Home Latest Headlines Dem Whip Katherine Clark schraapte het anti-politieartikel van de website voordat ze...

Dem Whip Katherine Clark schraapte het anti-politieartikel van de website voordat ze een leiderschapsrol op zich nam

11
0

EERST OP FOX: Huis Democratische Zweep Katherine Clark lijkt een antipolitieartikel van haar officiële website te hebben geschrapt voordat ze de nummer twee positie in de lagere kamer voor House Democrats innam.

Fox News Digital heeft vernomen dat Clark, de op een na machtigste Democraat in het Huis, een link lijkt te hebben verwijderd naar een Boston Globe-artikel dat de radicale ideologie ondersteunde vanaf juni 2020 voordat ze de plek van de minderheidszweep van het Huis innam.

Het artikel, getiteld: “De politie defunderen maakt sommige democraten ongemakkelijk. Dat is het punt, zeggen activisten”, werd op de officiële website van Clark gepost onder haar “In het nieuws” -gedeelte, waar het vanaf juni 2020 bleef staan ​​​​en ergens na 9 december 2022 verdween. .

TOP HOUSE DEM BEPAALT GEWELD TEGEN POLITIE ALS NIET-BINNENKIND PLEIDT NIET SCHULDIG TE ZIJN AAN AANVAL OP COPS

Fox News Digital heeft vernomen dat afgevaardigde Katherine Clark van Massachussets, de op één na machtigste democraat in het Huis, een link lijkt te hebben verwijderd naar een Boston Globe-artikel dat de radicale ideologie ondersteunde van juni 2020 voordat ze de plek van de minderheidszweep van het Huis innam.

Fox News Digital heeft vernomen dat afgevaardigde Katherine Clark van Massachussets, de op één na machtigste democraat in het Huis, een link lijkt te hebben verwijderd naar een Boston Globe-artikel dat de radicale ideologie ondersteunde van juni 2020 voordat ze de plek van de minderheidszweep van het Huis innam.
((AP foto/Mariam Zuhaib, bestand))

De Democratische zweep van het Huis huidige website heeft het artikel er niet op geplaatst.

In het artikel verdedigde Clark de politiehervormingswet van de Democraten uit 2020, die wetshandhaving, de Justice in Policing Act, niet defundeerde als “een begin, geen einde” en dat het de moeite waard is om te onderzoeken “hoe we onze middelen toewijzen om de politie te verplaatsen”. van een cultuur van krijgers zijn naar beschermers zijn.”

Internetarchief-screenshot van Rep. Katherine Clark's "In het nieuws" gedeelte van haar website van 9 december 2022 met het Boston Globe-artikel.

Internetarchief-screenshot van vertegenwoordiger Katherine Clark’s “In the News”-sectie van haar website van 9 december 2022 met het Boston Globe-artikel.
(Fox News digitaal)

Internetarchief-screenshot van Rep. Katherine Clark's "In het nieuws" gedeelte van haar website van 21 september 2020 met het Boston Globe-artikel.

Internetarchief-screenshot van Rep. Katherine Clark’s “In the News”-sectie van haar website van 21 september 2020 met het Boston Globe-artikel.
(Fox News digitaal)

Stroming "In het nieuws" sectie van de website van House Democraat Whip Katherine Clark uit Massachusetts die een pro-defund lijkt te hebben gehad, het politieartikel is eruit geschrapt.

Huidige “In the News” -sectie van de website van House Democraat Whip Katherine Clark uit Massachusetts die een pro-defund lijkt te hebben gehad, het politieartikel is eruit geschrapt.
(Fox News digitaal)

Het kantoor van Clark reageerde niet onmiddellijk op de vragen van Fox News Digital over de schijnbare schrobben van het artikel en of de schijnbare schrobben iets te maken had met het feit dat ze de Democratische zweep van het Huis werd.

NIET-BINAIRE KIND VAN DE DEMOCRATISCHE LEIDER VAN HET HUIS GEARRESTEERD IN ANTI-COP-PROTEST HEEFT ‘KLIMAATVERANDERING’ NACHTMERRIES

Dit komt terwijl Clark zichzelf in het nieuws bevindt nadat haar middelste kind, Riley Dowell, zaterdagavond werd gearresteerd omdat ze naar verluidt een monument had getagd met anti-politieleuzen in spuitverf en een wetshandhavingsfunctionaris had aangevallen tijdens het protest.

Clark veroordeelde geweld tegen de politie nadat haar volwassen kind maandag was aangeklaagd wegens vermeende mishandeling van een politieagent uit Boston en het sproeien van de bijnaam ACAB, of “All Cops Are B——-,” op openbaar terrein.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Ik veroordeel geweld tegen iedereen, of dat nu tegen de politie is of tegen leden van de gemeenschap als gevolg van een persoon of overheidsinstantie”, vertelde Clark, de House Democratic Whip, maandagmiddag aan verslaggevers tijdens een niet-gerelateerd evenement in een buitenwijk van Boston.

Clark herinnerde zich in december dat haar middelste kind nachtmerries had als gevolg van ‘klimaatverandering’.

Danielle Wallace van Fox News Digital droeg bij aan de rapportage.

Previous articleTaiwanese president Tsai Ing-wen zegt dat oorlog met China ‘absoluut geen optie’ is
Next article‘Nonstop beating’: Family seeks justice in fatal US traffic stop | Police News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.