Home Latest Headlines CDC identificeert mogelijke ‘veiligheidsproblemen’ voor bepaalde mensen die COVID-vaccins krijgen

CDC identificeert mogelijke ‘veiligheidsproblemen’ voor bepaalde mensen die COVID-vaccins krijgen

16
0

De Centers for Disease Control zegt dat een voorlopige Covid-19-vaccin “veiligheidssignaal” is geïdentificeerd en onderzoekt of het bivalente Pfizer-BioNTech-vaccin een verhoogd risico op ischemische beroerte veroorzaakt bij mensen van 65 jaar en ouder.

In de verklaring zegt de CDC dat het voorlopige signaal niet is geïdentificeerd met het Bivalent Moderna COVID-19-vaccin.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

 Een injectiespuit wordt bereid met het Pfizer COVID-19-vaccin in een vaccinatiekliniek in het Keystone First Wellness Center in Chester, Pa., op 15 december 2021.

Een injectiespuit wordt bereid met het Pfizer COVID-19-vaccin in een vaccinatiekliniek in het Keystone First Wellness Center in Chester, Pa., op 15 december 2021.
(AP Photo/Matt Rourke, Bestand)

“Na de beschikbaarheid en het gebruik van de bijgewerkte (bivalente) COVID-19-vaccins, voldeed CDC’s Vaccine Safety Datalink (VSD), een bijna real-time bewakingssysteem, aan de statistische criteria om aanvullend onderzoek te vragen naar de vraag of er een veiligheidsrisico was voor ischemische beroerte bij mensen van 65 jaar en ouder die het Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, Bivalent hebben gekregen.”

“Rapid-response-onderzoek van het signaal in de FO deed de vraag rijzen of mensen van 65 jaar en ouder die het Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, Bivalent hebben gekregen, meer kans hadden op een ischemische beroerte in de 21 dagen na vaccinatie in vergelijking met dagen 22-44 na vaccinatie’, zei de CDC vrijdag in een verklaring.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal.

Previous articleDavante Adams zegt dat het verdedigende einde van Vegas werd ‘afgestoten’ door het All-Pro-team
Next articleZinkende stad in de Himalaya zet de opmars van waterkracht in India in de schijnwerpers | Milieu Nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.