Home Latest Headlines De weduwe van de vermoorde Microsoft-exec lanceert een goed doel ter ere...

De weduwe van de vermoorde Microsoft-exec lanceert een goed doel ter ere van de dochter die getuige was van de moord

12
0

EEN Florida moeder wiens echtgenoot van Microsoft bijna een jaar geleden werd geëxecuteerd in het bijzijn van hun peuter, heeft een liefdadigheidsinstelling opgericht om andere kinderen te helpen die op wrede wijze midden in misdaden zijn betrapt.

In de hoop een zekere mate van troost te bieden aan kinderen in vergelijkbare omstandigheden, richtte Kirsten Bridegan Bexley Boxes op, een non-profitorganisatie die zorgkits levert aan wetshandhavingsinstanties met luiers, speelgoed, snacks, doekjes en flesvoeding.

Nu de misdaad nog steeds niet is opgelost, zei Kirsten dat de campagne haar heeft geholpen om met haar verdriet om te gaan.

“Het is heel moeilijk geweest om zo’n verlies en schijnbaar geen gerechtigheid te hebben gehad, het gevoel te hebben dat ik watertrappelend ben en dat ik niet veel anders kan doen dan proberen kinderen in soortgelijke situaties te helpen”, vertelde Kirsten aan Fox News Digital.

FLORIDA EX-VROUW VAN GEDOOD MICROSOFT EXECUTIVE HUURT STRAFRECHTELIJKE VERDEDIGINGSADVOCAAT IN

Een familieportret van Jared en Kirsten Bridegan met hun dochters Bexley en London en de tweeling van Jared uit zijn eerste huwelijk.

Een familieportret van Jared en Kirsten Bridegan met hun dochters Bexley en London en de tweeling van Jared uit zijn eerste huwelijk.
(fotografie met oneindige focus/Madeline Insignares)

Jared Bridegan, 33, wel dood geschoten op 16 februari 2022, nadat hij de tweeling die hij deelt met zijn ex-vrouw Shanna Gardner-Fernandez had afgezet bij haar huis in Jacksonville Beach.

Hij was naar huis aan het rijden met zijn toen 2-jarige dochter die hij deelt met zijn nieuwe echtgenote, Kristen.

MAN IN FLORIDA OP MYSTERIEUZE VERMOORD IN HET BIJZICHT VAN ZIJN PEUTERDOCHTER, NU WIL ZIJN WEDUWE ANTWOORDEN

De liefhebbende vader zag een band midden op een afgelegen stuk weg en stopte zijn auto om hem te verwijderen.

Een onbekende aanvaller opende het vuur terwijl Bexley toekeek vanuit haar autostoeltje.

Kirsten Bridegan en haar dochters Bexley en London poseren met St. Johns County Sheriff Robert Hardwick en andere wetshandhavers.

Kirsten Bridegan en haar dochters Bexley en London poseren met St. Johns County Sheriff Robert Hardwick en andere wetshandhavers.
(Kiara Talbot/ St. Johns County Sheriff’s Office)

De doodsbange peuter bleef drie volle minuten in de auto in de buurt van het levenloze lichaam van haar vader totdat een voorbijganger op het gruwelijke tafereel stuitte.

Kirsten was thuis bij de toen 7 maanden oude dochter van het stel, London.

FLORIDA EX-VROUW VAN GEDOODE MICROSOFT EXEC WILDE ‘HEM ZELF ZETTEN’: TATTOO STAFFER

De politie nam het geschudde kind mee naar het ziekenhuis De politie van Jacksonville Beachwaar ze uren wachtte zonder drinkbeker of luiers van de juiste maat terwijl onderzoekers haar moeder ondervroegen.

“Ze hadden eigenlijk niets anders dan een kleurboek en een zachte politieauto, en dat bleef me maandenlang bij”, zei ze.

Jared en Kirsten Bridegan poseren voor een verlovingsfoto.

Jared en Kirsten Bridegan poseren voor een verlovingsfoto.
(Met dank aan Courtney Fonda)

De eerste levering ging naar de politie van Jacksonville Beach, die het onderzoek leidt naar de moord op haar man.

