Home Latest Headlines Chiefs ‘Patrick Mahomes gediagnosticeerd met hoge enkelverstuiking na playoff-overwinning: rapporten

Chiefs ‘Patrick Mahomes gediagnosticeerd met hoge enkelverstuiking na playoff-overwinning: rapporten

13
0

Hoofden van Kansas City quarterback Patrick Mahomes deed er alles aan om op het veld te blijven in de 27-20 AFC-divisiewedstrijdoverwinning op de Jacksonville Jaguars op zaterdagavond.

Hij is van plan hetzelfde te doen in het AFC-kampioenschap.

Mahomes leed een hoge enkelverstuiking nadat Jaguars pass rusher Arden Key in de eerste helft van de wedstrijd op zijn enkel viel, volgens meerdere rapporten.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Mahomes probeerde erop te spelen, maar de pijn was te veel en dwong hem naar de zijlijn. Back-up Chad Henne nam het over terwijl de MVP-koploper werd behandeld aan zijn enkel. Mahomes was duidelijk niet tevreden met de beslissing van de Chiefs, aangezien hij in het spel wilde blijven.

Patrick Mahomes van de Chiefs reageert na een wedstrijd tegen de Jacksonville Jaguars in het Arrowhead Stadium op 21 januari 2023 in Kansas City, Missouri.

Patrick Mahomes van de Chiefs reageert na een wedstrijd tegen de Jacksonville Jaguars in het Arrowhead Stadium op 21 januari 2023 in Kansas City, Missouri.
(Cooper Neill/Getty Images)

Henne deed het echter goed in relief en ging voor rust 5-van-7 door de lucht met een touchdown-pass naar Travis Kelce om Kansas City aan de leiding te houden. Mahomes zou uiteindelijk terugkeren naar het spel, maar hij leek beperkt en deed nog steeds pijn met een paar gembersprongen op die enkel.

PATRICK MAHOMES DUWT DOOR BUM ENKEL VS. JAGUARS; CHIEFS GAAN NAAR HET VIJFDE RECHTE AFC KAMPIOENSCHAPSPEL

In de toekomst beloofde Mahomes echter aan NBC’s Melissa Stark dat hij “goed zal zijn om te gaan” zodra het AFC-kampioenschap volgende week rondrent.

Zondag spelen de Chiefs tegen de winnaar van Buffalo Bills en Cincinnati Bengals.

Het is geen geheim dat het vermogen van Mahomes om in feite een tovenaar in de zak te zijn, samen met de sluwe aanvallende plannen van Andy Reid, dit Chiefs-team tot een favoriet maakt om nog een Super Bowl te winnen. Maar het vermogen van Mahomes om het spel uit te breiden en die magie uit te voeren, komt voort uit het gebruik van zijn benen om verdedigers te ontwijken en zijn ontvangers open te laten.

De afgeplakte rechterenkel van de Chiefs' Patrick Mahomes tijdens de Jacksonville Jaguars playoff-wedstrijd op 21 januari 2023 in Kansas City.

De afgeplakte rechterenkel van de Chiefs’ Patrick Mahomes tijdens de Jacksonville Jaguars playoff-wedstrijd op 21 januari 2023 in Kansas City.
(Jason Hanna/Getty Images)

De Chiefs zullen zeker doen wat ze kunnen om Mahomes mobieler te maken, maar een verstuikte hoge enkel duurt normaal gesproken weken om volledig te genezen.

NFL SCHEIDSRECHTER HEEFT HOT MIC MOMENT TIJDENS CHIEFS-JAGUARS PLAYOFF GAME

Aangezien dit de play-offs zijn en elke wedstrijd de kans heeft om een ​​seizoen af ​​te sluiten, geeft Mahomes niet veel om herstel.

In zijn tijd op het veld zaterdag was Mahomes zeer efficiënt, hij ging 22-van-30 door de lucht gedurende 195 yards en twee touchdowns. De eerste was Kelce om de wedstrijd af te trappen, gevolgd door Marquez Valdes-Scantling in het vierde kwartaal om door te gaan met toevoegen druk op Jacksonville.

De Chiefs werden ook geholpen in de run-game dankzij rookie Isiah Pacheco, die cruciaal was in die Henne touchdown-drive terwijl Mahomes naar de kleedkamer rende om zijn enkel omwikkeld te krijgen.

Patrick Mahomes van de Chiefs kijkt naar de zijlijn tijdens de wedstrijd van Jacksonville Jaguars in Arrowhead Stadium op 21 januari 2023.

Patrick Mahomes van de Chiefs kijkt naar de zijlijn tijdens de wedstrijd van Jacksonville Jaguars in Arrowhead Stadium op 21 januari 2023.
(Cooper Neill/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het AFC-kampioenschap vindt plaats op 29 januari in Kansas City, als de Bengals de Bills verslaan, of Atlanta, aangezien de Bills één wedstrijd minder speelden dan de Chiefs en er een neutrale locatie werd overeengekomen.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleCan Sweden and Turkey resolve their differences? | TV Shows
Next articleDemocrats largely silent on anti-police violence in Atlanta after night of chaos, smashed windows

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.