Home Latest Headlines Bill Maher geeft toe dat Biden ‘erg louche’ was met documenten, maar...

Bill Maher geeft toe dat Biden ‘erg louche’ was met documenten, maar zegt dat zijn schandaal ‘anders’ is dan dat van Trump

7
0

“Realtime” gastheer Bill Maher keerde vrijdag terug naar zijn show en sprak over het groeiende geheime documentenschandaal dat president Biden teistert.

Tijdens een paneldiscussie voorspelde Maher aan Rep. Nancy Mace, RS.C., dat de door de GOP gecontroleerde commissies in het nieuwe congres “allemaal zullen gaan over het tonen van foto’s van Hunter Biden wazige penis” in plaats van zich te concentreren op inhoudelijke kwesties zoals het aanpakken van de schuldencrisis van het land.

“Dit documentgedoe – kijk nu, was Biden schaduwrijk met de documenten? Absoluut,” zei Maher. “Het feit dat ze ze vonden voor de tussentijdse verkiezingen en dat ze er niet over spraken…”

‘Twee maanden,’ benadrukte Mace.

“Twee maanden – oké, erg duister,” vervolgde Maher. “Ik noem duister aan beide kanten. Nu was het natuurlijk heel anders. Toen Trump betrapt werd met documenten, zei hij: ‘Ik ga ze niet overhandigen.’ Hij werkte niet mee. Biden werkte mee. Maar het feit dat Hunter Biden in het huis was, was alles wat een complottheoreticus hoeft te weten. Ik denk niet dat Hunter Biden op de hoogte was van de documenten in het huis. Daar kon hij niet om geven. “

CHARLAMAGNE THA GOD RIPS MEDIA HYPOCRISIE TIJDENS DE DEKKING VAN BIDEN DOCUMENT SCHANDAAL NA TRUMP MAR-A-LAGO RAID

"Echte tijd" gastheer Bill Maher geeft toe dat het geheime documentenschandaal van president Biden is "erg schaduwrijk."

“Real Time” -presentator Bill Maher geeft toe dat het geheime documentenschandaal van president Biden “erg duister” is.
(HBO)

“Maar kun je op zijn minst toegeven dat de huur van $ 50.000 van Hunter Biden aan zijn vader, Joe Biden, een beetje vaag was, of juist heel vaag?” vroeg Mace.

CNN RAPPORTEERT OVER DUIDELIJKE ZAKELIJKE HANDELINGEN VAN DE FAMILIE VAN BIDEN GEDURENDE TWEE JAAR NA NY POST, WORDT GEDAAN DOOR CRITICI

Substack-schrijver Andreas Sullivan vertelde de HBO-presentator dat Hunter Biden zal zorgen voor “grote, grote kijkcijfers” in conservatieve media en hekelde de Republikeinen omdat ze geen interesse hebben in het daadwerkelijk “regeren voor het volk als geheel”.

“Ik zeg alleen dat dat alles is wat we gaan zien. Ik bedoel, Benghazi was tenminste een echte plaats,” voegde Maher eraan toe.

De Amerikaanse president Joe Biden reageert op de House Democratic Caucus Issues Conference in Philadelphia, Pennsylvania, VS, 11 maart 2022.

De Amerikaanse president Joe Biden reageert op de House Democratic Caucus Issues Conference in Philadelphia, Pennsylvania, VS, 11 maart 2022.
(REUTERS/Jonathan Ernst)

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis zijn beide koplopers bij de aanstaande presidentsverkiezingen erbij betrokken onderzoeken van speciale raadslieden.

In november stelde procureur-generaal Merrick Garland Jack Smith aan om toezicht te houden op het onderzoek naar Trump vanwege zijn omgang met geheime documenten die in zijn huis in Mar-a-Lago waren gevonden en zijn rol bij de poging om de presidentsverkiezingen van 2020 en de gebeurtenissen van januari ongedaan te maken. 6. Trump is momenteel de enige verklaarde kandidaat in de race van 2024, waardoor het officieel is na de tussentijdse verkiezingen.

BREAKFAST CLUB SHOW barst los nadat presentatoren suggereren dat Biden dementie heeft: ‘Ik zag hem praten met een geest’

Eerder in januari benoemde Garland Robert Hur om het onderzoek naar Biden te leiden na ontdekkingen van geheime documenten uit zijn tijd als vice-president bij zijn DC-denktank en zijn huis in Wilmington tussen begin november en half januari. Biden heeft herhaaldelijk gezegd dat hij van plan is zich herverkiesbaar te stellen.

Voormalig president Trump en de huidige president Joe Biden worden beiden onderzocht door speciale raadslieden.

Voormalig president Trump en de huidige president Joe Biden worden beiden onderzocht door speciale raadslieden.
(Getty-afbeeldingen)

Vragen blijven wervelen over de witte Huis over Biden’s overhandiging van geheime documenten, met name over de timing, aangezien de eerste ontdekking dagen voor de midterms van november plaatsvond, terwijl er tot januari niets openbaar werd gemaakt.

Tijdens een interview in september beschaamde Biden Trump als “onverantwoordelijk” na de FBI-inval in augustus in Mar-a-Lago, die plaatsvond na een langdurige strijd over de documenten tussen de voormalige president en het Nationaal Archief.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Trump en zijn verdedigers hebben beweerd dat hij als zittende president, voordat hij zijn ambt verliet, de bevoegdheid had om documenten in zijn bezit, die zich in de troves bevonden, vrij te geven. Het Nationaal Archief heeft al in mei 2021 formeel de presidentiële gegevens van Trump opgevraagd.

Ondertussen had Biden op dat moment als vice-president geen bevoegdheid om documenten vrij te geven en bezat hij de archieven ongeveer zes jaar totdat ze de afgelopen weken werden overgedragen aan het Nationaal Archief, dat blijkbaar nooit dergelijke verzoeken had ingediend.

Critici speculeren of de zoon van de president, Hunter Biden, toegang had tot de geheime documenten in het huis van Wilmington, waarvan er verschillende werden gevonden in de garage van zijn vader naast zijn Corvette.

Ook Hunter Biden loopt een strafrechtelijk onderzoek wegens belasting- en wapenregistratiemisdaden en wordt er ook van beschuldigd zijn vader te hebben gebruikt om zelf te profiteren van jarenlange buitenlandse invloedsregelingen.

Previous articleOp deze dag in de geschiedenis, 21 januari 1977, verleent president Carter gratie aan dienstplichtontduikers in de Vietnamoorlog
Next articleLos Angeles Lakers-Memphis Grizzlies incident op de rechtbank betrokken Shannon Sharpe, Tee Morant, Dillon Brooks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.