Home Latest Headlines ‘Bipolair’ Biden DOJ heeft ‘heel andere behandeling’ van Biden, Trump documenteert zaken:...

‘Bipolair’ Biden DOJ heeft ‘heel andere behandeling’ van Biden, Trump documenteert zaken: advocaat van Trump

6
0

Trump-advocaat Jim Trusty beweert dat het Biden-ministerie van Justitie “iets strafbaar stelt dat niet crimineel is” in de zaak met geheime documenten van voormalig president Donald Trump over “Eén natie met Brian Kilmeade.”

JIM VERTROUWD: Volgens de Presidential Records Act moet het worden opgelost door middel van samenwerking, onderhandeling en in het ergste geval een civiele procedure die door de ene of de andere partij wordt aangespannen. Met andere woorden, de archivaris of de president. Hier hebben we een situatie waarin president Trump onmiddellijk naar Mar-a-Lago afdaalt en wordt verteld: “Je gaat geen skiff hebben, je krijgt geen toegang tot geheime documenten op dezelfde manier als andere presidenten. doen.” Dat pakken ze hem vanaf het begin af, wat waarschijnlijk een slecht teken was. Ze beginnen onderhandelingen en gesprekken, en hij draait zich om 15 dozen aan materiaal.

KEVIN MCCARTHY ZEGT DOJ BEHANDELING VAN TRUMP, BIDEN GERUBRICEERD DOCUMENT ONDERZOEKEN “LIJKT NIET EERLIJK”

Duizenden pagina’s met materiaal worden in, denk ik, januari aan het Nationaal Archief geschonken. Dus in de maanden die volgen, is er een dagvaarding van de grand jury, wat ongehoord is, een crimineel onderzoeksinstrument dat wordt gebruikt door het ministerie van Justitie omdat ze geschillen over presidentiële documenten strafbaar wilden stellen, wat gewoon nooit in de geschiedenis is gebeurd en waarschijnlijk ook nooit zal gebeuren. gebeurt eerlijk gezegd weer, dus dat gebeurt. Er zijn gesprekken, onderhandelingen. Ga naar June en ze zeggen: “Hé, kunnen we naar beneden komen?” De president laat ze naar beneden komen Mar-a-Lago, laat ze de opslagruimte zien en zegt: “Alles wat je nodig hebt, vraag het maar.” De enige vraag die ze hadden was om een ​​hangslot op de deur te plaatsen, wat hij deed. En twee maanden later, met niets ertussenin, besluiten ze, nou, laten we gewoon het hangslot openbreken en naar binnen gaan en spullen meenemen. Er is dus een heel andere behandeling om iets strafbaar te stellen dat niet crimineel is.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleNew search of Biden’s home turns up more classified documents | Joe Biden News
Next articleBiden’s classified documents: Box of ‘important docs’ reportedly seen in open at president’s Wilmington home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.