Home Latest Headlines ‘Boy Meets World’-acteur Ben Savage rent naar California House District 30: verslag

‘Boy Meets World’-acteur Ben Savage rent naar California House District 30: verslag

6
0

Jaren negentig sitcom-acteur Ben Savage, wiens roem “Boy Meets World” is, maakt naar verluidt een run op het congres in 2024.

Vos 11 LA meldt Savage, 42, geregistreerd als een Democratische kandidaat voor het 30th House District in Californië, volgens deponeringen bij de Federal Election Commission op woensdag. Hij is een van de zeven kandidaten die strijden om de plek in 2024. Slechts één is een Republikein.

Het 30e district van Californië omvat West Hollywood, de geboorteplaats van Savage, Burbank, delen van Pasadena en meer.

De stoel waarvoor Savage zich kandidaat stelt, wordt momenteel ingenomen door Democraat Adam Schiff, van wie het gerucht gaat dat hij de Senaatszetel van Dianne Feinstein in de gaten houdt bij de verkiezingen van 2024 als ze niet terugkeert naar het Congres. Schiff heeft Californië gediend in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden sinds 2001.

‘BOY MEETS WORLD’ CAST GESPREK 25 JAAR, DE VERRASSENDE IMPACT VAN SOCIALE MEDIA

Acteur Ben Savage arriveert op 10 september 2016 bij de Creative Arts Emmy's in Los Angeles, Californië.

Acteur Ben Savage arriveert op 10 september 2016 bij de Creative Arts Emmy’s in Los Angeles, Californië.
(Reuters)

Geen onbekende in de politiek, Savage liep voor een plekje op de West Hollywood Council bij de verkiezingen van 2022, maar kwam te kort.

Hoewel Savage of zijn team geen officiële details over deze campagne heeft vrijgegeven, gaf hij tijdens zijn gooi naar de gemeenteraad van West Hollywood prioriteit aan de veiligheid van de gemeenschap, het versterken van de lokale economie en het huisvesten van daklozen.

De slogan voor zijn campagne voor 2022 was “Samen kunnen we het beter doen.”

In een verklaring aan Fox News Digital bevestigde of ontkende het team van Savage de vlucht niet en verklaarde: “Hij is gefocust op zijn aanstaande huwelijk. Ben neemt nog steeds beslissingen en is altijd op zoek naar mogelijkheden om iets terug te doen en de gemeenschap te dienen.”

Ben Savage wordt gezien met zijn nu verloofde op 14 juni 2022 in Los Angeles, Californië.

Ben Savage wordt gezien met zijn nu verloofde op 14 juni 2022 in Los Angeles, Californië.
(Foto door Wil R/Star Max/GC Images)

‘BOY MEETS WORLD’ STER BEN SAVAGE VERLOOFD MET VRIENDIN

Savage werd in de jaren 90 een begrip voor zijn rol als Cory Matthews over “Boy Meets World” van 1993 tot 2000. Hij keerde terug om Matthews te spelen in de recente spin-off “Girl Meets World”, die liep van 2014 tot 2017.

Hij is ook de jongere broer van acteur Fred Savage van ‘The Wonder Years’.

Rider Strong, Ben Savage, Will Friedle, Danielle Fishel en Matthew Lawrence (lr) spelen de hoofdrollen in de populaire TGIF-comedyserie BOY MEETS WORLD, uitgezonden op de Disney General Entertainment Content via Getty Images Television Network.

Rider Strong, Ben Savage, Will Friedle, Danielle Fishel en Matthew Lawrence (lr) spelen de hoofdrollen in de populaire TGIF-comedyserie BOY MEETS WORLD, uitgezonden op de Disney General Entertainment Content via Getty Images Television Network.
(Craig Sjodin/Disney Algemene entertainmentinhoud via Getty Images))

Volgens Rolling Stone liep Savage in 2003 stage bij de toenmalige Amerikaanse senator Arlen Spectre, R-PA, terwijl hij politieke wetenschappen studeerde aan Stanford. Tijdens een interview met de outlet in 2014 zei Savage dat hij dacht dat de stage een leuke ervaring zou zijn en dat DC helemaal draait om connecties.

Toen hem werd gevraagd of hij erover nadacht om carrière te maken in de politiek, zei hij: “Acteren en politiek lijken bijna te veel op elkaar. Ik weet het niet… Je moet een heel specifiek ras zijn om dat te doen.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Algemene verkiezingen 2024 vindt plaats op 5 november 2024.

Previous articleMinnesota Democraat pleit voor menstruatieproducten in jongensbadkamers: ‘Niet iedereen die menstrueert is vrouw’
Next articleDuitsland stevent af op confrontatie over tanks voor Oekraïne | Oorlogsnieuws Rusland-Oekraïne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.