Home Latest Headlines De burgemeester van New Jersey klaagt zijn eigen staat aan wegens hervorming...

De burgemeester van New Jersey klaagt zijn eigen staat aan wegens hervorming van de borgtocht en wijt falend beleid aan de enorme piek in autodiefstallen

10
0

EEN De burgemeester van New Jersey vecht terug tegen zijn eigen staat, waarbij hij borgtochtwetten de schuld gaf van een grote piek in autodiefstallen. Sommige gevallen omvatten brutale dieven die huizen in voorsteden binnendringen en wegrijden met de auto’s van gezinnen.

Volgens misdaadgegevens van de staatspolitie van New Jersey worden er elk jaar in de hele staat duizenden auto’s gestolen. Ambtenaren zeggen dat het deel uitmaakt van een autodiefstalbende. Veel voertuigen belanden in winkelketens of worden zelfs naar het buitenland verscheept.

Nu heeft de burgemeester van Middletown, New Jersey, aangekondigd dat hij de staat aanklaagt, omdat hij New Jersey’s borgtochthervormingsbeleid de schuld geeft van de piek in autodiefstallen. Dat zei burgemeester Tony Perry stijging van de criminaliteit kost de belastingbetaler veel geld en hun gemoedsrust. Hij vraagt ​​om strengere straffen en aanklachten die criminelen zullen helpen afschrikken.

Burgemeester van New Jersey spreekt over de hervorming van de borgtocht die de toename van de misdaad beïnvloedt.  (Fox nieuws)

Burgemeester van New Jersey spreekt over de hervorming van de borgtocht die de toename van de misdaad beïnvloedt. (Fox nieuws)

“Ze hebben borgtocht in contanten geëlimineerd. Dus in wezen is ons rechtssysteem een ​​klantenservicebedrijf geworden, in alle eerlijkheid”, zei burgemeester Perry.

DOOR EXPLOSIE VAN NEW JERSEY HUIS ZIJN VIJF BRANDBESTRIJDERS GEWOND

Volgens misdaadgegevens van Monmouth County waren er in 2017 minder dan 140 autodiefstallen. Dat is hetzelfde jaar dat de hervormingswet op borgtocht in New Jersey van kracht werd. Fast-forward naar vorig jaar, waar de provincie rapporteerde meer dan 600 gestolen auto’s. Dat is een stijging van meer dan 300% in een periode van vijf jaar.

Lokale functionarissen vragen de federale autoriteiten om de autodiefstalring te onderzoeken, aangezien beide kanten van het gangpad in de provincie de staat oproepen om wijzigingen aan te brengen in het beleid waarvan zij denken dat het niet werkt.

New Jersey Crime-statistieken met betrekking tot autodiefstallen.  (Fox nieuws)

New Jersey Crime-statistieken met betrekking tot autodiefstallen. (Fox nieuws)

“Bail hervorming is de schuld omdat we een cultuur hebben gecreëerd. We hebben het gevoel gecreëerd dat als je een misdaad pleegt, je jaren kunt gaan zonder ooit een proces te zien”, zei burgemeester Perry.

Het probleem wordt zo groot dat Gouverneur van New Jersey $ 10 miljoen toegewezen om geautomatiseerde kentekenplaatlezers en meer middelen toe te voegen om de piek in autodiefstallen te beteugelen.

POLITIE ZEGT TIKTOK-LED KIA; HYUNDAI AUTO DIEFSTALLEN STIJGEN IN HET LAND ALS RECHTSZAKEN STIJGEN

Een woordvoerder van de gouverneur van New Jersey, Phil Murphy, deelde de volgende verklaring met Fox News:

Beveiligingscamerabeelden van autodiefstal in New Jersey.  (Fox nieuws)

Beveiligingscamerabeelden van autodiefstal in New Jersey. (Fox nieuws)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Deze regering heeft de afgelopen jaren verschillende stappen ondernomen om autodiefstal in New Jersey te bestrijden, wat heeft geleid tot een afname van deze misdaden in onze staat. Zoals de gouverneur vermeldde in zijn State of the State Address van 2023, van september tot december In 2022 was het aantal autodiefstallen met 13% gedaald ten opzichte van dezelfde vier maanden van 2021. De gouverneur zal doorgaan met werken met zijn partners in de wetgevende macht om door te gaan met het terugdringen van deze aantallen en het creëren van veiligere gemeenschappen in onze staat.”

Previous articleZuid-Korea schrapt voorraadregistratieregel voor buitenlanders | Financiële markten
Next articleAl Gore zegt dat Inflation Reduction Act vooral rekening houdt met klimaatverandering

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.