Home Sports Deebo Samuel en Micah Parsons ruilen weerhaken na het verlies van Cowboys...

Deebo Samuel en Micah Parsons ruilen weerhaken na het verlies van Cowboys tegen 49ers

5
0

De strijd tussen de San Fransisco 49ers en Dallas Cowboys gingen verder dan het voetbalveld toen veteraan wide receiver Deebo Samuel op zondagavond mikte op Micah Parsons op sociale media.

De Niners gingen voor het tweede opeenvolgende seizoen door naar de NFC-titelwedstrijd na een overwinning van 19–12 de Cowboysen Samuel ging naar sociale media om een ​​bericht te delen met een aantal foto’s, waaronder een van Parsons.

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland (26) tijdens de eerste helft van een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland (26) tijdens de eerste helft van een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.
(AP Foto/Josie Lepe)

“Por niet in de beer”, luidde het bijschrift.

COWBOYS’ MIKE MCCARTHY STIJVE ARMEN CAMERAMAN NA VERLIES NAAR 49ERS

Samuels bericht bevatte een citaat van Parsons over de matchup: “Dit is wie ik wilde.”

Het citaat kwam van Parsons’ beschikbaarheid in de media op donderdag, waar hij zelfverzekerd sprak over het opnemen tegen de Niners, die op dat moment een achterstand van 11 wedstrijden hadden. rookie quarterback Brock Purdy.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Dallas Cowboys linebacker Micah Parsons (11) en Dallas Cowboys cornerback Trevon Diggs (7) lopen het veld op voor de NFL NFC Divisional Playoff-wedstrijd tussen de Dallas Cowboys en San Francisco 49ers op 22 januari 2023 in Levi's Stadium in Santa Clara, CA .

Dallas Cowboys linebacker Micah Parsons (11) en Dallas Cowboys cornerback Trevon Diggs (7) lopen het veld op voor de NFL NFC Divisional Playoff-wedstrijd tussen de Dallas Cowboys en San Francisco 49ers op 22 januari 2023 in Levi’s Stadium in Santa Clara, CA .
(Bob Kupbens/Icon Sportswire via Getty Images)

“Ik ben super opgewonden. Dit is wie ik wilde”, zei hij destijds. “Dit is de driekoppige draak. We moeten een van de koppen eraf hakken. Het kan me niet schelen wie het is. We moeten hem opstellen. Hoe dan ook, je moet ze op een gegeven moment ontmoeten. nu dan later.”

Parson zag het bericht op sociale media en antwoordde: “Lol, wat heb je vandaag gedaan fam lol?! Maar gefeliciteerd met de overwinning! Maar plaats me niet in deze zwakke a– dia.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Deebo Samuel #19 van de San Francisco 49ers viert feest na het verslaan van de Dallas Cowboys tijdens een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Dallas Cowboys in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Deebo Samuel #19 van de San Francisco 49ers viert feest na het verslaan van de Dallas Cowboys tijdens een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Dallas Cowboys in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Michael Owens/Getty Images)

Samuel was zeven keer het doelwit en had vier recepties voor 45 meter. Parsons registreerde vier tackles tegen San Francisco.

De 49ers gaan door naar de NFC Championship-game waar ze het opnemen tegen de Philadelphia Adelaars na hun 38-7 nederlaag van de New York Giants.

Previous articleCT-gouverneur Lamont stelt een open draagverbod en andere wapenbeperkingen voor
Next articleFDA stelt jaarlijkse COVID-vaccins voor, zoals jaarlijkse griepprikken voor Amerikanen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.