Home Latest Headlines Carrie Underwood zegt dat ze traint om ‘sterk te zijn’, niet langer...

Carrie Underwood zegt dat ze traint om ‘sterk te zijn’, niet langer om ‘een bepaalde maat’ te hebben

6
0

Carrie Underwood draait om zich goed in haar vel voelen.

De countryzangeres vertelde onlangs hoe haar manier van denken over sporten in de loop der jaren is veranderd. “Ik heb het gevoel dat ik eerder in mijn carrière meer aan het trainen was om een ​​bepaalde maat te hebben of in een bepaalde esthetiek te passen die ik dacht te willen zijn”, vertelde ze aan het tijdschrift People.

Underwood, 39, die haar carrière begon na het winnen van “American Idol” toen ze 22 was, voegde eraan toe: “En nu heb ik het gevoel dat ik meer train om sterk te zijn en energie en een lang leven te hebben.”

CARRIE UNDERWOOD ZEGT DAT 3 MISKRAMEN HAAR DWONGEN OM ‘REAL MET GOD TE WORDEN’

Als moeder van twee kinderen – ze heeft zonen Jacob, 3 en Isaiah, 7 – is het ook belangrijk voor Underwood om fit te blijven, omdat ze zo lang mogelijk in hun leven wil zijn en actief aanwezig wil zijn terwijl ze groeien op.

“Het is echt het lange spel spelen, toch?” ze zei. “Ik heb heel veel gesport en was gefrustreerd omdat het niet de resultaten waren die ik wilde. Ik heb het gevoel dat je nu, op dit punt in mijn leven, echt leert dat het een levensstijl is, het is balans. Het is over het algemeen voor jezelf zorgen.”

Underwood zegt dat ze nu traint om zich sterker te voelen en meer energie te hebben, in plaats van in een bepaalde maat te passen.

Underwood zegt dat ze nu traint om zich sterker te voelen en meer energie te hebben, in plaats van in een bepaalde maat te passen.
(Tommaso Boddi/WireImage)

Underwood merkte op dat ze niet noodzakelijkerwijs de tijd heeft om een ​​regelmatig trainingsschema bij te houden, zowel thuis als in de moedermodus. Een van de voordelen van op tournee zijn voor Underwood is dat ze tijd voor zichzelf heeft om te trainen en een consistente routine aan te houden.

“Als ik thuis ben, heb ik het gevoel dat ik het aan het moederen ben. Ik doe de was, pak de lunch in, ik ben altijd aan het schoonmaken”, legde ze uit. “Dus als ik onderweg ben en in een bus of in een hotelkamer woon, hoef ik niet al die dingen te doen, dus het maakt wat tijd vrij. Mijn schema is nog steeds erg gereglementeerd en er is al dit dingen die ik doe, maar mijn ochtenden zijn wat flexibeler.”

De “Cowboy Casanova”-zangeres bereidt zich momenteel voor op de tweede helft van haar “Denim & Rhinestones”-tournee, die in oktober begon en naar verwachting in maart zal eindigen. De tour is gebaseerd op Underwood’s negende studioalbum met dezelfde naam, waarop de eerste single “Ghost Story” stond.

Fit blijven helpt Underwood ook daarbij haar concerten. “Het is verrassend fysiek om op het podium te staan ​​- er is veel cardio. Ik ren rond op hakken en ik schrijf eerlijk gezegd liedjes die ik mezelf geen tijd gun om te ademen”, vertelde ze.

Underwood legde uit dat fit blijven haar helpt op het podium.

Underwood legde uit dat fit blijven haar helpt op het podium.
(Christopher Polk/Variety via Getty Images)

Underwood traint met haar trainer, Eve Overland.

Underwood traint met haar trainer, Eve Overland.
(Craig Barritt/Getty Images voor Calia)

En hoewel ze een solide trainingsplan heeft voor als ze thuis is, zei Underwood dat ze zich onderweg moet aanpassen en moet uitzoeken wat ze moet doen zonder haar loopband, gewichten, banden en trainer.

“Je moet veel werken”, zei ze. “We hebben een app genaamd fit52 die ik graag in mijn zak op mijn telefoon heb. Dus iemand kan me vertellen wat ik moet doen met minimale apparatuur, want het hangt af van in welk hotel we zijn of wat we moeten doen. werken met. We zorgen ervoor dat het gebeurt wanneer het kan gebeuren en hoe het kan gebeuren. “

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

De zangeres zei dat ze veel meer in harmonie is met haar lichaam sinds ze haar gezondheid een prioriteit begon te maken boven het passen in kleding van een bepaalde maat.

“Als ik me raar of moe begin te voelen, is het zo van: welke vakjes controleer ik niet? Eet ik gefrituurd voedsel? Drink ik niet genoeg water?” legde Underwood uit. “Wat het ook is, ik kan meestal precies aangeven wat ik heb gemist en probeer dat te corrigeren en mezelf weer op snelheid te krijgen en mijn best te kunnen doen.”

Van links: Underwood nam onlangs deel aan een eerbetoon aan Loretta Lynn naast Reba McEntire en Miranda Lambert.

Van links: Underwood nam onlangs deel aan een eerbetoon aan Loretta Lynn naast Reba McEntire en Miranda Lambert.
(Terry Wyatt/WireImage)

Underwood nam onlangs deel aan een eerbetoon aan Loretta Lynn tijdens de CMA Awards 2022, samen met Reba McEntire en Miranda Lambert. De drie zongen enkele van Lynn’s grootste hits, waaronder “You Ain’t Woman Enough”, “Don’t Come Home A-Drinkin'” en “Coal Miner’s Daughter”.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De “Before He Cheats”-zanger maakte voor het eerst grote bekendheid na het winnen van “Amerikaans idool” in 2005, aan het einde van het vierde seizoen van de show.

Previous articleKarine Jean-Pierre says DeSantis wants to ‘block’ study of ‘Black Americans’ after rejecting AP course
Next articleNavy SEAL deserteur gedood in Oekraïne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.