Home Latest Headlines Bill Maher zegt dat de Biden-regering ‘all-in’ gaat om trans-indoctrinatie met kinderen...

Bill Maher zegt dat de Biden-regering ‘all-in’ gaat om trans-indoctrinatie met kinderen door te drukken

8
0

“Realtime” gastheer Bill Maher nam de Democraten ter verantwoording tijdens de première van het 21e seizoen van zijn HBO-show over hoe ze “de controle volledig verloren” over scholen in het hele land.

“Ik dacht dat scholen een goed onderwerp zouden zijn om over te praten, omdat ze veel in het nieuws zijn”, begon Maher vrijdag de paneldiscussie. “We leven in een gevangenis in dit land, waar alles tribaal is. En zoals alles wat met scholen of onderwijs te maken heeft, moeten de Democraten zich verantwoorden omdat ze het controleren. Ik bedoel, als je kijkt naar de Democratische Conventie, het is alsof driekwart van hen leraar is. Mijn zus is een leraar. Ik ben een groot voorstander van leraren, maar wat er op scholen gebeurt is schandalig en iemand moet zich ervoor verantwoorden.’

Maher belichtte een recent incident in Virginia, waar een zesjarige het pistool van zijn moeder naar school bracht en zijn leraar neerschoot en hoe de schoolbibliothecaris de pers vertelde hoe “routinematige” leraren, studenten en ander personeel worden aangevallen.

“Hoe zijn we de controle volledig kwijtgeraakt?” vroeg Maher. “Hoe kan een kind leren in deze atmosfeer als je niet eens kunt overleven? En dit zijn allemaal scholen. Dit zijn niet alleen scholen in de binnenstad. Ik hoor dit anekdotisch van mensen. We zijn de controle over onze scholen volledig kwijtgeraakt.”

BILL MAHER GEEFT TOE dat BIDEN ‘ERG DUIDELIJK’ WAS MET DOCUMENTEN, MAAR ZEGT DAT ZIJN SCHANDAAL ‘ANDERS’ WAS DAN VAN TRUMP

"Echte tijd" gastheer Bill Maher richtte zich op de Democraten omdat ze scholen toestonden te worden "uit de hand gelopen."

“Real Time”-presentator Bill Maher richtte zich op de Democraten omdat ze scholen “uit de hand” lieten lopen.
(Schermafbeelding/HBO)

De HBO-ster suggereerde dat het de ouders zijn die uiteindelijk het “probleem” zijn met hoe kinderen zich op school gedragen, maar “niemand wil achter ze aan gaan” omdat ze kiezers zijn.

Rep. Nancy Mace, RS.C., deelde hoe ze door haar kinderen werd bestempeld als een “slechte moeder” omdat ze hun iPhones afpakte en riep kinderen op om van sociale media af te blijven, namelijk TikTok, omdat het “onze kinderen letterlijk verpest” hersenen.”

“Een ding dat we kinderen altijd vertelden, was dat er iemand met autoriteit is. En op een gegeven moment moet je kennis nemen van die persoon met autoriteit”, schrijft Substack. Andreas Sullivan gezegd.

“Kinderen die geleerd hebben dat er niet zoiets bestaat als autoriteit, het allerbelangrijkste is om jezelf te allen tijde te uiten, worden nooit verantwoordelijk gehouden voor iets of constant verontschuldigd voor alles, ze zullen op deze manier eindigen. Ze hebben richting nodig. Mensen hebben behoefte aan Gezag.”

“Vooral kinderen!” riep Maher uit.

BILL MAHER DAGT LHBTQ-ORTHODOXY UIT: ‘HET IS OK OM VRAGEN TE STELLEN’ – VOORAL WANNEER HET KINDEREN BETREFT

“Waarom komt een vierjarige binnen in plaats van ze de kleuren te leren, vertel je ze ‘Kies je voornaamwoord.’ Waar kwam dat in vredesnaam vandaan? En wie heeft ons verteld dat het aan kinderen zou worden opgelegd?’ vroeg Sullivan. “Als je naar dit curriculum kijkt, gaat het steeds meer om dat soort dingen. Het gaat allemaal om identiteit, het gaat allemaal om queer of transgender zijn. Kinderen kunnen dat niet begrijpen, niet op de kleuterschool.”

‘En dat zeg je als een queer,’ merkte Maher grinnikend op.

“Ik wil vijfjarigen niet leren homo te zijn. Ik denk dat als je even wacht, ze het toch oppikken. Het is niet zo dat ze geen tv kunnen kijken”, grapte Sullivan.

Hij voegde eraan toe: “Dat vertellen ze ze niet, ze vertellen ze iets ergers. Ze vertellen dat mensen kunnen kiezen om een ​​jongen of een meisje te zijn of geen van beide of beide of iets heel anders. Dat is een leugen. Jij kan niet. En het is gedaan om bepaalde speciale belangen in Washington gunstig te stemmen, voornamelijk de LGBTQIA+-mensen die ook door uiterst links zijn gevangengenomen. We zouden hier nee tegen moeten zeggen.’

