Home Sports De eigenaar van de cowboys, Jerry Jones, steunt de baan en het...

De eigenaar van de cowboys, Jerry Jones, steunt de baan en het besluit van Mike McCarthy om bij kicker Brett Maher te blijven

3
0

Dallas-cowboys eigenaar Jerry Jones had een manier om zijn gevoelens te beschrijven na het verlies van de divisieronde van zondag tegen de San Francisco 49ers: “misselijkmakend”.

In een gesprek met verslaggevers na het verlies van 19–12 uitte Jones zijn frustraties over de aanhoudende playoff-ellende van de Cowboys, eraan toevoegend dat hij een goed gevoel had over het team dat de wedstrijd inging.

Jerry Jones, eigenaar van Dallas Cowboys, links, kijkt toe voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Jerry Jones, eigenaar van Dallas Cowboys, links, kijkt toe voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

“Ik ben zo teleurgesteld voor onze fans en dit voelde goed”, zei hij. “Dit voelde goed vandaag, voelde goed met het team, maar San Francisco had daar wat over te zeggen. Maar we hebben een kleedkamer vol met zieke spelers en coaches om mee te gaan met letterlijk honderdduizenden Cowboys-fans waarvan ik weet dat ze ziek zijn.”

COWBOYS’ MIKE MCCARTHY STIJVE ARMEN CAMERAMAN NA VERLIES NAAR 49ERS

Nu de Cowboys voor een recordaantal van de zevende keer op rij verloren in de divisieronde en de NFC-titelwedstrijd niet haalden sinds ze hun vijfde Super Bowl-titel na het seizoen 1995 hadden gewonnen, volgden al snel vragen over de werkzekerheid van hoofdcoach Mike McCarthy.

Jones maakte zondagavond echter al snel een einde aan de speculatie.

“Nee, nee, nee, helemaal niet”, zei Jones over het resultaat dat zijn mening over McCarthy veranderde.

Dallas Cowboys-hoofdcoach Mike McCarthy kijkt toe tegen de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Dallas Cowboys-hoofdcoach Mike McCarthy kijkt toe tegen de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Jones steunde schijnbaar ook de beslissing van McCarthy om erbij te blijven kicker Brett Maher, die zijn vijfde extra punt van het ‘postseason’ miste voordat hij twee velddoelpogingen deed.

“En hun beslissing voor onze kicker werd vrijgesproken met zijn velddoelpunt in mijn gedachten, en ik ben trots op hem, maar dit is erg misselijkmakend om vanavond niet te winnen.”

Brett Maher, #19 van de Dallas Cowboys, warmt zich op voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Brett Maher, #19 van de Dallas Cowboys, warmt zich op voorafgaand aan een wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Dak Prescott gooide twee onderscheppingen en leidde slechts één touchdown-drive om de 49ers hun 12e opeenvolgende overwinning van het seizoen te bezorgen achter rookie quarterback Brock Purdy.

“Verdediging gaf ons de kans om deze wedstrijd te winnen. Ze speelden hard tegen een heel, heel goede aanval, een heel goed team”, zei Prescott. “Dat we alleen de punten neerzetten die we hebben behaald, dat is onaanvaardbaar. Het begint bij mij. Ik moet beter worden. Er is geen andere manier om het te verzachten.”

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleTom Cruise’s ‘Top Gun: Maverick’ co-ster Jennifer Connelly denkt dat hij ‘perfect’ is, verdient een Oscar-nominatie
Next articleColombian activist killings hit record high in 2022: Ombudsman | Armed Groups News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.