Home Latest Headlines Chinese donaties aan het Penn Biden Center zijn een ‘dark-money-nachtmerrie’, zegt NLPC-voorzitter

Chinese donaties aan het Penn Biden Center zijn een ‘dark-money-nachtmerrie’, zegt NLPC-voorzitter

17
0

Temidden van verschillende onthullingen dat Joe Biden geheime documenten van zijn vice-presidentschap had opgeborgen, kwam er een nieuw rapport naar voren dat verschillende donaties van anonieme Chinese bronnen naar het Penn Biden Center waren gestuurd, waaronder een gift van $ 14 miljoen in 2018. Peter Flaherty, voorzitter van het National Legal and Policy Center, voegde zich bij “Fox & Friends-weekend,,Saturday Morning, om de betekenis van dit rapport uit te leggen.

Flaherty eiste: “We hernieuwen nu onze oproep aan de Universiteit van Pennsylvania om bekend te maken wie in China al dit geld aan het Biden Center heeft gegeven?”

WIE HAD TOEGANG TOT GECLASSIFICEERDE DOCUMENTEN VAN BIDEN? REPUBLIKEIN EISEN WITTE HUIS RELEASE DELAWARE BEZOEKERSLOGBOEK

PETER FLAHERTY: Wat hier belangrijk is, is dat zodra de Biden centrum werd opgericht, de giften versnelden en veel van het geld was anoniem, zoals u al aangaf, er was in 2018 een enkele anonieme gift van $ 14 miljoen van een bron in China.

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - FEBRUARI 19: De voormalige Amerikaanse vice-president Joe Biden spreekt op 19 februari 2019 in het Irvine Auditorium van de University of Pennsylvania in Philadelphia, Pennsylvania.  (Foto door Win McNamee/Getty Images)

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA – FEBRUARI 19: De voormalige Amerikaanse vice-president Joe Biden spreekt op 19 februari 2019 in het Irvine Auditorium van de University of Pennsylvania in Philadelphia, Pennsylvania. (Foto door Win McNamee/Getty Images)
(Foto door Win McNamee/Getty Images)

De aandacht die dit geheel nu krijgt, is een grote opluchting voor ons, omdat we ons in 2020 op deze kwestie hebben gericht. We hebben de geldbedragen uit Chinese bronnen getabelleerd en we hebben een klacht ingediend bij het ministerie van Onderwijs omdat universiteiten geacht worden openbaar te maken elke gift van meer dan $ 250.000. En de Universiteit van Pennsylvania deed dat niet. Helaas heeft de afdeling Onderwijs er tot onze spijt niets aan gedaan. Daarom hernieuwen we nu onze oproep aan de Universiteit van Pennsylvania om bekend te maken wie erin zit China gaf al dit geld aan het Biden Center.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleGolf van Russische aanvallen gericht op Oekraïense burgers, elektriciteitsnet | Oorlogsnieuws Rusland-Oekraïne
Next articleNASA afslører planen for næste generations teleskop til at søge i rummet efter tegn på liv: rapporter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.