Home Latest Headlines Biden’s opmerkingen over geheime documenten rijzen de pan uit: ‘Herinner me aan...

Biden’s opmerkingen over geheime documenten rijzen de pan uit: ‘Herinner me aan elke beklaagde die ik heb vervolgd’

6
0

Rechter Jeanine Pirro verzoet opmerkingen van president Biden Nadat ze donderdag werd gevraagd naar zijn groeiende schandaal met geheime documenten, zei ze dat de laatste opmerkingen haar doen denken aan dingen die ze in de rechtbank heeft gehoord.

Biden beweerde donderdag “er is daar geen ‘daar'” met betrekking tot zijn vermeende verkeerde behandeling van geheime documenten in zijn huis in Greenville, Del., en voormalig kantoor aan de Universiteit van Pennsylvania.

“Ik denk dat je zult ontdekken dat er niets is. Ik heb geen spijt. Ik volg wat de advocaten me hebben verteld. Ze willen dat ik precies doe wat we doen. Er is daar geen ‘daar'”, zei Biden. zei tegen verslaggevers.

Over ‘The Five’ zei Pirro dat er in werkelijkheid ‘er veel is’.

DE DRUGSCRISIS IN DE OPENLUCHT VAN PHILADELPHIA SPIRAAL UIT DE CONTROLE

Joe Biden rijdt zijn Corvette achteruit een garage in in een campagnevideo die op 5 augustus 2020 is uitgebracht.

Joe Biden rijdt zijn Corvette achteruit een garage in in een campagnevideo die op 5 augustus 2020 is uitgebracht.
(Joe Biden voor president)

“Het doet me denken aan elke beklaagde die ik ooit heb vervolgd: ‘Er is daar geen ‘daar'”, zei ze op “The Five” Friday. “Dit is wat er staat: Mike Davis schreef een geweldig artikel in Newsweek, en hij praat over diefstal als een federaal misdrijf. Ik denk dat het sectie 793 van de federale code is. En hij praat over het feit dat dit, weet je, [a] ‘geef je secretaresse de schuld’ [situation]. Geef me een pauze.”

Pirro vergeleek dat laatst gerapporteerde excuus als verwant aan een kantoormedewerker die een buitenechtelijke affaire heeft met zijn secretaresse, die later zijn vrouw vertelt dat zijn overspel de schuld van de secretaresse was.

‘Hier gaat het om met deze geheime documenten,’ voegde ze eraan toe. ‘Zoals ik al zei, hij had er geen recht op. Hij was geen president. Hij kon ze niet vrijgeven.’

De documenten dateren uit de tijd van Biden als vice-president. Pirro constateerde een chronologisch gat tussen het einde van de Obama-Biden-regering en de oprichting van het Penn Biden Center in Washington, waar in november de eerste tranche documenten werd ontdekt.

TOP REPUBLIKEINSE FAKKELS HUNTER BIDEN RIMPELS IN DOCS PROBE

Een kantoorgebouw waarin het Penn Biden Center is gehuisvest, een denktank verbonden aan de Universiteit van Pennsylvania, te zien in Washington, DC, 10 januari 2023. (Foto door SAUL LOEB / AFP) (Foto door SAUL LOEB/AFP via Getty Images)

Een kantoorgebouw waarin het Penn Biden Center is gehuisvest, een denktank verbonden aan de Universiteit van Pennsylvania, te zien in Washington, DC, 10 januari 2023. (Foto door SAUL LOEB / AFP) (Foto door SAUL LOEB/AFP via Getty Images)
(Saul Loeb/AFP via Getty Images)

Ze nam nota van berichten dat de Universiteit van Pennsylvania financiering ontving – hoewel niet noodzakelijkerwijs voor het centrum zelf – van de Chinese regering, die die vermeende situatie in verband bracht met Hunter Bidens vermeende commerciële gezelligheid met aan de Chinese Communistische Partij gelieerde bedrijven.

“Zijn zoon heeft miljoenen verdiend aan de Chinezen, dezelfde zoon die klaagde dat hij de rekeningen van zijn vader moest betalen en 50.000 dollar per maand betaalde, wat volgens Miranda Devine blijkbaar hetzelfde bedrag is dat hij in één keer uit China kreeg.” van zijn deals’, zei Pirro. Ze voegde eraan toe dat in tegenstelling tot in document van voormalig president Trump situatie, had Biden niet dezelfde hefboomwerking voor declassificatie als een zittende president terwijl hij VP was.

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Wat betreft UPenn, de voorzitter van de House Oversight Committee, James Comer, R-Ky., riep universiteitspresident M. Elizabeth Magill op om gegevens te verstrekken over gerapporteerde “anonieme Chinese donaties aan UPenn en het Penn Biden Center”.

“De commissie heeft vernomen dat UPenn miljoenen dollars heeft ontvangen van anonieme Chinese bronnen, met een duidelijke toename van donaties toen de toenmalige voormalige vice-president Biden werd aangekondigd als leider van het Penn Biden Center-initiatief. Na de oprichting van het Penn Biden Center, donaties afkomstig van China verdrievoudigde en ging door terwijl Joe Biden een mogelijke kandidaat voor het presidentschap onderzocht”, zei de commissie gedeeltelijk in een verklaring op haar website.

Een woordvoerder van UPenn vertelde de krant van de instelling in West Philadelphia, The Daily Pennsylvanian, dat het “belangrijk is om te herhalen dat het Penn Biden Center nooit om geschenken heeft gevraagd of ontvangen van een Chinese of andere buitenlandse entiteit.”

Previous articleBiden’s tweet about his optimism for America prompts immediate backlash: ‘Jesus take the wheel’
Next articleIran condemns EU vote over ‘terrorist’ designation for IRGC | News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.