Home World De Duitse beklaagde zegt dat Hells Angels Mallorca in 2011 verliet

De Duitse beklaagde zegt dat Hells Angels Mallorca in 2011 verliet

8
0

Een Duitse man beschuldigd van activiteiten van de georganiseerde misdaad terwijl hij naar verluidt meer dan tien jaar geleden de Mallorca-afdeling van de Hells Angels-motorclub leidde, getuigde dinsdag voor een Spaanse rechtbank.

Frank Hanebuth, 58, staat terecht met een dozijn vermeende kapittelleden en medewerkers na 34 andere beklaagden sloot een pleidooiovereenkomst op de eerste dag van de hoorzittingen maandag in het Hooggerechtshof van Madrid.

Hij ontkende elke professionele relatie met de andere beklaagden.

Hanebuth ontkende ook dat hij van 2011 tot 2013 op Mallorca woonde, toen de groep volgens aanklagers opereerde op het Spaanse vakantie-eiland, en zei dat hij daar alleen heen ging voor zomervakanties en voor de verjaardag van een vriend. Hanebuth zei dat de Hells Angels van november 2009 tot februari 2011 op Mallorca aanwezig waren.

DE SPAANSE POLITIE HEEFT DE GROEP ONTMANTELD DIE VERMOEDIGD DAT DE GROOTSTE ‘NARCO-BANK’ VAN EUROPA BESTAAT, ZEGT EUROPOL

Een Duitse man die wordt beschuldigd van activiteiten van de georganiseerde misdaad terwijl hij naar verluidt de Mallorca-afdeling van de motorclub Hells Angels leidde, is aangeklaagd.

Een Duitse man die wordt beschuldigd van activiteiten van de georganiseerde misdaad terwijl hij naar verluidt de Mallorca-afdeling van de motorclub Hells Angels leidde, is aangeklaagd.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Hij ontkende een groot landgoed op Mallorca te bezitten waar de politie wapens en documenten vond, of enige andere echte staat in Spanje.

Spaanse aanklagers hebben Hanebuth aangeklaagd lidmaatschap van een criminele organisatie, witwassen van geld en illegaal vuurwapenbezit. Ze eisen een gevangenisstraf van 13 jaar voor hem en een boete van $ 4,9 miljoen voor het witwassen van geld.

Aanklagers beweren dat Hanebuth leden heeft aangesteld die misdaden hebben gepleegd, waaronder afpersing, seksuele uitbuiting en overvallen op populaire toeristische plekken. Ze zeiden dat de groep ook naar onroerend goed verhuisde op Mallorca en het nabijgelegen eiland Ibiza.

Het proces zal naar verwachting enkele dagen duren.

Previous articleEffort to eradicate Guinea worm disease enters ‘last mile’ | Health News
Next articleObesitas en buikzwelling gekoppeld aan ‘kwetsbaar’ zijn op latere leeftijd: studie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.