Home Sports Damar Hamlin bezoekt Bills-teamgenoten voorafgaand aan de playoff-wedstrijd tegen Bengals

Damar Hamlin bezoekt Bills-teamgenoten voorafgaand aan de playoff-wedstrijd tegen Bengals

8
0

Damar Hamlin werd voorafgaand aan de wedstrijd gespot in het Highmark Stadium Buffalo Bill’s playoff-wedstrijd tegen de Cincinnati Bengals en slechts enkele weken nadat hij op het veld instortte.

Hamlin werd gezien in de kar die naar de kleedkamer van het team werd gereden.

Buffalo en Cincinnati spelen zondag tegen elkaar, waarbij de winnaar een plaats verdient in het AFC Championship om de Hoofden van Kansas City. Als de Bills winnen, spelen ze tegen de Chiefs in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

De verdedigende verdediger kreeg op 2 januari een hartstilstand in het Paycor Stadium. Zijn hartslag moest op het veld worden hersteld en hij werd naar het University of Cincinnati Medical Center gebracht.

Fans van Buffalo Bills houden een foto vast van Damar Hamlin tijdens de wedstrijd vs. New England Patriots in het Highmark Stadium.  Buffel.

Fans van Buffalo Bills houden een foto vast van Damar Hamlin tijdens de wedstrijd vs. New England Patriots in het Highmark Stadium. Buffel.
(Simon Bruty/Sports Illustrated via Getty Images)

Hamlin keerde terug naar de teamfaciliteit vorige week om zijn teamgenoten te begroeten die zich zorgen maakten over zijn gezondheid en conditie sinds hij instortte. Er gingen geruchten dat hij in het stadion zou verschijnen voor de wedstrijd van de Bills tegen de Miami Dolphins, maar hij koos ervoor om thuis te blijven.

JORDAN POYER VAN BILLS MOEDIGT TOM BRADY AAN OM AF TE STAAN VAN VOETBAL: ‘GA TIJD DOOR MET JE KINDEREN’

Fans van Buffalo Bills houden een bord vast voor Damar Hamlin vs. New England Patriots in het Highmark Stadium.

Fans van Buffalo Bills houden een bord vast voor Damar Hamlin vs. New England Patriots in het Highmark Stadium.
(Simon Bruty/Sports Illustrated via Getty Images)

Hamlin werd op 11 januari overgebracht naar een ziekenhuis in Buffalo – iets meer dan een week nadat hij met spoed naar het ziekenhuis was gebracht.

De marketingvertegenwoordiger van Hamlin, Jordan Rooney, benadrukte donderdagavond tegenover The Associated Press dat hij nog steeds met hindernissen wordt geconfronteerd sinds zijn ontslag uit het Buffalo General Medical Center.

“Damar heeft nog steeds zuurstof nodig en zijn hart wordt regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen tegenslagen of na-effecten zijn”, zei Rooney. “Hoewel hij de faciliteit van het team kan bezoeken, is Damar niet in staat om vaak te reizen en heeft hij extra rust nodig om zijn lichaam te helpen genezen.”

Buffalo Bills-veiligheid Damar Hamlin warmt zich op voorafgaand aan de Bengals-wedstrijd op 2 januari 2023 in het Paycor Stadium in Cincinnati, Ohio.

Buffalo Bills-veiligheid Damar Hamlin warmt zich op voorafgaand aan de Bengals-wedstrijd op 2 januari 2023 in het Paycor Stadium in Cincinnati, Ohio.
(Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De update van donderdag gaf inzicht in opmerkingen van Bills-coach Sean McDermott, die zei dat woensdag Hamlin regelmatig de faciliteit van het team begon te bezoeken. McDermott benadrukte dat hij “stapje voor stapje” deed en voegde eraan toe dat Hamlin “zijn teen hier weer in dompelt en op weg gaat om gewoon weer bij zichzelf te komen.”

Elizabeth Pritchett van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleCanada settles residential school reparations lawsuit | Indigenous Rights News
Next articleRussia advances towards two towns in Ukraine’s Zaporizhia region | Russia-Ukraine war News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.