Home Latest Headlines Bouwbedrijf in Massachusetts beschuldigd van het illegaal dumpen van vervuilde vulling in...

Bouwbedrijf in Massachusetts beschuldigd van het illegaal dumpen van vervuilde vulling in Providence

11
0

Een bouwbedrijf uit Massachusetts en een voormalige werknemer zijn beschuldigd van het illegaal dumpen van duizenden tonnen verontreinigd opvulmateriaal in Providence tijdens een snelwegbouwproject, zei het kantoor van de procureur-generaal van Rhode Island woensdag.

Barletta Heavy Division, Inc., uit Canton, wordt beschuldigd van twee keer illegaal storten van vast afval, één keer van het exploiteren van een beheersfaciliteit voor vast afval zonder vergunning en één keer van het verstrekken van een vals document aan een overheidsfunctionaris, tijdens de voortdurende Route 6/0 uitwisselingsproject, het kantoor van de procureur-generaal.

Een voormalige senior-medewerker van Barletta wordt ook aangeklaagd. Er werd een telefonisch bericht achtergelaten met Barletta die om commentaar vroeg.

MAN IN BOSTON PROBEERDE HITMAN IN TE HUREN OM VERVREEMDE VROUW EN HAAR NIEUWE VRIEND TE DODEN

Het bedrijf, dat toezicht houdt op het project van $ 247 miljoen dat in 2018 van start ging, en de voormalige werknemer gaven toestemming voor de verwijdering van meer dan 4.500 ton steen en grond verontreinigd met gevaarlijke stoffen bij het bouwproject Route 6/10 in juli 2020, de advocaat aldus het kantoor van de generaal.

Een bouwbedrijf in Massachusetts werd beschuldigd van het illegaal dumpen van duizenden tonnen verontreinigd opvulmateriaal in Providence.

Een bouwbedrijf in Massachusetts werd beschuldigd van het illegaal dumpen van duizenden tonnen verontreinigd opvulmateriaal in Providence.
(Fox nieuws)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Ze gebruikten naar verluidt de 6/10-site “als een ecologische stortplaatsen niet alleen voor Rhode Island-afval, ‘zei procureur-generaal Neronha van Rhode Island in een verklaring. “Erger nog, ze maakten van Rhode Island een stortplaats voor afval uit Massachusetts.”

In februari is er een voorgeleiding gepland.

Previous articleEn begynderguide til cookies
Next articleFranse arbeiders, boos over het pensioenplan van Macron, staken massaal | Protest nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.