Home Politics Congreslid van Florida brengt nacht door op ICU nadat hij 7,5 meter...

Congreslid van Florida brengt nacht door op ICU nadat hij 7,5 meter van ladder was gevallen, verwondingen niet levensbedreigend

8
0

Florida Rep. Greg Steube is in “goede moed” en herstellende na een nacht op de intensive care van zijn plaatselijke ziekenhuis te hebben doorgebracht, zei zijn kantoor donderdag.

Steube werd woensdagmiddag naar een ziekenhuis vervoerd nadat hij van een ladder viel tijdens het snoeien van bomen op de zijne Sarasota, Florida eigenschap.

FLORIDA REP. GREG STEUBE OPGENOMEN NA EEN VAL VAN HET DAK: VERSLAG

“Het congreslid bracht de nacht door op de intensive care, waar verschillende ernstige verwondingen nog worden beoordeeld, maar op dit moment niet levensbedreigend zijn”, luidt een update van Steube’s officiële sociale media. “Hij boekt vooruitgang en heeft een goed humeur.”

Rep. Greg Steube, R-Fla., Doet een tv-interview buiten het Capitool, 23 april 2020.

Rep. Greg Steube, R-Fla., Doet een tv-interview buiten het Capitool, 23 april 2020.
(Bill Clark/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images)

Het team van Steube bedankte vervolgens het medische personeel dat hem na zijn incident behandelde, evenals de buurman die 911 belde na zijn blessure.

GREG STEUBE: ‘ABSOLUUT AFSCHUWELIJK’ OM SERVICE-LEDEN OP DEZE MANIER TE BEHANDELEN

“Congreslid Steube en zijn familie willen het team van doktoren, verpleegsters en medisch personeel dat hem behandelt van harte bedanken”, aldus Steube’s account. “We zijn de persoon die getuige was van de val en onmiddellijk 911 belde dankbaar, evenals de hulpdiensten van Sarasota County voor hun snelle reactie en transport.”

De 44-jarige vertegenwoordiger bedient de 17e van Florida congres wijkdie de buitenwijken van Sarasota en Fort Myers door de Everglades bevat.

KLIK HIER VOOR DE FOX NEWS-APP

Steube heeft congreslid geweest sinds 2019 en diende eerder drie termijnen in het Huis van Afgevaardigden van Florida, evenals twee jaar in de Senaat van Florida tot 2018.

Previous articleAnton Walkes, verdediger van MLS’ Charlotte FC, overleden op 25-jarige leeftijd
Next articleDe Russische FSB start een strafzaak tegen een Amerikaan die wordt verdacht van spionage

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.