Home World De Chinese Communistische Partij veegt het internet van het land af op...

De Chinese Communistische Partij veegt het internet van het land af op ‘slechte cultuur’, inclusief ‘vulgaire’ afbeeldingen van vrouwen

8
0

De Chinese Communistische Partij lanceert deze maand een ronde van digitale opschoningen voor online content in het land.

De regering zal beginnen met het verwijderen van “vulgair” materiaal dat “slechte cultuur” promoot van het internet Nieuw maanjaar.

BEKIJK: CHINA CENSOREN WORTELDEN MET EEN STROOM AAN PROTESTVIDEO’S; PROTESTERS LEREN ‘GEAVANCEERDE’ LOOPHOLE

Volgens de Chinese regering zijn de acties bedoeld om “de verspreiding van slechte cultuur in te perken, de rechten en voordelen van online gebruikers te beschermen, de online ecologie op te ruimen en een positief, beschaafd en gezond klimaat in de publieke opinie te creëren”.

Buitenlandse meisjes in bikini's poseren voor foto's op een strand bij een meer in Hefei, provincie Anhui, China op 12 mei 2015.

Buitenlandse meisjes in bikini’s poseren voor foto’s op een strand bij een meer in Hefei, provincie Anhui, China op 12 mei 2015.
(Jie Zhao/Corbis via Getty Images)

CCP-functionarissen richten zich op het “onfatsoenlijke” uiterlijk van geseksualiseerde vrouwen, zowel alleen als als model voor producten of locaties.

CHINA VERLICHT ‘ZERO-COVID’-BELEID EEN ‘ZELDZAME VERTONING VAN ZWAKHEID’ VAN XI JINPING, ZEGT DE PROTESTEERDER VAN HET TIANANMEN-PLEIN

Afbeeldingen van vrouwen die te schaars gekleed zijn, te suggestief geposeerd of overdreven geseksualiseerd, zullen worden verwijderd van websites die toegankelijk zijn in China.

Het initiatief bestrijdt ook het opkomende genre van video’s die zijn opgenomen door ex-gedetineerden, waarin voormalige criminelen hun leven achter de tralies bespreken.

Een vrouw die een foto maakt van een paaldanseres die aan het oefenen is nadat het in Tianjin had gesneeuwd tijdens een promotie-evenement door leden van het Chinese nationale paaldansteam en studenten van de sport.

Een vrouw die een foto maakt van een paaldanseres die aan het oefenen is nadat het in Tianjin had gesneeuwd tijdens een promotie-evenement door leden van het Chinese nationale paaldansteam en studenten van de sport.
(STR/AFP via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De voortdurende digitale opruiminspanningen van de CCP zijn niets nieuws. De Chinese regering heeft toezicht gehouden op een aantal campagnes die gericht zijn op het bestrijden van vermeende online onfatsoenlijkheid en het onderdrukken van politieke kritiek op het regime.

Previous articleLuka Doncic van Mavs arriveert in de arena in een volgeladen vrachtwagen met zes wielen
Next articleAlec Baldwin wordt voor het eerst gespot sinds beschuldigingen van onvrijwillige doodslag bij dodelijke ‘Rust’-schietpartij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.