Home Latest Headlines De truien van Ivan Provorov waren online uitverkocht nadat de media hem...

De truien van Ivan Provorov waren online uitverkocht nadat de media hem hadden veroordeeld omdat hij geen trui met Pride-thema droeg

12
0

Amerikanen hebben zich verzameld rond de verdediger van Philadelphia Flyers Ivan Provorov nadat hij zich persoonlijk had onthouden van Pride-festiviteiten voor een hockeywedstrijd.

Provorov weigerde deel te nemen aan pregame-opwarmingen waarbij spelers truien met Pride-thema droegen en hockeysticks hanteerden die waren gewikkeld in regenboog Pride-tape. “Ik respecteer iedereen”, zei hij tegen verslaggevers nadat ze de eigenlijke wedstrijd tegen de Anaheim Ducks hadden gewonnen. “Ik respecteer ieders keuzes. Mijn keuze is om trouw te blijven aan mezelf en mijn religie.”

Meerdere nieuwsuitzendingen, waaronder de Post Millennial, OutKick en Washington-examinator hebben sindsdien gemeld dat de Philadelphia Flyers Provorov-truien in meerdere winkels online zijn uitverkocht. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn de enige Provorov-truien die in de officiële NHL-winkel en hun partner, Fanatics, blijven, voor vrouwen.

X Strategies LLC Senior Digital-strateeg Greg Price tweette: “Ivan Provorovs trui is nu volledig uitverkocht bij NHL Shop en Fanatics, met uitzondering van extra smalls.”

Brayden Schenn van Philadelphia Flyers, links, viert feest met Ivan Provorov nadat Schenn scoorde tijdens de verlenging van een NHL-hockeywedstrijd tegen de Carolina Hurricanes, zondag 19 maart 2017, in Philadelphia.  Filadelfia won met 4-3.  (AP Foto/Matt Slocum)

Brayden Schenn van Philadelphia Flyers, links, viert feest met Ivan Provorov nadat Schenn scoorde tijdens de verlenging van een NHL-hockeywedstrijd tegen de Carolina Hurricanes, zondag 19 maart 2017, in Philadelphia. Filadelfia won met 4-3. (AP Foto/Matt Slocum)
(De bijbehorende pers)

SPORTPUNDIT SLAMS FLYERS-SPELER VOOR SKIPPING TEAM’S PRIDE FESTIVITEITEN, ROEPT NHL OP OM PHILLY TE BOETEREN

Mediacommentatoren, zoals de Canadese sportexpert Sid Seixeiro, bekritiseerden Provorov omdat hij zich aan zijn Russisch-orthodox geloof.

“Niets maakt me meer bang dan enig mens die zegt: ‘Ik doe dit niet vanwege mijn religieuze overtuigingen’,” zei hij.

Daarna volgde hij met het dichtslaan van religieuze mensen in het algemeen.

Sid Seixeiro veroordeelde religieuze mensen zoals Ivan Provorov in een recente uitzending.

Sid Seixeiro veroordeelde religieuze mensen zoals Ivan Provorov in een recente uitzending.
(Getty-afbeeldingen)

ESPN-SCHRIJVER ROEPT FLYERS-SPELER UIT VOOR HET DRAGEN VAN TRUI OM MILITAIRE ONDERSTEUNING TE STEUNEN, MAAR SLAAT LHBTQ-TRUI OVER

“Want als je kijkt naar de levens van mensen die dat normaal gesproken in het openbaar zeggen, zou je moeten overgeven bij wat je zag. Je zou overgeven bij wat je zag,” zei Seixeiro. “En ik heb dat een miljoen keer op veel verschillende manieren gezien. Dus geef me dat niet. Met respect, geef me dat niet, want niemand is perfect. Voed me niet met de lijn van religieuze overtuigingen en zo plotseling zal de NHL zich hiervan terugtrekken.”

NHL Network senior verslaggever EJ Hradek, aan de andere kant, leek Provorov te bekritiseren vanwege zijn etnische achtergrond. Hij stelde voor dat Provorov, die als kind naar de VS emigreerde, in de Verenigde Staten zou gaan vechten Conflict Oekraïne-Rusland als hij zich niet wil “assimileren” met de Amerikaanse sportcultuur.

Ivan Provorov boycotte de Pride-nachtfestiviteiten.

Ivan Provorov boycotte de Pride-nachtfestiviteiten.
(Getty-afbeeldingen)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Als je er zoveel last van hebt, is er altijd een kans om weg te gaan, terug te gaan naar waar je je meer op je gemak voelt – ik begrijp dat er daar een soort conflict gaande is, misschien raak je erbij betrokken”, zei Hradek.

Previous articlePro-lifers set for 50th March for Life after fall of Roe v Wade
Next articleAnti-abortion groups marching in US capital to cheer fall of Roe | Health News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.