Home Sports Damian Lillard van Blazers noemt Patrick Beverley van Lakers een ‘oplichter’ terwijl...

Damian Lillard van Blazers noemt Patrick Beverley van Lakers een ‘oplichter’ terwijl vete op het veld overkookt op Twitter

6
0

De Portland trailblazers mag dan zondagavond een voorsprong van 25 punten naar de Los Angeles Lakers hebben geblazen, maar de grotere verhaallijn in deze wedstrijd was de ontluikende vete tussen bewakers Damian Lillard en Patrick Beverley.

Beverley staat bekend als een verdedigende plaag op het hardhout, en daarom heeft hij in de loop van zijn jaren in de NBA een vijand of twee gemaakt.

Lillard staat op die lijst sinds mei, toen er een vete op sociale media plaatsvond nadat hij Chris Paul probeerde te verdedigen na opmerkingen van Beverley op tv waarin hij de Phoenix zonnen een verkeerskegel bewaken tijdens de NBA-play-offs van vorig jaar.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Damian Lillard #0 van de Portland Trail Blazers lijkt de bal te passen onder druk van Patrick Beverley #21 en Anthony Davis #3 van de Los Angeles Lakers tijdens de eerste helft van de wedstrijd in Crypto.com Arena op 23 oktober 2022 in Los Angeles, Californië.

Damian Lillard #0 van de Portland Trail Blazers lijkt de bal te passen onder druk van Patrick Beverley #21 en Anthony Davis #3 van de Los Angeles Lakers tijdens de eerste helft van de wedstrijd in Crypto.com Arena op 23 oktober 2022 in Los Angeles, Californië.
(Kevork Djansezian/Getty Images)

Bij de vrije worplijn in het tweede kwart voor deze wedstrijd – een frame waarin de Blazers versloeg de Lakers 45-13 om weg te rijden in de eerste helft – Beverley werd gezien keffend naar Lillard, die bij de vrije worplijn stond. Lillard bleef tegen hem praten.

Het kwam op het punt waarop scheidsrechters het spel stopten en een technische fout uitdeelden aan Beverley, die met Lillard bleef praten terwijl hij wegliep.

NBA STARS SPARK DEBAT OVER VIRALE JEUGD BASKETBAL VIDEO: ‘HET GET UIT DE CONTROLE’

Los Angeles zou uiteindelijk op verbluffende wijze winnen voor Blazers-fans, 121-112, aangezien LeBron James 37 punten scoorde en alle scorers leidde tijdens de comeback. Lillard had niet zijn beste avond vanaf de vloer, hij schoot 5 voor 17, hoewel hij wel 24 punten, 10 rebounds en zes assists had in 40 minuten spelen.

Beverley had vier punten, twee rebounds en twee assists, maar de grote statistiek voor hem is altijd de plus/min als hij op het veld staat, wat uitkwam op een plus-27.

Patrick Beverley #21 van de Los Angeles Lakers imiteert Damian Lillard's "Dame tijd" kenmerkend gebaar tijdens het vierde kwartaal tegen de Portland Trail Blazers in Moda Center op 22 januari 2023 in Portland, Oregon.

Patrick Beverley #21 van de Los Angeles Lakers bootst Damian Lillard’s ‘Dame Time’-gebaar na tijdens het vierde kwartaal tegen de Portland Trail Blazers in Moda Center op 22 januari 2023 in Portland, Oregon.
(Steph Chambers/Getty Images)

Hij bespotte ook Lillards gepatenteerde “Dame Time” -viering, aangezien het duidelijk was dat de Lakers op het punt stonden de wedstrijd te winnen. Beverley zag eruit alsof hij een horloge op zijn pols tikte en gebaarde om het af te doen en in zijn zak te stoppen terwijl hij van de vloer liep.

Maar dat was niet alles. Toen een bepaalde verslaggever Beverley na de wedstrijd een vraag stelde over zijn optreden en zei dat Lillard een “slow shooting night” had, nam de Lakers-bewaker daar bezwaar tegen, wat uiteindelijk tot een drama op sociale media zou leiden.

“Als hij me had gekookt, zou je hebben gezegd: ‘Ik zou hem niet kunnen bewaken.’ Maar hij mist een paar schoten en het is een ‘slow shooting night’. ‘Goed gedaan op Dame’ klinkt beter,” zei Beverley tegen de verslaggever.

PATRICK BEVERLEY BEWEERT BALL BOY GEDREIGD HEM TE DODEN OVER RUSSELL WESTBROOK LETSEL IN 2013

Toen die video op Twitter verscheen, zei Lillard: ‘Oplichter. Flip van boven de rand.’ Lillard verwijst naar het personage van Bernie Mac in de basketbalfilm ‘Above the Rim’ uit 1994.

Beverley vuurde maandag bijna een uur na Lillard een tweet af om te zeggen: “Hij is gek. Vermakelijk”, waarvan wordt aangenomen dat het over Lillard gaat.

Damian Lillard #0 van de Portland Trail Blazers dribbelt tegen Patrick Beverley #21 van de Los Angeles Lakers tijdens het vierde kwartaal in Moda Center op 22 januari 2023 in Portland, Oregon.

Damian Lillard #0 van de Portland Trail Blazers dribbelt tegen Patrick Beverley #21 van de Los Angeles Lakers tijdens het vierde kwartaal in Moda Center op 22 januari 2023 in Portland, Oregon.
(Steph Chambers/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Deze vete zal enige tijd hebben om te etteren voordat deze Western Conference-vijanden het op 13 februari in Portland opnieuw tegen elkaar opnemen.

Previous articleStorm deaths ‘could have been prevented’, Indigenous leaders say | Indigenous Rights News
Next articleFlorida Rep. Steube geeft update over zijn herstel na een val van 7,5 meter vanaf het dak van Sarasota

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.