Home Latest Headlines Christina Applegate zegt dat ze nerveus is over de eerste prijsuitreiking sinds...

Christina Applegate zegt dat ze nerveus is over de eerste prijsuitreiking sinds de diagnose van MS

12
0

Christina Applegate zei deze week dat ze “nerveus” is over het bijwonen van haar eerste prijsuitreiking sinds 2019 en sinds bij haar de diagnose is gesteld multiple sclerose in 2021.

“Dus deze zondag is de eerste prijsuitreiking waar ik sinds 2019 ben geweest. En de eerste sinds MS. NERVOUS! Maar ik ben de @CriticsChoice dankbaar dat ze mij hebben opgenomen”, tweette Applegate donderdag.

Ze is genomineerd voor haar rol als Jen Harding in “Dood voor mij.”

De actrice wordt ook geanimeerd voor beste actrice bij de Screen Actors Guild Awards in februari.

CHRISTINA APPLEGATE ONTHULT HOE ZE OMgaat MET MS: ‘MIJN HUMORSCHILD HOUDT ME OK’

Christina Applegate is genomineerd voor een Critics Choice Award en een Screen Actors Guild Award voor haar rol in "Dood voor mij."

Christina Applegate is genomineerd voor een Critics Choice Award en een Screen Actors Guild-prijs voor haar rol in ‘Dead to Me’.
(Presley Ann/Getty Images)

“Bedankt @SAGawards voor deze nominatie vandaag!” schreef ze woensdag. “Sinds 1975 ben ik een trots lid van deze vakbond. Ik heb een ongelooflijk moeilijk jaar achter de rug, en vandaag moest ik glimlachen. Veel liefde voor mijn collega’s en voor mijn lieve Jean Smart en de andere ongelooflijke dames waar ik naast loop.”

Dit is haar derde nominatie voor “Dead to Me” bij de Critics Choice Awards.

Afgelopen november ontving Applegate haar ster op de Hollywood Walk of Fame. Voor de ceremonie had ze geplaagd dat ze tussen verschillende probeerde te kiezen “mooie” wandelstokken om te gebruiken bij de ceremonie, waarvan ze zei dat het haar eerste grote evenement was sinds haar diagnose.

CHRISTINA APPLEGATE ONTHULT ROL OP ‘DEAD TO ME’ KAN LAATSTE WEGENS MS-DIAGNOSE

“Wandelstokken maken nu deel uit van mijn nieuwe normaal”, schreef Applegate destijds. Ze accepteerde haar ster op blote voeten en tweette: “Voor sommigen met MS kan het gevoel van schoenen pijn doen of ons uit balans brengen. Dus vandaag was ik mezelf. Op blote voeten.”

Christina Applegate liep blootsvoets toen ze haar ster ontving op de Hollywood Walk of Fame.

Christina Applegate liep blootsvoets toen ze haar ster ontving op de Hollywood Walk of Fame.
(Emma McIntyre/Getty Images voor Netflix)

Applegate werd gediagnosticeerd tijdens de opnames van het laatste seizoen van “Dead to Me”, maar na een pauze van vijf maanden waarin ze werd behandeld, keerde ze terug en maakte ze de show af.

Ze zei dat de cast en crew buitengewoon ondersteunend waren.

“Als ik ze ‘s ochtends belde en zei: ‘Jongens, ik kan de trap niet af’, zeiden ze: ‘Oké! Vandaag doen we het niet. We doen andere dingen’,” vertelde Applegate Kelly Clarkson vorig jaar. “Netflix liet ons zelfs een paar maanden pauze nemen, zodat ik kon rouwen en een behandeling kon vinden.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De ‘Bad Moms’-actrice vocht in 2008 ook tegen borstkanker en onderging een dubbele borstamputatie, waarbij haar eierstokken en eileiders werden verwijderd.

Previous articleYosemite National Park herstelt mandaat voor binnenmaskers te midden van ‘hoog COVID-19-gemeenschapsniveau’
Next articleKyle Shanahan van de 49ers onthult het keerpunt dat ‘het team uitschakelde’ in een grote overwinning op Seahawks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.