Home Latest Headlines Comedians Bill Maher en Jon Stewart worden door CNN overwogen om primetime-leemte...

Comedians Bill Maher en Jon Stewart worden door CNN overwogen om primetime-leemte op te vullen die is achtergelaten door Chris Cuomo: rapport

83
0

Ratings-uitgedaagd CNN kan proberen een komiek als Bill Maher of Jon Stewart om het gapende gat in zijn primetime line-up te vullen, volgens een nieuw rapport.

CNN heeft geen presentator van 21.00 uur gehad sinds Chris Cuomo in 2021 door het vorige management werd ontslagen, en een reeks tijdelijke vervangingen kon de kijkers grotendeels niet aanspreken, aangezien CNN 2022 afsloot met een vreselijk aantal kijkers. Chris Licht, die ‘The Late Show with Stephen Colbert’ produceerde voordat hij de rol van CNN-CEO op zich nam, overweegt nu een ‘news entertainment’-persoonlijkheid, volgens naar Semafor.

Onder verwijzing naar vijf mensen die bekend waren met de planning, meldde Semafor dat Licht overwoog dat een grappenmaker het venster van 21.00 tot 23.00 uur zou kunnen vullen met “een niet-traditionele versie van het nieuws”, en satirici Maher en Stewart zijn naar voren gebracht, samen met Stewart’s “Daily Show” vervanging Trevor Noah en Arsenio Hall.

Chris Licht hield toezicht "The Late Show met Stephen Colbert" voordat hij de rol van CEO van CNN op zich nam.

Chris Licht hield toezicht op “The Late Show with Stephen Colbert” voordat hij de rol van CNN CEO op zich nam.
(Foto door Kevin Mazur/Getty Images voor Warner Bros. Discovery)

FOX NEWS DRAAGT MSNBC, CNN KIJKERS TIJDENS DE WEEK VAN DRAMATISCHE HOUSE SPEAKER FIGHT

Stewart staat onder contract bij Apple en zou vermoedelijk een forse betaaldag nodig hebben, wat hem een ​​moeilijk doelwit zou kunnen maken voor het moederbedrijf van CNN, Warner Bros. Discovery, dat de afgelopen maanden honderden werknemers heeft ontslagen om kosten te besparen.

Maher werkt momenteel voor Warner Bros. Discovery’s HBO, hoewel het onduidelijk is of hij geïnteresseerd zou zijn om dingen af ​​te zwakken voor een optreden bij CNN. De meer grove taal en het onderwerp dat in zijn show “Real Time” wordt gevonden, zou waarschijnlijk een nonstarter zijn in een nieuwsprogramma op de kabel.

"Echte tijd" gastheer Bill Maher op de set van zijn HBO-show.

“Real Time” presentator Bill Maher op de set van zijn HBO-show.
(HBO)

“Ze zijn op zoek naar hun versie van John Oliver”, vertelde een insider aan Semafor, die opmerkte dat CNN-honcho’s ook hebben gesproken over het veranderen van 21.00 uur tot middernacht in een soort gevarieerd programma. Oliver, een andere alumnus van de “Daily Show”, is sinds 2014 gastheer van de met een Emmy bekroonde “Last Week Tonight” voor HBO.

Het is onduidelijk of CNN zou een nieuwsanker houden tijdens deze uren bij de hand voor het geval er nieuws zou komen terwijl een komiek het schip bestuurde. Licht heeft eerder zijn wens benadrukt om CNN op puur nieuws te richten.

CNN SUGGESTEERT RACISME ACHTER HET ONTSLAGEN VAN LOVIE SMITH VAN TEXANS, ANDERE ZWARTE NFL-COACHES: ‘TREND KOMT OP’

Ratings-uitgedaagd CNN zou naar verluidt kunnen proberen een komiek als Jon Stewart binnen te halen.

Ratings-uitgedaagd CNN zou naar verluidt kunnen proberen een komiek als Jon Stewart binnen te halen.
(REUTERS/Mike Blake/Bestandsfoto)

‘OH, IN CHRISTUS’: CNN HOT MIC VANGT HOORBAAR GEKREGEN TIJDENS KEVIN MCCARTHY OPMERKINGEN

CNN heeft onlangs zijn volledige line-up voor overdag vernieuwd zonder nieuwe medewerkers aan te nemen, maar in plaats daarvan ervoor te kiezen om opnieuw te regelen welke bestaande hosts met elkaar samenwerken.

CNN sloot 2022 af met zijn laagst gewaardeerde jaar van alle tijden in verschillende categorieën. Het netwerk heeft moeite om een ​​identiteit te vinden sinds een lang geplande fusie het vorig jaar onder de controle van Warner Bros. Discovery bracht.

CNN reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleJaren nadat alarm werd geslagen, geeft Britse politieagent verkrachting toe | Politie Nieuws
Next articleHouse Dems beweren dat het leiderschap van McCarthy, Stefanik en GOP vóór de verkiezingen op de hoogte was van het ‘web van leugens’ van George Santos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.