Home Latest Headlines Dennis Quaid zegt dat hij ‘1883: Bass Reeves’ ‘schiet’ voor Taylor Sheridan:...

Dennis Quaid zegt dat hij ‘1883: Bass Reeves’ ‘schiet’ voor Taylor Sheridan: ‘Making chaos’

5
0

Dennis Quaid is aan het filmen voor de aankomende zesdelige serie “1883: Bass Reeves”, waarbij de maker van “Yellowstone”, Taylor Sheridan, de eerste twee afleveringen zal regisseren.

De 68-jarige acteur vertelde dinsdag aan Fox News Digital dat hij samenwerkte met de 52-jarige filmmaker aan de Western-serie, die een spin-off is van Sheridans succesvolle Paramount+-show ‘1883’.

De ster van “The Day After Tomorrow” onthulde dat hij de volgende dag zou beginnen met het opnemen van de show, en dat hij om 4 uur ‘s ochtends op de set zou verschijnen

‘Paardrijden, geweren afschieten. Je weet wel, chaos maken om 4 uur’ s ochtends,’ zei Quaid.

Het is onduidelijk welke rol Quaid in de serie heeft. Vertegenwoordigers van Paramount+ reageerden niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van Fox News Digital.

Dennis Quaid is "schieten" de komende zesdelige serie "1883: Bass Reeves," met "Geelsteen" maker Taylor Sheridan zou de eerste twee afleveringen regisseren.

Dennis Quaid “schiet” de aankomende zesdelige serie “1883: Bass Reeves”, waarbij de maker van “Yellowstone” Taylor Sheridan de eerste twee afleveringen zal regisseren.
(Rich Polk/Getty Images voor IMDb)

De serie speelt David Oyelowo als Bass Reeves, een echte voormalige slaaf die in de jaren 1870 de eerste zwarte plaatsvervangende Amerikaanse maarschalk ten westen van de Mississippi werd. De legendarische sheriff zou rond de tijd dat Sheridans “1883” werd ingesteld.

DENNIS QUAID BASHT ‘ANNULEER CULTUURMEDIA’, ONTKENT DAT HIJ EEN PRO-TRUMP PSA OVER CORONAVIRUS HEEFT GEDAAN

Oyelowo, 46, onthulde de betrokkenheid van Sheridan bij “1883: Bass Reeves” tijdens een diner georganiseerd door president en CEO van Paramount Media Networks en MTV Entertainment Studios Chris McCarthy en 101 studios CEO David Glasser in Londen afgelopen juli, per Deadline.

“De realiteit is dat [Taylor] is een van de beste regisseurs ter wereld’, vertelde de ‘Selma’-acteur aan de outlet.

Hoewel Sheridan werd afgetapt om de eerste twee afleveringen te regisseren, legde Oyelowo uit dat hij een diverse groep filmmakers wilde inschakelen voor het project.

De Western-serie is een spin-off van Sheridans succesvolle Paramount+-show "1883." Het is onduidelijk welke rol Quaid speelt in de serie, waarin David Oyelowo de hoofdrol zal spelen als Bass Reeves.

De Western-serie is een spin-off van Sheridans succesvolle Paramount+-show ‘1883’. Het is onduidelijk welke rol Quaid speelt in de serie, waarin David Oyelowo de hoofdrol zal spelen als Bass Reeves.
(Omar Vega/Getty Images)

“We moeten de show bevolken met een stel zwarte mensen om ervoor te zorgen dat de volgende Taylors in de toekomst zwart en bruin zijn en dat er een heleboel zijn, zodat het geen schaarste wordt aan de zwarte topregisseur. ,” hij zei.

Tijdens het diner legde Oyelowo uit dat hij al tien jaar probeerde het project van de grond te krijgen. De inwoner van het VK dient als uitvoerend producent samen met zijn vrouw Jessica Oyelowo, Sheridan, David Permut, Glasser, Ron Burkle en Bob Yari.

“1883: Bass Reeves wordt geproduceerd door het productiebedrijf Yoruba Saxon van Oyelowos, Sheridan’s Bosque Ranch Productions, MTV Entertainment Studios en 101 studio’s.

Oyelowo vertelde Deadline dat de serie het vroege leven van Bass als slaaf zal volgen, zijn tijd in de Indiase gebieden waar hij inheemse talen leerde en volgvaardigheden leerde, en zijn carrière als plaatsvervangend maarschalk in het “ongelooflijk wetteloze” Wilde Westen.

De serie speelt David Oyelowo als Bass Reeves, een echte voormalige slaaf die in de jaren 1870 de eerste zwarte plaatsvervangende Amerikaanse maarschalk ten westen van de Mississippi werd.

