Home Latest Headlines Bruce Willis deelt zoete omhelzing met dochter Tallulah en trekt grappige gezichten...

Bruce Willis deelt zoete omhelzing met dochter Tallulah en trekt grappige gezichten in speelse kiekjes

16
0

Bruce Willis en zijn dochter Tallulah werden in een tedere omhelzing afgebeeld terwijl ze poseerden voor speelse foto’s die de 28-jarige actrice op Instagram deelde.

De 67-jarige acteur werd gezien terwijl hij zijn arm om Tallulah sloeg en grappige gezichten trok naar de camera op twee van de negen foto’s die ze donderdag plaatste.

“high drama club ~~ life skills ~~ fingers crossed dat ik deze week een groente eet LMAO”, schreef de ster uit “Bandits” in het bijschrift.

(Tallulah Willis Instagram)

Bruce was nonchalant gekleed in een wit T-shirt, grijze joggingbroek en zwarte gympen. Tallulah droeg een zwart-wit gestippeld overhemd met korte mouwen versierd met rode rozen over een wit overhemd met een hoog getailleerde grijze broek en witte sokken.

BRUCE WILLIS’ VROUW EMMA POSTEN THROWBACK CLIP VAN TOEN ZE ‘HOOFD OVER HEEL’ VERLIEFD VOND OP HAAR ECHTGENOOT

Op beide foto’s was de ‘Die Hard’-ster te zien terwijl hij zijn arm gestrekt hield terwijl Tallulah zijn pols vasthield. Op de eerste foto werd ze gezien terwijl ze haar hoofd tegen de schouder van haar vader leunde terwijl ze lachte. Het vader-dochter-duo trok dramatische gezichten toen Tallulah haar teen in de tweede klik wees.

De tweevoudige Emmy Award-winnaar deelt Tallulah en dochters Rumer, 34, en Scout, 31, met ex-vrouw Demi Moore, 60, met wie hij getrouwd was van 1987 tot 2000. Hij is ook vader van dochters Mabel, 10, en Evelyn, 8, die hij deelt met zijn vrouw Emma Heming Willis, 44.

Emma en Bruce hebben een hechte band met Moore en zijn samen met hun families, waaronder alle vijf de dochters van Willis, in quarantaine geplaatst tijdens de COVID-19-pandemie.

De acteur is grotendeels uit de schijnwerpers gebleven sinds bekend werd dat hij afgelopen maart stopte met acteren.

Emma, ​​Moore en hun dochters aangekondigd in een gezamenlijke verklaring dat Bruce zou stoppen met acteren nadat hij de diagnose afasie had gekregen, een aandoening die het vermogen van een persoon aantast om geschreven en verbale taal uit te drukken en te begrijpen.

“We wilden delen dat onze geliefde Bruce is geweest enkele gezondheidsproblemen ervaren en is onlangs gediagnosticeerd met afasie, wat zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt. Als gevolg hiervan en met veel aandacht stapt Bruce weg uit de carrière die zoveel voor hem heeft betekend”, aldus de verklaring.

“We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans binnenhalen omdat we weten hoeveel hij voor jou betekent, net zoals jij voor hem doet. Zoals Bruce altijd zegt: ‘Leef het uit’, en samen zijn we van plan om doe dat gewoon.”

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

De ster uit “The Sixth Sense” is echter verschenen op foto’s die leden van zijn gemengde familie op sociale media hebben gedeeld. Op 7 december deelde Tallulah een afbeelding waarop ze werd afgebeeld terwijl ze haar geliefde hond Pilaf vasthield terwijl ze haar moeder omhelsde terwijl Bruce neerkeek op de chihuahua.

Op 13 december <u>deelde de ex-vrouw van de acteur, Demi Moore, een familiefoto</u> waarop ze te zien was met Bruce, Emma en hun kinderen.”/></source></source></picture></div>
<div class=

Op 13 december deelde de ex-vrouw van de acteur, Demi Moore, een familiefoto waarop ze te zien was met Bruce, Emma en hun kinderen.
(Demi Moore-Instagram)

“De laserstraalcommunicatie tussen Pilaf en Papa is verbluffend”, schreef Tallulah in het bijschrift met emoji’s van een smiley voor zijn mond en een smiley omringd door hartjes.

“Ik hou van mijn ouders en mijn familie – ik doe ik ik doe!” voegde ze eraan toe.

Op 13 december Moore een familiefoto gedeeld waarin ze werd afgebeeld met Willis, Emma en hun kinderen.

“Wij zijn FAMILIE!! In de vakantiestemming komen!” schreef de ‘Ghost’-actrice in het bijschrift.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleChina meldt 60.000 sterfgevallen als gevolg van het coronavirus vanaf december na bezorgdheid over onderrapportage
Next article49ers domineren Seahawks in de tweede helft om door te gaan naar NFL-play-offs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.