Home World Canadese vader scheurt schoolbord voor seksueel expliciet boek dat beschikbaar is voor...

Canadese vader scheurt schoolbord voor seksueel expliciet boek dat beschikbaar is voor jonge kinderen, genderbeleid

6
0

EEN Canadese vader van een leerling uit de vierde klas ging dinsdag naar een schooldistrict, niet alleen omdat hij wilde weten wat de genderidentiteit van zijn dochter is, maar ook vanwege de inhoud van een boek in de schoolbibliotheek.

David Todor sprak maandag tijdens een openbaar deel van een Waterloo Region District-bijeenkomst in Waterloo, Ontario, Canada, en uitte zijn bezorgdheid over een boek van Toni Morrison, getiteld “The Bluest Eye.”

De Canadese ouder David Todor vertelde het Waterloo Region District in Ontario dat hij zich zorgen maakte over een expliciet boek dat op de planken van basisscholen zou staan.

De Canadese ouder David Todor vertelde het Waterloo Region District in Ontario dat hij zich zorgen maakte over een expliciet boek dat op de planken van basisscholen zou staan.
(district Waterloo Region)

Volgens Amazon is het boek een nationale bestseller en gaat het over een 11-jarig zwart meisje dat bidt dat haar ogen blauw worden, om haar mooi te maken.

NEW JERSEY VEREIST 2DE GRADERS LEREN IN DE HERFST OVER GENDERIDENTITEIT, ALARMMENDE OUDERS

Maar in één passage van het boek spreekt Morrison over homoseksualiteit, bestialiteit en sodomie.

Todor las de passage voor uit het boek dat zijn dochter tijdens de schoolbibliotheek uit de schoolbibliotheek kan halen vergadering schoolbestuurzeggend: “Als het goed genoeg is voor haar om er toegang toe te hebben, is het goed genoeg om hier te worden gelezen.”

“Hij had een actieve homoseksueel kunnen zijn, maar hij miste de moed. Bestialiteit kwam niet bij hem op, en sodomie was helemaal uitgesloten, want hij ervoer geen aanhoudende e—-ionen en kon de gedachte aan iemand anders niet verdragen.” ‘, las Todor. “En aangezien hij te verlegen was om homoseksualiteit onder ogen te zien, en aangezien kleine jongens beledigend, eng en koppig waren, beperkte hij zijn interesses verder tot kleine meisjes. Ze waren meestal beheersbaar en vaak verleidelijk.

“Weet je dat toen ik hun stevige kleine tietjes aanraakte en ze beet – een klein beetje – ik voelde dat ik vriendelijk was,” vervolgde hij met lezen.

Todor uitte ook zijn bezorgdheid over het beleid van het schooldistrict en een aantal enquêtes die volgens hem werden gehouden onder leerlingen tussen de vierde en de twaalfde klas.

Newport-Mesa tienerpraat

Newport-Mesa tienerpraat
(Fox News digitaal)

Eén vraag deed Todor aan zijn hoofd krabben; het had te maken met studenten die markeren wat hun seksuele geaardheid is.

DEMOCRATEN BEWEZEN DAT FLORIDA DE ‘ZEG GEEN GAY’-WET DRUKT. HIER IS WAT DE WETGEVING EIGENLIJK ZEGT

“Seksuele geaardheid is een persoonlijk kenmerk dat deel uitmaakt van wie je bent,” zei Todor terwijl hij de vraag hardop voorlas. “Het omvat het scala aan gevoelens en uitdrukkingen die verband houden met de romantische en/of fysieke aantrekkingskracht van een individu. Seksuele geaardheid verschilt van de genderidentiteit van een individu. Wat is jouw seksuele geaardheid?”

Todor vertelde het bestuur dat hij zich herinnerde dat mensen die vragen niet stelden.

“Het gaat jou niets aan wat iemands seksuele geaardheid is”, zei hij. “Wie wil de seksuele geaardheid van mijn dochter weten? Ze zit in groep 4.”

Een ander onderzoek dat volgens hem werd gegeven aan studenten binnen hetzelfde leerjaar, gaat over genderidentiteit, waarbij de student wordt gevraagd wat hun genderidentiteit is.

SAN FRANCISCO VERANTWOORDT ONDERWIJS GENDERIDENTITEIT OP DE BASISSCHOOL: ‘OUDERLIJKE BETROKKENHEID NIET VEREIST’

“Nogmaals, ik vraag je, wie er geïnteresseerd is in het kennen van de seksuele geaardheid en de genderidentiteit van mijn dochter,” vroeg Todor.

Hij zei dat hij niet kon geloven wat hij zag in het districtsbeleid als het ging om de genderidentiteit van een student.

Eén beleid, zei hij, luidt dat een school nooit de geslachtsstatus van een leerling aan de ouder van een leerling mag bekendmaken zonder de voorafgaande toestemming van de leerling.

Een ander beleid vertelt schoolpersoneel om met studenten te praten om bestuurders, leraren en begeleidingsadviseurs te laten vertellen waarom het belangrijk voor hen is om te weten wat hun genderidentiteit is.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Todor zei dat hij het interessant vond dat de school een beleid had om ouders uit de vergelijking te halen als het om hun kinderen ging, maar ook een beleid dat leraren wordt verteld niet met ouders te praten, maar studenten wordt verteld om het aan iedereen te vertellen behalve hun ouders.

Ambtenaren van het schooldistrict reageerden niet op verzoeken om commentaar over de kwestie.

Toen Todor klaar was, verzocht het district hem zijn zorgen in een e-mail op te schrijven. Er werd geen verdere actie ondernomen op de problemen.

Previous articleOntvoerde Burkina Faso-vrouwen ontvluchten schutters terwijl aanvallen toenemen | Nieuws over gewapende groepen
Next articleChinese burgers zijn boos over het gebrek aan voorbereiding om ouderen te beschermen voordat ze het ‘nul-COVID’-beleid opgeven

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.