Home Latest Headlines De vrouw van Nick Jonas, Priyanka Chopra, beschrijft de tijd van een...

De vrouw van Nick Jonas, Priyanka Chopra, beschrijft de tijd van een te vroeg geboren dochter op de NICU

7
0

Priyanka Chopra blikt terug op haar eerste jaar het leven van een dochtertje, toegegeven dat zij en haar man Nick Jonas niet wisten of Malti het zou “maken” terwijl ze drie maanden lang over haar waakten op de neonatale intensive care.

“Ik heb dit hoofdstuk van mijn leven met mijn dochter echt beschermd. Omdat het niet alleen om mijn leven gaat. Het is ook dat van haar”, vertelde Chopra aan de Britse Vogue voor het februarinummer. Het artikel werd net na de eerste verjaardag van haar dochter gepubliceerd.

Chopra en Jonas’ dochter werd geboren op 15 jan. vorig jaar via een surrogaat een volledig trimester voortijdig vervroegd.

“Ik was in de OK [operating room] toen ze uit de kast kwam’, vertelde de ‘Quantico’-actrice aan Vogue tijdens een interview bij haar thuis terwijl ze met Malti speelde. ‘Ze was zo klein, kleiner dan mijn hand. Ik zag wat de intensive care-verpleegkundigen doen. Ze doen Gods werk. Nick en ik stonden daar allebei terwijl ze haar intubeerden. Ik weet niet hoe ze zelfs maar vonden wat ze nodig hadden [in her tiny body] om haar te intuberen.”

PRIYANKA CHOPRA DEELT SCHATTIGE NIEUWE FOTO’S VAN BABY MALTI

De baby van Priyanka Chopra en Nick Jonas werd een volledig trimester te vroeg geboren, maar is dat nu ook "gezond en bloeiend."

De baby van Priyanka Chopra en Nick Jonas werd een volledig trimester te vroeg geboren, maar is nu ‘gezond en bloeiend’.
(Priyanka Chopra/Instagram)

Ze zei dat ze de volgende drie maanden elke dag met Malti op haar of zijn borst doorbrachten voordat ze haar naar huis konden brengen.

“Ik wist niet of ze het zou halen of niet,” legde ze uit.

Malti is nu “gezond en bloeiend”, vierde Chopra, maar zei dat ze als “NICU-moeder” nog steeds moeite heeft om die zorgen over de gezondheid van haar dochter van zich af te schudden.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

“De eerste keer dat ze een stevige hap had [of food] ze kokhalsde en ik dacht dat ik haar had vermoord, ‘zei ze, eraan toevoegend dat haar moeder en schoonfamilie de baby buitengewoon hebben gesteund en hebben uitgelegd dat dat soort dingen normaal zijn bij baby’s.

“Maar omdat ik een NICU-mama ben, staat er zo veel op het spel”, zei ze. “En dat moet ik van me afschudden. Dat zal ik doen.”

Priyanka Chopra en Nick Jonas delen de 1-jarige baby Malti.

Priyanka Chopra en Nick Jonas delen de 1-jarige baby Malti.

Jonas, die meedeed het interview noemde het vaderschap “overweldigend”, maar zei dat er “niets beters” is.

Een recente verschijning in de show van Kelly Clarkson, Jonas zei dat hij en zijn vrouw een feest hadden voor Malti.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“We moesten iets vieren”, zei hij. “Ze heeft in het begin van haar leven een behoorlijk wilde reis gemaakt, dus we moesten het in stijl vieren. Ze is één. Ze is mooi. Het is geweldig – de beste.”

Previous article‘Zuck Bucks 2.0’: Zuckerberg-funded group pushing millions to influence local election offices, report says
Next articleUS designates Russian Wagner mercenary force a crime organisation | Conflict News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.