Home Sports De rekrutering van Jaden Rashada wordt weer warm na het debacle in...

De rekrutering van Jaden Rashada wordt weer warm na het debacle in Florida: rapporten

10
0

Jaden Rashada is naar verluidt van plan om weer hogescholen te bezoeken nadat hij uit zijn National Letter of Intent met de Universiteit van Florida nadat zijn naam, imago en gelijkenis deal niet doorging.

Rashada had Arizona staat volgens meerdere rapporten op zijn lijst met scholen die deze week moeten worden bezocht. TCU, Washington, Colorado en Cal zouden ook op Rashada’s lijst staan ​​van scholen die hij zou willen bezoeken.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Pittsburgse quarterback Jaden Rashada, #5, wordt onder druk gezet door Liberty's Grant Buckey, #72, tijdens het tweede kwartaal van de 2022 CIF State Football Championship Division 1-A-wedstrijd op Saddleback College in Mission Viejo, Californië, op 10 december 2022.

Pittsburgse quarterback Jaden Rashada, #5, wordt onder druk gezet door Liberty’s Grant Buckey, #72, tijdens het tweede kwartaal van de 2022 CIF State Football Championship Division 1-A-wedstrijd op Saddleback College in Mission Viejo, Californië, op 10 december 2022.
(Jose Carlos Fajardo/Bay Area News Group via AP)

Het blijft onduidelijk naar welke school Rashada neigt en of hij een tijdschema zal opstellen voor zijn volgende beslissing.

De veelgeprezen quarterback van de middelbare school kreeg vrijdag zijn vrijlating uit zijn nationale intentieverklaring, drie dagen nadat hij had verzocht om vrijlating. De beslissing kwam nadat het Gator Collective – een onafhankelijke fondsenwervende groep die losjes verbonden is met de universiteit en studenten betaalt in NIL-deals – er niet in slaagde een vierjarige deal ter waarde van meer dan $ 13 miljoen na te komen, volgens The Associated Press.

De quarterback uit Pittsburg, Californië, slaagde er vorige week niet in om zich in Florida in te schrijven, waardoor rode vlaggen werden gehesen dat zijn toekomst in Gainesville twijfelachtig was. Rashada verhuisde in november van Miami naar Florida, waardoor hoofdcoach Billy Napier een belangrijke rekruut kreeg toen hij zijn tweede seizoen in Gainesville inging.

Jaden Rashada kijkt toe tijdens de tweede helft van een wedstrijd tussen de Florida Gators en de South Carolina Gamecocks in het Ben Hill Griffin Stadium op 12 november 2022 in Gainesville, Florida.

Jaden Rashada kijkt toe tijdens de tweede helft van een wedstrijd tussen de Florida Gators en de South Carolina Gamecocks in het Ben Hill Griffin Stadium op 12 november 2022 in Gainesville, Florida.
(James Gilbert/Getty Images)

COLORADO ASSISTENT COACH REAGEERT OP KRITIEK UIT VIRALE VIDEO: ‘5 JAAR GECOACHT IN DE NFL’

op 7 december Rashada naar verluidt ontvangen een brief van het hoofd van het Gator Collective waarin hij de deal wil beëindigen, volgens een rapport van The Athletic.

Hoewel de redenen achter het uiteenvallen van de deal onduidelijk zijn, meldde de AP dat niet alle geldschieters wisten dat de deal van ongeveer $ 5 miljoen naar meer dan $ 13 miljoen was gegaan.

Pittsburgse quarterback Jaden Rashada, #5, warmt zich op voor de start van hun wedstrijd tegen McClymonds op Pittsburg High School in Pittsburg, Californië, op 30 september 2022.

Pittsburgse quarterback Jaden Rashada, #5, warmt zich op voor de start van hun wedstrijd tegen McClymonds op Pittsburg High School in Pittsburg, Californië, op 30 september 2022.
(Jose Carlos Fajardo/Bay Area News Group via AP)/Bay Area News Group via AP)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Eerder bracht Rashada officiële bezoeken aan LSU, Texas A&M en Ole Miss om mee te gaan met zijn bezoeken aan Miami en Florida.

Joe Morgan van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleWhy were Juventus docked points and what happens next? | Football News
Next articleUit een nationale economistenenquête blijkt dat meer bedrijven banenverlies bij hun bedrijf verwachten vanwege de angst voor een recessie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.