“Ik begrijp gewoon niet waarom dit de heuvel is waarop de Democratische Partij wil sterven”, zei Maher.

“Omdat ze te bang zijn. Beide partijen zijn te bang”, antwoordde Sullivan. “Ze worden gepest door extreemrechts, ze worden gepest door extreemlinks en niemand heeft de ballen om nee te zeggen.”

Rep. Nancy Mace, RS.C., maakt haar "Realtime met Bill Maher" debuut.

Rep. Nancy Mace, RS.C., maakt haar “Real Time with Bill Maher”-debuut.
(Schermafbeelding/HBO)

Maher zei dat dit argument niet “anti-trans” is en dat “de meeste mensen” die het daarmee eens zijn, “liberale mensen” zijn die de transgemeenschap accepteren, maar benadrukte ook dat trans zijn “zeldzaam” is.

“We lijken allemaal te moeten doen alsof we geboren zijn – ik weet het niet, springbal,” grapte Maher. “Het zijn maar stieren —. Het zijn maar stieren —.”

Nadat het panel had gestraald hoe kinderen worden aangemoedigd om “zich te identificeren als een boom” en werd geleerd dat “jongens kunnen menstrueren” en dat “meisjes penissen kunnen hebben”, mikte Sullivan op de jongere generatie die beweert dat hij een hater is omdat hij zich verzet tegen de wake ideologie.

BILL MAHER SLAMS WOKE COLLEGE CAMPUSSEN: ‘ER IS EEN ROT, EN HET KOMT UIT DE ACADEMIA’

“Het raakt me soms als de jongeren me vertellen dat ik de dinosaurus ben. Weet je wat wij van onze generatie hebben meegemaakt als homoseksuele mannen of vrouwen? Weet je wat we echt hebben gedaan?… Ken je de feitelijke onderdrukking van sterven op straat, sterven aan aids, vechten voor fundamentele burgerrechten en hoe ze zich omdraaien en ons vertellen dat je een oude is geweest, dat je gewoon weg moet gaan, en niet alleen dat je transgenders haat — jij is wat ik zou zeggen,” zei Sullivan.

“Maar ik ben het beu. Ik ben het beu. En de manier waarop ze niet met je kunnen discussiëren. Ze zeggen meteen dat je mensen haat. Ik haat mensen niet. Ik zou een transkind koesteren. “Ik wil niet dat een klein homokind plotseling te horen krijgt dat hij misschien een meisje van binnen is. Ik wil niet dat kinderen die dit soort beslissingen niet kunnen nemen, beslissen om medicatie, medicalisering, sterilisatie, medicijnen te krijgen voordat ze zelfs maar in de puberteit komen. Het is gewoon fout.”

Substack-schrijver Andrew Sullivan bij de première van seizoen 21 van "Realtime met Bill Maher."

Substack-schrijver Andrew Sullivan bij de première van seizoen 21 van ‘Real Time with Bill Maher’.
(Schermafbeelding/HBO)

Mace deelde hoe ouders in haar staat South Carolina ‘opschepten’ dat hun kinderen met de overgang begonnen toen ze vier tot zes jaar oud waren, en wees op het geval van Chloe Cole, het tienermeisje bij wie op 15-jarige leeftijd haar borsten werden verwijderd omdat ze dacht dat ze een geslacht had. dysforie en besefte op 16-jarige leeftijd dat ze een fout had gemaakt.

“En ik denk dat de Biden administratie zit daar helemaal in”, reageerde Maher.

Sullivan wees erop dat Europese landen restrictiever zijn als het gaat om het toelaten van minderjarigen om over te stappen en dat zelfs de oudere media zoals The New York Times sprak zijn scepsis uit over de vraag of kinderen medische behandeling moeten krijgen, zal de regering-Biden zeggen “dit is essentieel”.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Ik denk niet dat Biden hier achter zit, maar hij wordt zeker gecontroleerd door mensen die dat wel zijn”, voegde Sullivan eraan toe.

“Nou, medische scholen zitten hier eigenlijk achter,” zei Mace. “We lezen verhalen – ze trainen deze medische studenten om te zeggen dat puberteitblokkers omkeerbaar zijn.”

“En dat is en dit komt van de ‘wij zijn de wetenschapsmensen’,” spotte Maher met links.

Previous articleExperts weigh in on Biden’s response to classified documents scandal: White House has ‘lost control’
Next articleOorlog tussen Oekraïne en Rusland: Zelenskyy zegt dat hij geen ‘woorden in plaats van wapens’ kan gebruiken, aangezien defensiechefs de tankdeal niet halen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.