Den billigste printerblæk og hvordan man får patroner til at holde længere

  5
  0

  Vi kender alle smerten ved at købe blækpatroner. De er dyre – latterligt dyre – $16 til $227, afhængigt af mærket. I nogle tilfælde virker udskiftningspatroner lige så dyre som egentlige printere.

  Tim W. sendte mig en e-mail og sagde, hvor frustreret han var over prisen på blækpatroner, og skrev:

  “Næste artikel, jeg gerne vil se på printere, er livet på en blækpatron. Som du nævnte, udskriv et par gange om året, måske bare skatter. Du bruger $50 på en patron og bruger den én gang, den er tørret ud, næste gang du prøver . HP patroner er de værste. Vi gik til Brother printer, ser ud til at holde længere”

  Tim, jeg hører dig og vil gerne dele med dig og andre nogle ting, du kan gøre for at spare penge på blækpatroner og et par tips til, hvordan du får dem til at holde længere. Først, her er, hvordan du vælger den bedste billige printer blækpatron passer til dit budget og behov.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMMEL HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Sådan sikrer du dig, at du køber de bedste rabatblækpatroner

  Det første trin er at overveje, hvor ofte du udskriver dokumenter eller fotos. Hvis du ikke udskriver så meget som Tim, er du bedre stillet at købe standard- eller ikke-XL-printerblæk, fordi det er billigere end de højere ydelser. Men hvis du udskriver oftere, vil du købe den højere ydelse eller XL- og XXL-versionerne, fordi de har mere blæk end standard-yield-versionerne. Plus, da den har mere blæk, kan du udskrive flere sider.

  SPØRG KURT: HVORFOR ER MIN BLUETOOTH-FORBINDELSE ALTID SÅ PLETTET?

  Forskellige blækpatroner kan være bedre for dig, afhængigt af hvor meget du bruger din printer.

  Forskellige blækpatroner kan være bedre for dig, afhængigt af hvor meget du bruger din printer.
  (Fox News)

  Hvad er den billigste printerblæk

  For at sikre, at du køber lavpris printerblæk, du skal beregne prisen pr. side. Da et højere sideudbytte betyder et højere antal sider, du kan udskrive pr. patron, reducerer dette også prisen pr. side, hvilket sparer dig meget mere i det lange løb.

  Blækpatroner med højere ydelse kan koste mere end standard blækpatroner. Alligevel er de de mest omkostningseffektive, især hvis du udskriver ofte. Du kan også drage fordel af kombinationen eller værdipakken, fordi disse tilbydes til en meget lavere pris end at købe blækpatroner enkeltvis.

  Så hvordan beregner du prisen pr. side? Du kan dividere prisen på patronen med sideydelsen. Sådan ved du, om du rent faktisk fik blæk for mindre. Enkelt sagt, jo højere pris pr. side, jo større bliver din udskrivningsregning.

  Formel: Pris for kassetten ÷ Sideydelse = Pris pr. side

  Jo lavere pris pr. side, jo bedre værdi får du. Dette er grunden til, at højtydende patroner har en tendens til at være en bedre værdi i det lange løb, selvom der typisk er en højere forhåndspris.

  ZOOM-BRUGERE PAS PÅ: NYT BANK-MALWARE DECOY ANGREP I GANG

  Måder at spare på omkostningerne pr. side

  Den nemmeste måde at skære ned på printomkostningerne på er at købe en printer, der bruger patroner med en lav CPP. Flere printere har en superlav pris pr. side, herunder:

  Brother’s INKvestment Printer Line

  Brother MFC-J4335DW INKvestment-Tank All-in-One-printer

  Brother-printeren er en af ​​de bedste muligheder for at spare penge på blæk.

  Brother-printeren er en af ​​de bedste muligheder for at spare penge på blæk.
  (Bror)

  Bedste funktioner:

  • Brother’s INKvestment-printeren er en, du ikke ønsker at erstatte med op til et års blæk ved kun at bruge de fire patroner, der følger med i kassen
  • De nyudviklede INKvestment Tank-blækpatroner eliminerer manuel genopfyldning
  • På tidspunktet for udgivelsen modtog dette produkt over 1.000 globale vurderinger 66 %, hvilket giver det fem stjerner

  Få Brother MFC-J4335DW INKvestment-Tank All-in-One-printeren

  Epson® Ecotank Line

  Epson® EcoTank ET-2850 trådløs farve alt-i-en patronfri Supertank-printer

  Denne Epson-printer kan spare penge på udskrivning og tilbyder blækfrit blæk.

  Denne Epson-printer kan spare penge på udskrivning og tilbyder blækfrit blæk.
  (Epson)

  Bedste funktioner:

  • Epson EcoTank ET-2850 Supertank Printer giver mulighed for innovativ patronfri udskrivning
  • Dens højkapacitets blækbeholdere betyder ikke flere små, dyre blækpatroner. Epsons eksklusive EcoFit blækflasker gør påfyldning let og problemfri
  • Du vil også se dramatiske besparelser på erstatningsblæk. Faktisk sparer du op til 90 % med erstatningsblækflasker vs. blækpatroner
  • På tidspunktet for udgivelsen modtog dette produkt over 1.500 globale vurderinger 71 %, hvilket giver det fem stjerner

  Få Epson® EcoTank ET-2850 trådløs farve alt-i-en patronfri Supertank-printer

  Måder at forlænge levetiden for en blækpatron

  1. Tjek for tilstoppede dyser
  2. Undgå store skrifttyper og fed tekst
  3. Læs korrektur før du udskriver
  4. Skift dine printerindstillinger
  5. Brug udskriftsvisning
  6. Brug en lille skriftstørrelse
  7. Ignorer advarsler om tør for blæk

  Frustration over blækpatroner har fået nogle mennesker til i stedet at skifte til printere, der bruger toner, men hvor stor en forskel gør det lige?