Kirsten bezocht donderdag het St. Johns County Sheriff’s Office om nog een Bexley Box af te geven.

FLORIDA PERSONAL TRAINER BEVESTIGT VERMEENDE AFFAIR MET EX-VROUW VAN SLAIN MICROSOFT EXEC

Tientallen wetshandhavers – waaronder St. John’s Sheriff Robert Hardwick – waren aanwezig om de rouwende moeder te begroeten.

“De kracht van Kirsten en haar familie te midden van een verschrikkelijke tragedie is vernederend”, vertelde Hardwick aan Fox News Digital. “We kijken ernaar uit om met haar samen te werken om haar missie te bevorderen door ervoor te zorgen dat elk politiebureau of bureau een Bexley Box heeft.”

Kirsten Bridegan poseert met haar dochters Bexley en London, die op een Bexley Box staan ​​bij het St. Johns County Sheriff's Office.

Kirsten Bridegan poseert met haar dochters Bexley en London, die op een Bexley Box staan ​​bij het St. Johns County Sheriff’s Office.
(Kiara Tolbert/ St. Johns County Sheriff’s Office)

Ze bedankte de menigte wetshandhavers uitbundig voor hun steun en vertelde hen hoe haar bezoeken aan de politie haar dochter hebben geholpen te genezen.

“Bexley zou een tijdje bevriezen als ze sirenes hoorde, ze zou in paniek raken,” zei Kirsten. “Nu, de politie is goed. Het is niet altijd eng, ze ontmoet ze niet alleen als er slechte dingen gebeuren. Ze zijn er om ons te helpen.”

FLORIDA EX-VROUW VAN GEDOOD MICROSOFT EXECUTIVE VRAAGT WEDUWE OM OVERLIJDSCERTIFICAAT

Het was de zevende hervulbare doos die Kirsten heeft afgeleverd – en de inhoud is allemaal gedoneerd via haar non-profitorganisatie Bridegan Foundation.

Ze heeft ook meer dan $ 22.000 opgehaald geefboter.com om haar missie te ondersteunen.

Shanna Gardner-Fernandez en haar man Mario Fernandez poseren in een auto.  Haar ex-man, Jared Bridegan, werd op 16 februari 2022 dodelijk neergeschoten.

Shanna Gardner-Fernandez en haar man Mario Fernandez poseren in een auto. Haar ex-man, Jared Bridegan, werd op 16 februari 2022 dodelijk neergeschoten.
(Facebook)

Het moordonderzoek, uitgevoerd door de politie van Jacksonville Beach en de openbare aanklager Melissa Nelson’s Office, is aan de gang en er zijn nog geen verdachten in het openbaar genoemd.

Jared en zijn ex, Gardner-Fernandez, hadden een bittere echtscheiding en voogdijstrijd die pas eindigde met zijn dood.

Zij en haar man, Mario Fernandez, hielden kort na de moord de krachtige strafrechtadvocaat Henry Coxe III in dienst, maar ontkenden elke betrokkenheid bij de misdaad. De advocaat heeft niet meteen een verzoek om commentaar teruggestuurd.

Een poster kondigt een beloning van $ 55.000 aan voor informatie over de onopgeloste moord op Jared Bridegan.

Een poster kondigt een beloning van $ 55.000 aan voor informatie over de onopgeloste moord op Jared Bridegan.
(politiebureau Jacksonville Beach)

Terwijl Kirsten in tranen sprak in het St. Johns County Sheriff’s Office, liep Bexley naar haar moeder en omhelsde haar voordat ze terugkeerde naar haar stoel op de eerste rij.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Mijn vader is overleden en hij is in de hemel”, zei het kleine meisje tegen de hulpsheriff naast haar. “Daarom is mijn mama verdrietig.”

Emmett Jones heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleBaby aangevallen door vermeende ‘moordende verpleegster’ Lucy Letby herstelde nadat ze naar een nieuw ziekenhuis was overgebracht
Next article2024 Watch: Trump, DeSantis, Pence, and more – the brewing GOP nomination battle for evangelical voters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.