Home Latest Headlines Columbia-professor loopt ondertekend document terug waarin studenten worden gevraagd ‘ras en geslacht’...

Columbia-professor loopt ondertekend document terug waarin studenten worden gevraagd ‘ras en geslacht’ van boekpersonages te noemen

6
0

EEN Columbia Universiteit professor heeft veel van de bepalingen die hij vond in een document dat hij studenten vroeg te ondertekenen, teruggedraaid. Het oorspronkelijke formulier bevatte een lijst met eisen, waaronder de vereiste dat ondertekenaars het ras en geslacht vermelden van elk personage dat in hun cursus creatief schrijven is geïntroduceerd of een onvoldoende krijgen.

Matthew Salesses, een auteur en assistent-professor schrijven aan de School of the Arts van Columbia University, zou het formulier hebben gemaakt als een “toewijding aan het proces” en een foto van het papier op zijn Twitter-account hebben geplaatst.

“Ik heb mijn afstudeerders dit vandaag laten ondertekenen, want als ik me aan hen wil binden, moeten ze zich aan zichzelf binden”, zei hij naar verluidt in een sindsdien verwijderde tweet op dinsdag.

De tweet bevatte ook een afbeelding van het formulier, dat begon met de mededeling aan studenten dat het niet nakomen van het contract zou resulteren in een onvoldoende voor de cursus.

HILLARY CLINTON TREEDT TOE AAN COLUMBIA UNIVERSITY ALS PROFESSOR, PRESIDENTIËLE FELLOW

Een formulier dat naar verluidt is gegeven aan studenten van de Columbia University School of Arts door universitair hoofddocent Matthew Salesses.

Een formulier dat naar verluidt is gegeven aan studenten van de Columbia University School of Arts door universitair hoofddocent Matthew Salesses.
(Bradley Babendir)

Het document vertelde studenten voor het eerst dat ze ermee instemden “bij de eerste introductie het ras en het geslacht van elk personage te noemen”.

Het bevatte ook zeven aanvullende bindende toezeggingen, zoals het benoemen van hun beoogde publiek en het schrijfproces behandelen als een reeks ‘herkenbare keuzes’, niet als ‘magie’ of ‘gevoel’.

Het formulier “The Commitment to the Process” bevat ook een lijst met acht andere dingen die studenten afspreken niet te doen. De krant had de eis om instructeur Salesses niet te volgen op sociale media, de les niet zonder voorafgaande kennisgeving te missen of “verboden termen” te gebruiken.

Fox News Digital nam contact op met de Columbia University School of the Arts en ontving een brief die Salesses met zijn klas deelde na terugslag van studenten.

In de brief gaf Salesses toe dat de brief niet was overgekomen zoals hij had gewild en erkende hij dat het op dat moment misschien “moeilijk te verwerken” was. Hij zei dat hij aan het begin van de volgende les tijd zou reserveren om de vorm te bespreken en “er een meer samenwerkingsproces van te maken”.

DOKTERS SLAMEN ‘WOKELAND’ INSTELLINGEN AAN OM WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK TE BEPERKEN MET ‘DODELIJKE’ ‘VACUEUZE DEUGD-SIGNALERING’

Matthew Salesses werd in mei 2022 aangesteld als assistent-professor schrijven aan de Columbia University School of the Arts.

Matthew Salesses werd in mei 2022 aangesteld als assistent-professor schrijven aan de Columbia University School of the Arts.
(Matthew Salesses/Twitter)

“Ik hoopte dat ik de nadruk zou leggen op toewijding in plaats van enige vorm van straf. Als je me bijvoorbeeld volgt op sociale media, betekent dit natuurlijk niet dat je voor de cursus zakt. Ook, zoals we in de klas hebben besproken met betrekking tot beste inspanningen, moeten ‘verboden’ termen worden gebruikt. worden opgevat als “VERMIJD” deze termen in uw feedback op de verhalen van anderen”, vervolgt de brief.

Salesses toonde ook interesse om te praten over andere manieren waarop ras en geslacht worden erkend in fictie binnen de context van de Amerikaanse geschiedenis, met White als de “onuitgesproken standaard”.

“Dit alles is nuttig voor ons als hulpmiddel om je fictie te bespreken in de context van het werken aan een werkstuk in het revisieproces. Zoals bij elke opdracht zijn dit richtlijnen die alleen voor onze klas zijn bedoeld en die je achteraf mee kunt nemen als je wilt of niet,” voegde hij eraan toe.

Salesses toonde ook enige mate van clementie en zei dat de eerste workshop van de klassen zou worden uitgesteld om tijd te maken voor studenten om verschillende manieren te modelleren om verhalen in de volgende klas te knippen.

Hij eindigde met de mededeling dat hij contact met de studenten zou opnemen om meer details te verstrekken nadat hij hun verhaalconcepten had gelezen.

Columbia University stond op de laatste plaats voor vrijheid van meningsuiting op de campus in een nieuw onderzoek door The Foundation for Individual Rights and Expression (FIRE).

Columbia University stond op de laatste plaats voor vrijheid van meningsuiting op de campus in een nieuw onderzoek door The Foundation for Individual Rights and Expression (FIRE).
(Fox nieuws)

De leraar heeft zijn account nu op privé gezet na kritiek op zijn post.

Het document werd voor het eerst onder de aandacht gebracht door Bradley Babendir, die een Master of Fine Arts (MFA)-student lijkt te zijn aan de in Ithaca gevestigde universiteit.

COLLEGE EERSTEjaars ORIËNTATIEMATERIALEN BENADRUKKEN DEI OVER VRIJE UITSPRAAK, RAPPORT ONTHULT

Hij zei op Twitter dat hij contact opnam met het administratiekantoor om hen te laten weten dat zijn advocaat hem had geadviseerd het programma te verlaten wegens “te strikte contractuele verplichtingen”.

Volgens de website van Columbia is Salesses de auteur van zeven boeken, waaronder de nationale bestseller “Craft in the Real World”, uitgebracht in 2021.

Hij behaalde een Ph.D. in Literatuur en Creatief Schrijven van de Universiteit van Houston en een MFA in Fictie van Emerson College.

In 2015 werd hij door BuzzFeed uitgeroepen tot een van de 32 essentiële Aziatisch-Amerikaanse schrijvers en heeft hij eerder geschreven over adoptie, ras en verdriet voor verschillende media, waaronder NPR, The Guardian en The New York Times.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleEU-drugsregulator heeft geen tekenen gevonden dat Pfizer COVID-injectie verband houdt met een beroerte
Next articleWisconsin bail amendment headed to ballot box in April

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.