  APPLE INTRODUCERER DE MEST KRAFTIGE MACBOOK PRO-MODELLER, NOENSINDE LAVET

  Afhængigt af den type printer, du har, bruger du muligvis printerblæk eller -toner.

  Afhængigt af den type printer, du har, bruger du muligvis printerblæk eller -toner.
  (Fox News)

  Hvad er forskellen mellem blæk og toner

  Afhængigt af din type printer har du muligvis et produkt, der bruger toner i stedet for blæk. Toner bruger et pulveragtigt stof i modsætning til blæk. Toner er kendt for at holde lidt længere og for at kunne printe flere dokumenter.

  Fra et prissynspunkt ser printere, der bruger toner vs. blækpatroner, en lille prisforskel, afhængigt af mærke og model. Samtidig kommer udskiftningstonerpatroner også i generelt samme prisklasse.

  Mens tonerpatroner har en tendens til at holde længere, kommer de også med udløbsdatoer. Selvom de fungerer fint efter udløbsdatoen, kan de tilstoppe printeren og ugyldiggøre din garanti.

  LAD IKKE SNOOPS I NÆRHEDEN LYT TIL DIN VOICEMAIL MED DETTE HURTIGE TIP

  Nogle printere bruger en patronfri blækbeholder, som kan genopfyldes via flaske.

  Nogle printere bruger en patronfri blækbeholder, som kan genopfyldes via flaske.
  (Fox News)

  Mange forbrugere vælger patronfri blækbeholderprintere

  En blækbeholderprinter eller kontinuerlig beholderprinter har ikke et indbygget printhoved. I stedet tilføres blækket direkte til printeren via et integreret system. I stedet for patroner fyldes blækket direkte i tanken via en genopfyldelig flaske.

  TIKTOK STADIG Uimodståelig? 5 TRIN TIL AT SKRÆFTE DIN FAMILIES PRIVACY NU

  Er blækbeholderprintere bedre end blækpatronprintere

  1. Pris

  De fleste printere med blækpatroner har tendens til at være meget billigere end blækbeholderprintere. Nogle, såsom Canon PIXMA MG3620, gå for under $100. Top-of-the-line blækbeholderprintere, som f.eks Epson EcoTank ET-2850 på den anden side har tendens til at blive prissat meget højere.

  Men selvom en blækbeholderprinter kan være en dyrere øjeblikkelig investering, kan du i det lange løb finde dig selv at spare penge, da erstatningsblækflasker til en blækbeholder har tendens til at koste en smule mindre, i gennemsnit omkring $20.

  2. Levetid og ydeevne

  De fleste printere, der bruger blækpatroner, har en tendens til at kunne udskrive højst tusinde sider, før de løber tør for blæk, mens blækbeholderprintere kan udskrive op til 7.000. Det hjælper også, at disse printere ofte er i stand til at opbevare mere papir i dem end patronprintere.

  Blæk til blæktanke er dog stadig printerblæk, designet til at tørre hurtigt. I sidste ende har blæk, der findes i blækbeholdere, ikke meget længere levetid end blækpatroner. Så hvis du ikke bruger din blækbeholderprinter regelmæssigt, giver den igen mulighed for at tørre og tilstoppe maskinen.

  IPHONE-EJERE OPFORDRES TIL AT KONTROLLER INDSTILLINGER FOR AT FORHINDRE TYVE I AT FORETAGE ÆNDRINGER

  Er der en ideel løsning?

  I sidste ende afhænger det virkelig af at finde den mest omkostningseffektive måde at håndtere printerblæk på dine printbehov.

  Hvis du sjældent har brug for varer udskrevet som Tim, er køb af en printer, der bruger blækpatroner, sandsynligvis den bedste vej at gå, ligesom at købe standardudbytte eller ikke-XL printerblæk, fordi det er billigere.

  Hvorimod, hvis du udskriver på daglig eller ugentlig basis, er en blækbeholderprinter sandsynligvis investeringen værd, da du vil være i stand til at udskrive langt flere sider, end du ville med en patronmodel, og når du finder ud af, at det er tid til at udskifte blækket i blækbeholderen, vil det koste dig mindre end at udskifte en blækpatron.

  Hvilken printerblæk bruger du og hvorfor? Vi vil meget gerne høre fra dig.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleVS begint buitengewone maatregelen te nemen om te voorkomen dat de schuldlimiet wordt bereikt | Bedrijfs- en economienieuws
  Next articleElijah Moore van Jets vertelde Mike LaFleur ‘go f — jezelf’ in een verhitte discussie voordat hij om handel vroeg: rapport

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.