Home Sports Carlos Correa onthult wat Giants, Mets ervan weerhield hem te contracteren

Carlos Correa onthult wat Giants, Mets ervan weerhield hem te contracteren

18
0

Carlos Corra had een druk laagseizoen.

Hij ging akkoord met deals met drie teams. Hij kan er natuurlijk maar voor één spelen, en dat wordt de Minnesota tweeling.

Correa stemde aanvankelijk in met een 13-jarige deal van $ 350 miljoen met de San Francisco Giants. Echter, nadat een dokter die voor de Giants werkte het niet eens was met Correa’s fysiek, ging die deal niet door en de New Yorkse Mets aangevallen.

Ze kwamen toen naar verluidt overeen om hem de komende twaalf jaar $ 315 miljoen te betalen en hem naar het derde honk te schuiven.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Carlos Correa van de Minnesota Twins rondt de honken op zijn solo-homerun tegen de Kansas City Royals in de eerste inning van een wedstrijd op Target Field op 15 september 2022 in Minneapolis.

Carlos Correa van de Minnesota Twins rondt de honken op zijn solo-homerun tegen de Kansas City Royals in de eerste inning van een wedstrijd op Target Field op 15 september 2022 in Minneapolis.
(David Berding/Getty Images)

Er was slechts één probleem: de Mets zochten advies bij dezelfde dokter die de NL West club volgens Correa had gebruikt.

“De Giants gebruikten een enkelspecialist die me niet passeerde”, vertelde Correa aan The Athletic. “Toen gebruikten de Mets dezelfde specialist, die me duidelijk niet zou passeren. Hij had al een mening gegeven aan een ander team over mijn enkel. Dat ging hij niet veranderen. Hij zou natuurlijk blijven bij wat hij zei, want dat is wat hij geloofde.”

Het probleem met het fysieke komt voort uit een staaf in Correa’s enkel na een operatie in 2014. Correa’s deal met de Mets bereikte na veel heen en weer de finish nooit. De Mets waren bereid Correa $ 157,5 miljoen te garanderen gedurende de eerste zes jaar van hun voorgestelde contract.

Carlos Correa van de Minnesota Twins spreekt de media toe op Target Field woensdag 11 januari 2023 in Minneapolis.  Het team en Correa gingen akkoord met een zesjarig contract van $ 200 miljoen.

Carlos Correa van de Minnesota Twins spreekt de media toe op Target Field woensdag 11 januari 2023 in Minneapolis. Het team en Correa gingen akkoord met een zesjarig contract van $ 200 miljoen.
(AP Foto/Abbie Parr)

METS VERBREEKT STIL OVER CARLOS CORREA DEBACLE ALS SHORTSTOP’S DEAL MET TWINS OFFICIEEL WORDT

De Twins en Correa kwamen uiteindelijk tot een deal, maar Minnesota was niet bereid om Correa een zo lange deal te geven. Ze zullen Correa half zo lang hebben als de korte stop onder contract zou hebben gestaan ​​bij de Mets.

Correa, 28, tekende een zesjarig pact ter waarde van $ 200 miljoen.

“We hebben andere enkelspecialisten ernaar laten kijken en zeiden dat het goed zou komen”, zei Correa. Maar de enige dokter die door de Giants en Mets werd gebruikt, ‘heeft me nooit aangeraakt of gezien of een test op me gedaan’.

De korte stop is in zijn achtjarige carrière zeven keer op de lijst met geblesseerden geplaatst, maar nooit vanwege zijn enkel, en hij heeft in zijn carrière slechts twee keer minstens 140 wedstrijden gespeeld (2016, 2021). De 28-jarige speelde vorig seizoen in 136 wedstrijden vanwege twee uitstapjes naar de geblesseerde lijst.

Carlos Correa (4) van de Minnesota Twins viert feest met teamgenoten in de dug-out na het slaan van een homerun van twee runs tegen de Detroit Tigers tijdens de zevende inning in Comerica Park op 30 september 2022 in Detroit.

Carlos Correa (4) van de Minnesota Twins viert feest met teamgenoten in de dug-out na het slaan van een homerun van twee runs tegen de Detroit Tigers tijdens de zevende inning in Comerica Park op 30 september 2022 in Detroit.
(Duane Burleson/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Correa is een .279 slagman met een .836 OPS en een Gold Glove Award in 2021. Hij won ook de Platinum Glove in de AL.

In het ‘postseason’ sloeg hij .272 met een .849 OPS, waarbij hij 18 homers neerschoot en 59 runs binnenhaalde in 79 wedstrijden. Vorig seizoen bij de Twins sloeg Correa .291 samengaan met een on-base percentage van .366. Hij sloeg ook 22 homeruns en reed er 64 binnen.

Previous articleCongreslid van Oregon loopt hersenschudding op na aanrijding met auto
Next articleDamar Hamlin keert terug naar Bills terwijl het team zich voorbereidt op de playoff-wedstrijd tegen Dolphins

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.