Home Politics Conservatieven klagen Biden aan over laatste partij geheime informatie die is gevonden:...

Conservatieven klagen Biden aan over laatste partij geheime informatie die is gevonden: ‘FBI-inval vindt plaats wanneer?’

23
0

Prominente conservatieven op sociale media hebben de Biden administratie Zaterdag over het nieuws dat er nog meer geheime informatie is gevonden op zijn eigendom en verschillende conservatieven vroegen zich hardop af waarom de FBI zijn huis niet is binnengevallen zoals ze deden met voormalig president Donald Trump.

“Weet je nog dat toen de FBI Mar-A-Lago binnenviel vanwege een presidentieel papierwerkgeschil, ze geen geduld hadden om het op te lossen nadat ze jarenlang geduldig andere presidentiële papierwerkgeschillen hadden opgelost en niet eens in de gaten hadden dat VP Biden geheime documenten opzocht en ze overal verspreidde?” Fox News-bijdrager Mollie Hemingway twitterde zaterdag.

“WEER EEN schat aan geheime documenten gevonden in de residentie van Biden”, twitterde het Republikeinse congreslid Lauren Boebert. “Dit is nadat Cringe Karine zei dat de huiszoeking in Biden’s huis voltooid was.”

‘Het lijkt erop dat er documenten uit de houtbewerking in Wilmington komen. Nog steeds geen FBI-inval…’

VOORMALIG MUELLER AANKlager: WITTE HUIS ‘GRAAFT EEN GAT DIEPER’ DOOR NIET TE BEANTWOORDEN OP GECLASSIFICEERDE DOCVRAGEN

President Biden reageert op vragen van verslaggevers na een toespraak over de economie in het South Court Auditorium in het Eisenhower Executive Office Building op de White House Campus, donderdag 12 januari 2023, in Washington.

President Biden reageert op vragen van verslaggevers na een toespraak over de economie in het South Court Auditorium in het Eisenhower Executive Office Building op de White House Campus, donderdag 12 januari 2023, in Washington.
(AP Foto/Andrew Harnik)

“Biden White House Counsel reist met Biden DOJ-functionarissen naar het huis van Biden Delaware om documenten te zoeken – NADAT de speciale raadsman is aangesteld?” Dat twitterde president Tom Fitton van Judicial Watch. “Maar het huis van Trump krijgt een FBI-inval nadat Biden DOJ-functionarissen het aanbod van Trump om hen door de documenten te laten kijken, weigeren. Biden DOJ is een corrupte puinhoop.”

“Wanneer vindt een volledige FBI-inval plaats?” Texaanse Republikein Senator Ted Cruz getweet.

WAT WE TOT NU TOE WETEN: TIJDLIJN VAN BIDEN’S GERUBRICEERDE DOCUMENTEN DEBACLE

Perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, spreekt tijdens een persbriefing in het Witte Huis op 12 januari 2023

Perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, spreekt tijdens een persbriefing in het Witte Huis op 12 januari 2023
(Kevin Dietsch/Getty Images)

De tweets die wijzen op een vermeende dubbele standaard, komen nadat werd vernomen dat vijf pagina’s met geheime documenten waren gevonden in Biden’s residentie in Wilmington, Delaware, wat neerkomt op een totaal van zes geheime documenten die daar zijn gevonden.

Eerder deze week heeft de Amerikaanse publiek geleerd dat Biden’s persoonlijke advocaten “onverwachts ontdekte” documenten, van zijn tijd als vice-president, met geheime markeringen in zijn Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement-kantoor op 2 november.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Amerikaanse president Joe Biden verlaat het Witte Huis op 13 januari 2023 in Washington, DC.  Biden vertrekt voor een reis naar Wilmington, Delaware.

De Amerikaanse president Joe Biden verlaat het Witte Huis op 13 januari 2023 in Washington, DC. Biden vertrekt voor een reis naar Wilmington, Delaware.
(Foto door Kevin Dietsch/Getty Images)

De witte Huis heeft beweerd dat het de ontdekking en de daaruit voortvloeiende uitleg aan de media op een “transparante” manier heeft behandeld, maar experts aan beide kanten van het gangpad hebben vraagtekens gezet bij de beslissing om het publiek niet te informeren vóór de midterms van november.

Bovendien is Biden bekritiseerd vanwege de opmerkingen die hij maakte over de geheime documenten die op zijn Mar-a-Lago-landgoed werden bewaard, wat leidde tot een inval door de FBI.

“Hoe dat mogelijk is, hoe iemand zo onverantwoordelijk kan zijn”, zei Biden vertelde 60 minuten in september toen hem werd gevraagd naar zijn eerste gedachten toen hij dat nieuws hoorde. “En ik dacht dat de gegevens die erin zaten bronnen en methoden in gevaar zouden kunnen brengen. Daarmee bedoel ik namen van mensen die hebben geholpen of enzovoort.”

Fox News Digital nam contact op met zowel het Witte Huis als de FBI voor commentaar en ontving niet onmiddellijk een reactie.

Previous article49ers domineren Seahawks in de tweede helft om door te gaan naar NFL-play-offs
Next articleYosemite National Park herstelt mandaat voor binnenmaskers te midden van ‘hoog COVID-19-gemeenschapsniveau’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.