Home Latest Headlines Chelsea Handler beweert dat ze dacht dat zon en maan hetzelfde waren...

Chelsea Handler beweert dat ze dacht dat zon en maan hetzelfde waren tot ze 40 werd

7
0

Komiek Chelsea Handler beweerde afgelopen donderdag dat ze tot een paar jaar geleden dacht dat de zon en de maan hetzelfde object waren.

Handler verscheen half januari in een aflevering van “The Tonight Show” om te praten over haar meest recente comedyspecial, “Revolution”, die eind december in première ging op Netflix.

Nadat ze was gevraagd om een ​​van haar humoristische verhalen uit haar special te delen, begon Handler uit te leggen hoe ze haar keuze om geen gezin te stichten rationaliseert.

“Ik ben heel uitgesproken over het feit dat ik geen ouder wil zijn, omdat ik niet denk dat ik de vaardigheden heb. Ik ben niet uitgerust met wat nodig is om al die vragen aan kinderen te beantwoorden,” zei ze. “Omdat ze het je niet slechts één keer vragen – ze komen binnen, en binnen, en binnen, ik heb genoeg neven en nichten om te weten dat ik geen tolerantie heb voor dat soort vragen over dingen die ik echt niet kan.” weet niet eens de antwoorden op.”

Chelsea Handler als gast op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol

Chelsea Handler als gast op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol

CHELSEA HANDLER ONTHULT WAAROM ZE SPLIT MET EX-VRIEND JO KOY

“Op een bepaalde leeftijd, als je geen antwoorden op vragen weet, is het te gênant om vragen te stellen, je moet gewoon doen alsof je het weet”, voegde ze eraan toe. “En ik praat over een verhaal dat ik niet kende – en dit is waar, ik wist pas toen ik 40 jaar oud was dat de zon en de maan niet hetzelfde waren.”

Chelsea Handler spreekt Jimmy Fallon in The Tonight Show

Chelsea Handler spreekt Jimmy Fallon in The Tonight Show
(NBC-screenshot)

LATE-NIGHT HOSTS HANDLER, MEYERS EN MEER INSULT PRO-LIFERS, RIP IN HOOGGERECHTSHOF

Handler beweerde ze leerde dit feit toen ze met haar zus in Afrika op een olifant reed, en haar zus wees op de nieuwigheid van het zien van de zon en de maan in die tijd aan de hemel.

“Ik heb zoiets van ‘wacht, maar ze zijn altijd samen – en zodra ik dat zei, draaide ze zich om en zei ze:’ wat zei je?’ Ik had zoiets van ‘oh, hou je mond, hou je mond, hou je mond’. Ik had zoiets van, ik wist wat ik zei dat ik fout was’, vertelde Handler.

Ze bekende aan haar zus: “Ik nam aan dat toen de zon onderging, deze weer opkwam als de maan, weet je?”

De volle Hunter's Moon komt op achter de skyline van Brooklyn, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Tower terwijl de zon ondergaat in New York City op 9 oktober 2022, gezien vanuit Jersey City, New Jersey.

De volle Hunter’s Moon komt op achter de skyline van Brooklyn, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Tower terwijl de zon ondergaat in New York City op 9 oktober 2022, gezien vanuit Jersey City, New Jersey.
((Foto door Gary Hershorn/Getty Images))

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Fallon grapte dat het was alsof de zon ‘een kleine kostuumverandering deed’.

Handler reageerde dat zelfs de niet-Engels sprekende man die de olifant bestuurde de spot dreef met haar gebrek aan basiskennis als een voorbeeld van ‘weer een domme Amerikaan’.

Previous articleConservatieven scherpen hun speren voor historische strijd tegen het schuldenplafond
Next articleJapans bedrijf verdedigt eigendom van Van Gogh’s Zonnebloemen in rechtszaak | Nieuws over kunst en cultuur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.