Home Politics Comer suggereert dat ‘invloed leuren’ in de Trump-beheerder deel zal uitmaken van...

Comer suggereert dat ‘invloed leuren’ in de Trump-beheerder deel zal uitmaken van het Biden-onderzoek

9
0

Voorzitter Huishoudelijk Comité Vertegenwoordiger James Comer, R-Ky., suggereerde zondag dat “invloed leuren” in de regering-Trump deel zal uitmaken van het onderzoek van de Republikeinen in het nieuwe door de GOP gecontroleerde Huis.

Tijdens een optreden op CNN’s “State of the Union”, sprak Comer over het onderzoek van de commissie naar de binnenlandse en internationale zakelijke transacties van de familie Biden, evenals Die van president Biden vermeende verkeerde behandeling van geheime documenten.

Anker Jake Tapper vroeg het congreslid waarom hij geen onderzoek deed naar voormalig president Trump, wiens huis in Florida werd overvallen vanwege geheime documenten.

“Ik bedoel, er zijn vragen over beïnvloeding als het gaat om de Trump-familie,” zei Tapper. “Er zijn vragen over bezoekerslogboeken als het om Mar-a-Lago gaat.”

HUNTER BIDEN, CHINA, GECLASSIFICEERDE DOCUMENTEN: MYSTERIE WERVELT ROND PENN BIDEN CENTER

Geflankeerd door Huisrepublikeinen, spreekt de Amerikaanse vertegenwoordiger James Comer (R-KY) tijdens een persconferentie in het Capitool op 17 november 2022 in Washington, DC

Geflankeerd door Huisrepublikeinen, spreekt de Amerikaanse vertegenwoordiger James Comer (R-KY) tijdens een persconferentie in het Capitool op 17 november 2022 in Washington, DC
(Foto door Alex Wong/Getty Images)

Comer suggereerde dat Trump ook onder de loep zou worden genomen.

“En ik denk dat de beïnvloeding van de Trump-regering deel zal uitmaken van ons algehele onderzoek, omdat zowel de Democraten als de Republikeinen hierover hebben geklaagd bij de vorige twee regeringen”, zei hij. “Er moet dus iets worden gedaan. Er moet ook iets worden gedaan met betrekking tot hoe geheime documenten het Witte Huis verlaten en naar het post-presidentschap gaan… Dat is een ander probleem dat we zullen proberen op te lossen vanuit wetgevend oogpunt. .”

Comer dekte toen een beetje af en zei dat hij niet het gevoel had dat er “heel veel tijd” nodig was om aan Trump te besteden.

“Maar met betrekking tot het onderzoeken van president Trump,” vervolgde hij, “er zijn zoveel onderzoeken naar president Trump geweest dat ik niet het gevoel heb dat we heel veel tijd hoeven te besteden aan het onderzoeken van president Trump, omdat de Democraten dat in het verleden hebben gedaan. Zes jaar. Dus niemand is meer onderzocht dan Donald Trump. Wie niet is onderzocht, is Joe Biden. En daarom starten we eindelijk een onderzoek naar Joe Biden, de House Oversight Committee, één onderzoek, en ik hoop dat het is zo snel mogelijk afgerond.”

Oud-president Donald Trump

Oud-president Donald Trump
(AP Foto/Patrick Semansky)

GERUBRICEERDE DOCUMENTEN GEVONDEN IN DE GARAGE VAN BIDEN VORMEN EEN NIEUWE FOCUS OP WAAROM WEIGERING OM DELAWARE BEZOEKERSLOGBOEK VRIJ TE GEVEN

Comer stuurde zondag een brief naar de stafchef van het Witte Huis, Ron Klain, met het verzoek om meer documenten en mededelingen met betrekking tot de ontdekking van meerdere geheime documenten uit het Obama-tijdperk op meerdere locaties in het huis van Biden in Wilmington, Delaware, en het Penn Biden Center in Washington, gelijkstroom De eerste ontdekking werd gedaan op 2 november, slechts zes dagen voor de tussentijdse verkiezingen, maar werd pas openbaar gemaakt toen CBS er afgelopen maandag over rapporteerde.

Procureur-generaal Merrick Garland heeft vorige week een speciale raadsman aangesteld om Bidens vermeende verkeerde behandeling van de documenten te onderzoeken.

President Joe Biden loopt naar hem toe om met verslaggevers te praten voordat hij en first lady Jill Biden aan boord gaan van Marine One op de South Lawn van het Witte Huis in Washington, woensdag 11 januari 2023.

President Joe Biden loopt naar hem toe om met verslaggevers te praten voordat hij en first lady Jill Biden aan boord gaan van Marine One op de South Lawn van het Witte Huis in Washington, woensdag 11 januari 2023.
((AP foto/Susan Walsh))

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Comer zei nog niet te weten of Biden de wet overtrad, maar beschuldigde de witte Huis van niet transparant zijn.

“Waarom hebben we dit niet gehoord op 2 november toen de eerste reeks geheime documenten werd ontdekt?” hij vroeg. “Vergeet niet dat ze voorafgaand aan de tussentijdse verkiezingen snel een speciale raadsman riepen. En Joe Biden gebruikte het als zijn slotargument tijdens de tussentijdse verkiezingen dat Republikeinen een bedreiging vormden voor de democratie, en hij haalde het feit aan dat president Trump de documenten verkeerd had behandeld. “Terwijl hij dit deed, wist hij heel goed dat hij zelf in het bezit was van geheime documenten. De hypocrisie hier is dus groot. We maken ons grote zorgen over een gebrek aan transparantie. We maken ons grote zorgen, zoals ik al veel heb gezegd. tijden, over een tweeledig rechtssysteem in Amerika. En we willen gewoon gelijke behandeling. En hopelijk krijgen we snel antwoorden.”

Previous articleHet herstel van het toerisme in Maleisië mislukt terwijl Thailand en Indonesië geld binnenhalen | Toerisme
Next articleBritse politie arresteert man op beschuldiging van terrorisme nadat uranium is gevonden in pakket op Londense luchthaven

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.