder uit Iowa weerhoudt duo ervan haar zoon te ontvoeren: rapporten

Bewapende moeder uit Iowa weerhoudt duo ervan haar zoon te ontvoeren: rapporten

10
0

Een gewapende moeder in Iowa weerde twee mensen af ​​die probeerden haar zoon te pakken terwijl ze in een skywalk in Des Moines was, door haar pistool te trekken, volgens rapporten.

Foxstation KDSM in Des Moines, Iowa meldde dat twee mensen, later geïdentificeerd als Michael Ernest Ross, 43, en Laurie Lynn Potter, 57, op 5 januari herhaaldelijk voor de deur van Hubbell Tower Apartments liepen.

De politie van Des Moines, Iowa arresteerde Michael Ernest Ross en Laura Lynn Potter op 5 januari omdat ze zouden hebben geprobeerd de zoon van Shay Lindberg van haar te stelen.  De twee werden tegengehouden nadat Lindberg een pistool had getrokken om ze af te weren.

De politie van Des Moines, Iowa arresteerde Michael Ernest Ross en Laura Lynn Potter op 5 januari omdat ze zouden hebben geprobeerd de zoon van Shay Lindberg van haar te stelen. De twee werden tegengehouden nadat Lindberg een pistool had getrokken om ze af te weren.
(Polk County)

Appartementmanager Shay Lindberg, wiens zoon aan haar zijde was, opende uiteindelijk de deur om Ross en Potter te vragen of er een probleem was. Dan een van de twee geprobeerd het kind te grijpenmaar Lindberg was gewapend.

IOWA WETGEVING KOMT OPNIEUW SAMEN MET NADRUK OP BELASTINGVERLAGINGEN, WAPENSRECHTEN

Sergeant Paul Parizek van de politie van Des Moines vertelde KDSM dat dit een voorbeeld was van iemand legaal een wapen bezitten en iets goeds doen met het geweer.

“Het ziet er zeker uit als het grote keerpunt hier, het cruciale stuk om haar kind veilig te houden was het feit dat ze wettig gewapend was met een pistool, en ze haalde het tevoorschijn en zei tegen hen ‘laat mijn kind los’,” zei Parizek. .

Deze bestandsafbeelding toont een voertuig van de politie van Des Moines.

Deze bestandsafbeelding toont een voertuig van de politie van Des Moines.
(politie Des Moines)

Lindberg belde toen Will Hunter van Per Mar Security Services, die Potter herkende op basis van de verstrekte beschrijvingen,

TIENTALLEN SHERIFFS VAN ILLINOIS BELOVEN HET VERBOD OP AANVALSWAPENS VAN DE GOUVERNEUR TE TROTSEREN

Per Mar Security waakt over de skywalk sinds 2020, toen de Skywalk Association het bedrijf inhuurde als reactie op een paar dat werd aangevallen door een groep tieners. Het bedrijf vertelde KDSM dat ze de namen opnemen van iedereen die daar problemen veroorzaakt.

Hunter belde de politie, gaf de namen van Ross en Potter door en volgde de twee totdat de politie arriveerde om de situatie over te nemen.

Des Moines-politie reageerde zondagavond niet onmiddellijk op vragen over het incident.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Volgens Polk County Jail-gegevens werden Potter en Ross op 5 januari geboekt en beschuldigd van het stelen van kinderen.

Potter had een proeftijd en werd beschuldigd van twee aanklachten wegens het overtreden van haar proeftijd.

Previous articleJosh Allen van Bills breekt het record van de NFL-legende in meerdere touchdown-prestaties tegen Dolphins
Next articleBeskyt dit privatliv: Sådan fjerner du dit hjems billeder fra Zillow, Redfin og Realtor.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.