Home Latest Headlines Chiropractor in Alabama aangeklaagd nadat hij naar verluidt had geprobeerd zijn vrouw...

Chiropractor in Alabama aangeklaagd nadat hij naar verluidt had geprobeerd zijn vrouw te vergiftigen met loden pillen

149
0

Een Alabama chiropractor gearresteerd en beschuldigd van vermeende poging om zijn vervreemde vrouw te vermoorden door haar te vergiftigen met pillen doorspekt met lood, werd vorige week op borgtocht vrijgelaten.

Brian Mann, 34, werd beschuldigd van poging tot moord omdat hij er “opzettelijk” toe had geleid dat zijn vrouw Hannah Pettey, 24, “onbewust looddeeltjes binnenkreeg” terwijl het paar aan het scheiden was, volgens gerechtelijke documenten verkregen door WHNT.

Vanaf januari 2022 bracht Pettey twee maanden door aan de Universiteit van Alabama in het ziekenhuis van Birmingham, waar hij herstelde van een loodvergiftiging. Twee dagen nadat ze was ontslagen, vroeg ze de scheiding aan. Mann werd in september gearresteerd.

Mann zou zijn vrouw van de zomer van 2021 tot de winter van dat jaar pillen hebben gegeven en haar hebben verteld dat ze ‘haar immuunsysteem zouden versterken’, aldus de stukken van de advocaat van Pettey.

ALABAMA, GEORGIË DODENTAL STIJGT NAAR 9 NA DESTRUCTIEVE TORNADO’S

Brian Mann, 34, werd beschuldigd van poging tot moord "opzettelijk" waardoor zijn vrouw het deed "ongewild looddeeltjes inslikken" terwijl het paar door een scheiding ging.

Brian Mann, 34, werd beschuldigd van poging tot moord omdat hij zijn vrouw “opzettelijk” ertoe had gebracht “onbewust looddeeltjes binnen te krijgen” terwijl het paar door een scheiding ging.
(Morgan County Sheriffs Office)

Hij wordt er ook van beschuldigd vijf levensverzekeringen te hebben betaald bij het overlijden van zijn vrouw met collectieve uitkeringen van $ 1,3 miljoen, meldde de Hartselle Enquirer. Mann zou in december ook twee aanvullende verzekeringen hebben aangevraagd ter waarde van $ 1,5 miljoen, te betalen bij haar overlijden. Die aanvragen werden echter afgewezen.

Vorige week een rechter willigde met tegenzin de motie in dat Mann wordt vrijgelaten op basis van een borgsom van $ 500.000 onder strikte voorwaarden, zodat hij nog steeds kinderbijslag kan betalen aan zijn vervreemde vrouw, die de voogdij over zijn dochter heeft.

Rechter Charles Elliott zei dat “zoveel als een snelheidsovertreding” zou resulteren in een nieuwe arrestatie, volgens gerechtelijke documenten.

Mann werd eerder vrijgelaten op een borgsom van $ 500.000 na zijn eerste arrestatie in september. Een voorwaarde van die obligatie was het inleveren van zijn paspoort om te voorkomen dat hij het land zou ontvluchten, maar nadat hij zijn paspoort niet had overhandigd, werd hij weer in hechtenis genomen.

Het patrouillevoertuig van een Morgan County Sheriff staat geparkeerd op een weg in Alabama.

Het patrouillevoertuig van een Morgan County Sheriff staat geparkeerd op een weg in Alabama.
(Morgan County Sheriffs Office)

Ambtenaren hebben het paspoort van Mann nog steeds niet ontvangen.

Elliot zei woensdag tijdens een hoorzitting dat hij op een “kruispunt” stond, want zolang Mann in hechtenis zit, kan hij geen kinderbijslag of alimentatie betalen. Hij heeft momenteel een betalingsachterstand van $ 8.000.

De rechter legde uit dat hij een “evenwicht” moest vinden tussen het verzekeren van de veiligheid van potentiële slachtoffers of getuigen in de zaak en tegelijkertijd toestaan ​​dat Manns vervreemde vrouw en kind financiële steun kregen.

Volgens gerechtelijke documenten is de echtscheidingsprocedure opgeschort tot de strafrechtelijke procedure zijn compleet.

MAN UIT PHILADELPHIA BESCHULDIGD VAN DODEN VAN VADER MAAND NADAT LICHAAM IS GEVONDEN IN VRIEZER KELDER

Een rechter willigde met tegenzin de motie in om Mann vrij te laten op basis van een borgsom van $ 500.000 onder strikte voorwaarden, zodat hij nog steeds kinderalimentatie kon betalen aan zijn vervreemde vrouw, die de voogdij over zijn dochter heeft.

Een rechter willigde met tegenzin de motie in om Mann vrij te laten op basis van een borgsom van $ 500.000 onder strikte voorwaarden, zodat hij nog steeds kinderalimentatie kon betalen aan zijn vervreemde vrouw, die de voogdij over zijn dochter heeft.
(Morgan County Sheriffs Office)

De vrijlatingsbeperkingen van Mann omvatten onder meer dat hij zijn huis niet mag verlaten na 18.00 uur of voor 8.00 uur, en hij zal elk weekend in de gevangenis doorbrengen van vrijdag 16.00 uur tot maandag 8.00 uur. Hij zal ook een GPS-enkelmonitor moeten dragen en kan niet met zijn vervreemde vrouw praten.

Hij mag ook geen alcohol drinken en zal worden onderworpen aan willekeurige drugscontroles.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Mann’s juryproces begint in oktober.

Previous articleKritische rassentheorie? Nee, kritisch racefeit | Meningen
Next articleBiden’s competentie in twijfel getrokken terwijl het schandaal met geheime documenten voortduurt: ‘Ongelooflijk onzorgvuldig’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.