De serie speelt David Oyelowo als Bass Reeves, een echte voormalige slaaf die in de jaren 1870 de eerste zwarte plaatsvervangende Amerikaanse maarschalk ten westen van de Mississippi werd.
(Gregg DeGuire/WireImage)

“Het sterftecijfer van plaatsvervangend maarschalk was toen zo hoog dat het feit dat hij 3.000 arrestaties had – en een carrière die zich uitstrekte tot in de zestig – dingen waren die gewoon ondenkbaar waren”, zei de tweevoudig Emmy-genomineerde.

Oyelowo herinnerde zich dat Sheridan het script las als uitvoerend producent van het project en vervolgens “besloot alles te laten vallen om de eerste twee afleveringen te regisseren, omdat hij zo enthousiast was over wat we bedachten”.

“The Butler”-acteur vertelde Deadline dat hij in Londen was en niet verwachtte iets van Sheridan te horen wanneer de “1923″ maker stuurde hem een ​​sms met de tekst: “‘Ik ben dol op het script. Ik hoop dat u het niet erg vindt als ik het regisseer, meneer?'”

“Ik had zoiets van, laat me erover nadenken!” herinnerde Oyelowe zich lachend.

“Hij noemde me ‘meneer’, dat is iets uit het Zuiden,” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat hij gewoon beleefd was. Hij vroeg het wel, wat ik op prijs stelde.”

Oyelowo legde uit: “De realiteit is dat hij een van de beste verhalenvertellers ter wereld is. Mijn hele ding is dat we een verhaal moeten vertellen dat die geschiedenis waardig is, maar een wereldwijd publiek waardig en hij is een van die zeldzame jongens. , en ik heb met een paar van hen gewerkt, en hij is een van de weinigen die dat echt kan. Het is een groot probleem.’

“Voor mij is het absoluut een groot probleem. Vooral omdat ik er twee keer mee uitging en de hele industrie nee zei tegen het idee dat het verhaal verteld zou worden.”

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Tim McGraw als James en Faith Hill als Margaret in de Paramount+ originele serie "1883."  "1883: Bass Reeves" is een spin-off van de show.

Tim McGraw als James en Faith Hill als Margaret in de Paramount+ originele serie “1883.” “1883: Bass Reeves” is een spin-off van de show.
(Sarah Coulter/Paramount+ © 2021 CBS Interactive)

Quaid onthulde zijn betrokkenheid bij “1883: Bass Reeves” voor het eerst tijdens de première van de documentaire “Power Up, Grid Down” in Sony Studios in Culver City. “The Parent Trap” acteur vertelde de film, die onderzoekt kwetsbaarheden voor het Amerikaanse elektriciteitsnet en tweeledige oplossingen om het te beschermen tegen bedreigingen.

Producent David Tice vertelde Fox News Digital dat hij zich aangetrokken voelde tot het project vanwege zijn eigen angst voor bedreigingen voor het elektriciteitsnet van het land en de impact die het falen ervan zou kunnen hebben op het leven van zijn vier kleinkinderen.

“Ik maakte me zorgen toen ik hoorde over de procentuele waarschijnlijkheid van een geomagnetische storing waarbij er een zonnevlam zal zijn die ons elektriciteitsnet zal uitschakelen, tenzij we het beschermen”, zei hij.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“En het is zo gemakkelijk te beschermen. Tegenwoordig zal ongeveer een derde van 1% van onze huidige infrastructuurrekening van $ 1,3 biljoen ons beschermen. En ik denk aan mijn kleinkinderen en het zal misschien niet gebeuren in 20 jaar, 30 jaar, ongeacht hoeveel jaar Ik moet leven. Maar mijn kleinkinderen zullen over een paar jaar rond de 90 zijn. En ik zeg je, dat gaat gebeuren.’

Tice en Quaid zijn oude vrienden die samen aan de film “Soul Surfer” hebben gewerkt. Tice vertelde Fox News Digital dat hij en de acteur de mogelijke bedreigingen voor het Amerikaanse elektriciteitsnet bespraken op de set van de film uit 2011.

Ik wist dat hij deze film gravitas zou geven’, zei Tice over zijn beslissing om Quaid als verteller te casten. ‘En welke betere staatspersoon? Iedereen houdt van Dennis Quaid. Iedereen kent Dennis Quaid.”

Hij voegde eraan toe: “Daarom was het een geweldige creatieve beweging voor deze film om hem erbij te betrekken.”

Previous articleBEKIJK: Duikers nemen video van zeldzame zeedieren op voor de kust van Japan
Next articleNew York City becomes first government to distribute free abortion pills, officials say

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.